2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
ان شالله . دیروز واقعا برام سخت گذشت گفتم از دست رفته با اون حجم خونریزی. خدا رو شکر خدا کمکم کرد. ا ...

انشاءالله همگیمون دورت بگردم نی نی های سالم وصالح بیاد تو بغلمون 

خدا همیشه یار ویاورمونِ هرچی شد فقط وفقط بسپر به خودش میدونم که نی نیتو سالم میذاره تو بغلت

اونروز که دیدم سندروم داون مثبت شده اول خیلی گریه کردم تو همون رویان خانما بغل دستم میگفتن چیشده براچی گریه میکنی؟ ولی بعدش فقط وفقط گفتم خدایا راضیم به رضای خودت میدونم که بهترینارو برام درنظر گرفتی 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

خانوما امپول لوپرومر برا چیه  من روز دوم پریود روکین داده بودامروز ۱۷ هم هستم رفتم این امپول روداد گفت ۵ همین ماه بزنم بعد که پریود شدم برم پیشش

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاءالله همگیمون دورت بگردم نی نی های سالم وصالح بیاد تو بغلمون  خدا همیشه یار ویاورمونِ هرچی ...

سلام ماشالا جونم خوبی چخبر؟گل پسری خوبه؟

واسه من خیلی دیر میگذره چون همشم تو خونم بدتره شما چیکار میکنی؟چجوری خودتو سرگرم میکنی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام نیلدا جونم خوبی میگم من امروز ۲۲ هفتم تموم شد زیر دلم یه دردایی دارم میره و میاد بنظرت طبیعیه؟

به قول دکترم میگه اگه تو بارداری شاخم دربیاری طبیعیه 🤣🤣

منم چندوقتیه دارم ولی بی اهمیتم بهش میگم طبیعیه دیگه فکر میکردم بخاطر سرویکسمه 

راستی دیروز رفتم سونو شده ۳۳ سرویکسم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
قربونت برم. ممنون ک جواب دادی😘 فعلا موند برا ماه بعد انتقالم. گف ی کیست دارم فعلا این ماه ال دی بخ ...

فدای تو بشم انشاءالله که خیره 

به قول دکترم میگه اگه تو بارداری شاخم دربیاری طبیعیه 🤣🤣 منم چندوقتیه دارم ولی بی اهمیتم بهش میگم ...

منم تا ۱۶ هفته داشتم قطع شد الان دوباره وصل شد😂

خداروشکر دیدی بیخودی نگران بودی

منم سرویکسم حدود ۳۲ شد دکتر گفت خوبه فعلا رعایت کن همینجوری شیافمم سه هفته دیگه باید قطع کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ماشالا جونم خوبی چخبر؟گل پسری خوبه؟ واسه من خیلی دیر میگذره چون همشم تو خونم بدتره شما چیکار م ...

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم بخوبیت شما چطوری؟

والا من راستشو بگم🙈من کلا هیچ چیو برا خودم محدود نکردم مثل قبلم آروم و قرار ندارم کلا قدیمم همینجوری بودم خونه بند نمیشدم الانم همینطور یعنی اگه بگن یه روز باید کامل بخوابی عذابمه ولی خب برامنم باز خیلی دیر میگذره 

دیروز رفتم سونو سرویکسو گفت ۳۳ منشیه گفت دکتر هفته پیش ۲۸ بوده سرویکسش دکتره گفت استراحت کردی رفته بالا گفتم راستشو بگم اصلا دقیقا تو همین ۱ هفته من ۳ روز مهمون داشتم همش سرپا ومهمونداری بقیشم تو خرید وبازار 

درصورتیکه به خودم قول داده بودم این یه هفته رو کامل استراحت کنم ولی نمیتونم دیگه

سلام عزیزدلم خداروشکر خوبیم بخوبیت شما چطوری؟ والا من راستشو بگم🙈من کلا هیچ چیو برا خودم محدود نکر ...

من که کلا خونه مامانم اینام کاری نمیکنم الان نزدیک امتحاناتمه مجبورم یخورده بیشتر بشینم و درس بخونم 

شوهرم نیست باز خوبه شوهرم میاد حکومت نظامیه😂😂😂پنج دقیقه بیشتر بشینم میگه چقد این بچه رو اذیت میکنی چقد میشینی چقد بلند میشی چقد میری دستشویی چرا پاهاتو جمع کردی چرا خودتو کج کردی کلا بساطی داریم ما😂😂😂

بستگي به ذخيره تخمدان داره براي ذخيره ي زير ١.٥ واقعا اشتباه هست با داروي ايراني تو سيكل رفتن 

سیلویا جان الزاما این طور نیست.من تو سیکل قبلی تمامی داروهام خارجی بود گونال و النوا استفاده کردم و فقط دوتا تخمک داشتم.در حالی که تو این سیکل که دکترم رو عوض کردم رزاقی بهم hmg و سینال اف دادن و من با ذخیره ۱ ،۹ تا تخمک و ۸ تا جنین داشتم.اینو به دوستانی میگم که دارن داروی ایرانی استفاده میکنن و مطمئن باشن اگر پروتکل دکتر برای دارو درست باشه حتما نتیجه میگیرن

مرسی عزیزم.نمیدونم چرا نشد یعنی از سه تا جنین هیچکدوم؟!

عزیزم آی وی اف کلا ۶۰ در صد موفقیت آمیز بعدم واسه سری بعد همه چیزتو چک کن آزمایشای ایمنی انعقادی رو هم بده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
منم تا ۱۶ هفته داشتم قطع شد الان دوباره وصل شد😂 خداروشکر دیدی بیخودی نگران بودی منم سرویکسم حدود ...

آره عزیزم نمیدونم چرا به سونوی دکتر مشفقی بدبینم سارا داپلرو خیلی بیشتر قبول دارم

راستی دیروز به اصرار خودم آنوکسا نوشت برام استفاده کنم بعدا حال داشتی کامل بگو بهم چجوری بزنم 

اتفاقا دکتر به منم گفت خوب شده سرویکست ولی باز رعایت کن زیاد تحرک نداشته باش گفتم اگه تونستم چشم🤣🙈

همون زایمان خودش غول نیست آیا😂😂 شیر بیاد نیاد اروغ شب بیداری بچه داری همه اینا هرکدوم یه غول واسه ...

اها فکر کردم غولی تو بارداری مونده😂😂

اینا که تازه گودیزالاهای مرحله اوله، از غول گذشته

حواسم به اینا نبود😁

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ال ارژنین چطور؟ اون رو هم بعد از انتقال نباید خورد؟

چرا اونو تا مثبت شدن میتونی بخوری بعدش باید قطع کنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
آره عزیزم نمیدونم چرا به سونوی دکتر مشفقی بدبینم سارا داپلرو خیلی بیشتر قبول دارم راستی دیروز به اص ...

من که خداروشکر انوکسا رو قطع کرد برام تا حالا نداشتی چرا گفتی برات بنویسه؟ من که مشایخی کلا میگه حتما برو پیش مشفقی 

انوکسا رو اول هواگیری کن سه انگشت از نافت فاصله بده یه دایره فرضی بکش روی اون دایره میتونی تزریق کنی فقط من قسمت بالای دایره و پایینو هیچ وقت نزدم میترسیدم 

بعد با زاویه ۹۰ امپولو بزن خیلییییییی آروم تزریق کن اصلا دو دقیقه زمان بگیر 

فقط قبلش پد الکی رو فشار بده الکل اضافش بریزه وگرنه خیلی میسوزونه