2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045186 بازدید | 684433 پست
اي جاااانم بسلامتي😍 ديگه تمومه انتظار🌸 نيلدا جون دردات چجوريه؟ من امشب توي واژنم درد ميگيره همش. د ...

ای جووونم به سلامتی عزیزدلم، شمام چیزی نمونده که دختر خوشگلتو بغل کنی.سرویکست چنده؟چند کیلو شده بچه؟ بچه میاد پایین درد واژن زیاد میشه

والا دردم فقط یه طرف واژنمه سمت چپ، انگار استخون واژنمو دارن میشکنن اصلا نمیتونم راه برم متاسفانه 

آندومتریوزمم دقیقا اونطرفه😔😔

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون رفتی دکتر ؟تاریخت مشخص شد؟

سلام ندا جونم، اره از دکتر اومدم، گفت دردا واسه آندومتریوزمه که دقیقا همون سمته و وزن بچه کاملا روشه و دردام انقد وحشتناکه، وقتمو گذاشت هفته دیگه 4 شنبه عزیزم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شالله بسلامتی برات بگذره زایمان راحتی داشته باشی 😍

مرسی عزیزدلم،ایشالله شمام زودی هماتومت برطرف بشه و نینی نازتو به سلامتی به دنیا بیاری

عزیزم به سلامتی دعا میکنم که زایمان خوب و راحتی داشته باشی و ازت میخوام توی اون لحظه قشنگ که صدای گر ...

بخدا شرمنده محبتای بی دریغ شما دوستامم، من لایق این همه مهربونیتون نیستم بخدا

هرثانیه دستم به آسمونه بخدا، همش دعاگوی شما دوستامم الهی هیچ زنی چشم انتظار بچه نباشه و به زودی مامان بشی قربونت برم

وااای خودااا چقد خندیدم اخه دقیقا امروز دوباره زده بود به سرم که چرا سینه هام شله چرا شکمم کمه چرا ح ...

هیچ مشکلی پیش نمیاد عزیزم خیالت راحت 

با خیال راحت برو انجام بده

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مثل سینال دیگه عزیزم مگه نزدی

چرا زدم اونم همسرم زده من متاسفانه دلشو ندارم ولی باید بزنم دیگه 

رکسانا جان شما آنوکسارو جدیدا گرفتی یانه؟

دونه چند افتاده برات اگه گرفتی؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم شوهرم میزنه  دکترم گفته ۷ یا ۸ دی برم

منم شوهرم میزنه ولی امشب نیست 

تینا جان شما آنوکسارو جدیدا چند گرفتی با دفترچه؟

سلام ندا جونم، اره از دکتر اومدم، گفت دردا واسه آندومتریوزمه که دقیقا همون سمته و وزن بچه کاملا روشه ...

واااااای نیلدا جونم🤩🤩🤩🤩حالتو خریدارم

چه روز شماریه خوبی😍😍😍بخدا ذوق کردم گفتی هفته دیگه نی نی میاد توبغلت وااااای موقعی که میذارنت رو صورتت😍😍😍😍😍 خدایا به بزرگیت قسمت میدم این لحظه رو برا همه زنان سرزمینم قرار بده🤲🏻🤲🏻

عزیزدلم انشاءالله بسلامتی ومبارکی جیگر گوشه اتو بغل کنی وبهترین لحظه هارو باهاش تجربه کنی موقع دردای زایمانت خیلی خیلی یادمون کن 🤩😍🤩😍

منم شوهرم میزنه ولی امشب نیست  تینا جان شما آنوکسارو جدیدا چند گرفتی با دفترچه؟

عزیزم من دفترچه ام نیروهای مسلحه راستش دقیق نمیدونم چون شوهرم میگیده فک کنمم ۲۰ تومن 

آزادش خیلی گرون شده فک کنم ۱۰۰ شده😒😒😒

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
سلام عزیزم، همین الان اومدم، گفت دردم به خاطر آندومتریوزمه، وزن بچه داره به کیستا فشار میاره و باعث ...

ای بابا پس احتمالا اکثر ماها هم اینو‌ تجربه کنیم ! 😁

به سلامتی به دنیا بیاد گل پسر انشاالله 😍 برای ماها هم خیلی دعا کن بتونیم این مراحل رد کنیم و به آخرش برسیم به راحتی❤️❤️❤️❤️بیا خبر بده بعدش بهمون❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

@nilda71   عزیزم سوزن آنوکسارو تا انتها داخل میکنی میزنی داخل شکم؟؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من میترسم به جنین بخوره  چون استراحت مطلقم دکتر گفت حتما آنوکسان و بزن

نه عزیزم نگران نباش نمیخوره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍