2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045269 بازدید | 684444 پست
من بی بی چک خارجی گرفتم که خیلی دقیق هست کاملا منفی بود حتی با تزریق امپول . اون بی بی چک قبای ها مث ...

نه عزیزم خدایی نکرده منفی هم شدی 

این هاله ها اثر امپول بود 

من بار اول که منفی شدم دقیقا بی بی چکام همینجوری شد و در اخر منفی و اثر امپول بود 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی کم بوده  ذخیره ات چنده گلم؟

۶دهم البته رنج ازمایشگاه زده بود از۷دهم تا ۳ونیم نرمال

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.
سیلویا جان الزاما این طور نیست.من تو سیکل قبلی تمامی داروهام خارجی بود گونال و النوا استفاده کردم و ...

خدا رو شكر كه بار دوم جواب گرفتيد ولي معمولا اينطوري نيست و كسي كه به داروي خارجي خوب جواب نده به داروي ايراني بهتر جواب نميده ، شما ممكنه دور اول دوز داروهاتون كم بوده ضمن اينكه النوا كلا" امپول خوبي نيست و اكثرا بهش خوب جواب نميدن 

سلام عزيزم.  من ديروز حواصم نبود هاش سي جي رو كامل تزريق كردم. بايد نصف ميزدم. چي ميشه حالا😢

عزیزم بخودت استرس نده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد روز چند انتقالی رفتی ازمایش بدی بگو که یدونه کامل تزریق کردی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ازمایش دادم ساعت ۸ و نیم جوابش اماده میشه 

ان شاالله که مثبتی 

منتظرم بهم خبر بده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بخودت استرس نده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد روز چند انتقالی رفتی ازمایش بدی بگو که یدونه کامل تزری ...

روز هفتم انتقالم. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
بچه ها جون آمپول انوکسارو باید بذارم یخچال؟

نه عزیزم توو دمای محیط باید باشه اما در معرض آفتاب هم نذار اگه بذاری یخچال میخوای بزنی حتما از صبحش بذاربیرون چون دردش بیشتره خنک باشه

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخ آخ دقیقااااعزیزم من از اول همش میگفتم حالا برم سونو قلب ببینمش باورم میشه...بعد گفتم حالا غربال ...

منم خل شدم سر این موضوع هنوز انگار خوابم ! 

من یه احساس نبض توو دلم دارم دستمو میذارم روو شکمم میفهمم خیلی ضعیف بد بعضی وقتا فکر میکنم میگم نکنه نباشه بچم دستمو میذارم به زور دقت میکنم که ببینم میفهمم یا نه ! هنوزم که بهش فکر میکنم ناخودآگاه انقدر احساستی میشم که یه دفعه اشکام سرازیر میشه از خوشحالی از اینکه هنوزم باورم نمیشه به آرزوم رسیدم ! همش میگم ایکاش ایکاش میشد بزنم بره جلو برسه به روز زایمان تا با چشمام ببینم لمسش کنم که باورم بشه ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه عزیزم توو دمای محیط باید باشه اما در معرض آفتاب هم نذار اگه بذاری یخچال میخوای بزنی حتما از صبحش ...

باشه عزیزم پس بیرون میذارم الان میخام خودم بزنم میترسم شوهرمم نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍