2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045335 بازدید | 684459 پست
مرسی نیلدا جونم خیلی با معجزت برام دعا کن که خدا بهم فرزندی سالم و صالح بده و منم مامان بشم 

وااای انقد خوشحالم که رفتی تو سیکل سارا جووونم، وای مامان سارا دیگه باید بهت بگیمااااا

اونروز دیر نیست مامان سارا تو بیای از تجربه بارداریت بگی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکترم دو روز در هفته میاد شهرستان اونم یک هفته است یک هفته نیست ، باشه از ماما می پرسم ممنون از حرف ...

مرسی قربونت برم❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت برم نیلدا جونم😭😭😭😭 خیلی محتاجم به دعاهاتون  انشالا بسلامت زایمان کنی و پسر نازتو و ...

عزیزمی،بخدا همیشه دست به دعام واسه شما عزیزای دلم اگه لایق باشم

سلام عزیزم، همین الان اومدم، گفت دردم به خاطر آندومتریوزمه، وزن بچه داره به کیستا فشار میاره و باعث ...

زایمان راحتی داشته باشی و در صحت و سلامتی بچه ات رو بغل بگیری 

ما رو هم دعا کن

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
وااای انقد خوشحالم که رفتی تو سیکل سارا جووونم، وای مامان سارا دیگه باید بهت بگیمااااا اونروز دیر ن ...

قربونت برم مهربونم عزیزمی فدات شم الهی آمین 😚😚😚

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به قول دکترم میگه اگه تو بارداری شاخم دربیاری طبیعیه 🤣🤣 منم چندوقتیه دارم ولی بی اهمیتم بهش میگم ...

الهی شکر عزیزم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
به قول دکترم میگه اگه تو بارداری شاخم دربیاری طبیعیه 🤣🤣 منم چندوقتیه دارم ولی بی اهمیتم بهش میگم ...

راستی عزیزم کی میری انومالی اسکن؟؟؟؟

آره عزیزم نمیدونم چرا به سونوی دکتر مشفقی بدبینم سارا داپلرو خیلی بیشتر قبول دارم راستی دیروز به اص ...

عزیزم آنومالی داپلره؟؟؟

من که خداروشکر انوکسا رو قطع کرد برام تا حالا نداشتی چرا گفتی برات بنویسه؟ من که مشایخی کلا میگه حتم ...

من میترسم به جنین بخوره 

چون استراحت مطلقم دکتر گفت حتما آنوکسان و بزن

زایمان راحتی داشته باشی و در صحت و سلامتی بچه ات رو بغل بگیری  ما رو هم دعا کن

روی جفت چشمام، حتما عزیزدلم

ممنونم از دعات عزیزکم

ای جانم عزیزم به سلامتیی و دل خوش❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مرسی هیوای عزیزم، ایشالله خودتم گل پسرتو به سلامتی به دنیا بیاری

شما فقط سینال زدی سینال ۳۰۰ بود؟ ،خوب جواب داد براتون ؟ اچ ام جی نداده بود دکترتون ؟ منم ذخیره ام کم ...

عزیزم من ۶تا سینال روزی ۱دونه کامل میزدم اخریشو که زدم  همون روزم مطب بودم سنو گرفت بعد برام فکر کنم ۸تا پی دی هاموگ داد فکر کنم ۴تا با ۲تا اب مقطر رو بایک سرنگ میزدم بایه نمونه دیگه اسم اون یادم نیست دوباره چند روز بعد بهم ۱دونه پی دی برگ داد .

با اینا من ۴تا تخمک داشتم که فقط یکیشون جنین شد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.