2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سیب زمینی خودش با ماکارونی چی؟؟من اینارو میخورم.مربای به کارخونه ای اشکال نداره؟؟

اونارم خیلی می خوردم والا من خودم درست کردم مربا رو خیلی هم کم شکر درست کردم دیگه نمی دونم کارخانه ای خوبه یا نه ...به و ابپز کنی هم خوبه 

اونارم خیلی می خوردم والا من خودم درست کردم مربا رو خیلی هم کم شکر درست کردم دیگه نمی دونم کارخانه ا ...

ممنون عزیزم که توضیح دادی انشاءالله نی نی خوشگلتو بسلامتی بغل کنی

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما هم تعیین جنسیت بودی کجا انجام دادی هزینشچقد شد؟ شما اچ سی جی زدی . ایشالا دو روز دیگه بی ب ...

عزيزم من روز دهمم اخرين هاش سي جي رو بايد تزريق كنم. 

ميترسم بي بي بزنم. 

حدود ٢٠٠ تومن در كل تا الان هزينه كردم. 

اينجا هزينه تعيين جنسيت براي ٨ تا جنين ١٨ تومن ميگيرن. من تا الان ٣٤ تا جنين رو تعيين جنسيت كردم و الان اخرين جنين رو انتقال دادم. 

شانس اخرمه ديگه. 

شيراز مركز رستمي انجام دادم. 

بي بي شما مثبت شد؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
عزیزم شما استراحت مطلق هستی به چه صورت هست فعالیتتون میشه بگی داروهاتون چی هست ممنون میشم جواب بدی چ ...

من تا ديروز استراحت بودم و كاري نميكردم. اما امروز استراحتم رو كمتر كردم. 

داروهام هم روزي دوتا شياف پروژسترون هست و ٢ تا امپول پروژسترون و ٢ تا پردنيزلون و ٢ تا آ اس آ. 

بچه ها من امروز روز یازدهم انتقالمه درد پریودی دارم کسی بوده مثل من علائم دیگه ای نداشته باشه و باردار باشه؟ 

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

مبارک باشهههه عزیزم میشه بگید علائمتون چی بود؟ 

خدایااا واقعا 7 سال انتظار بس نیست؟😭😭لطفا نی نی مو زودی بزار تو دلم.. دوست جونیا دعام کنید لطفااا😘
بچه ها من امروز روز یازدهم انتقالمه درد پریودی دارم کسی بوده مثل من علائم دیگه ای نداشته باشه و بارد ...

بي بي زدين؟

مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

اي جانم. مبارك باشه😍😍😍😍😍

ميشه بگين علاعمي داشتين يا نه؟؟؟؟

سلام بچه ها من می خوام ازمایشای ایمنی و انعقادی و انجام بدم دکتر رزاقی ک ب نوبت اولی ها اصلا نوبت نم ...

بايد دوشنبه ها از ساعت ٢ زنگ بزني تا بتوني وقت بگيري خيلي اشغاله ولي شدنيه.من ٤ هفته تلاش كردم تا وقت گرفتم.رزاقي خيلي دقيقه به نظرم ارزشش رو داره

عزیزم امروز از ۲ تا ۳ یکسره زنگ زدم ۵ دفعه بوغ آزاد خورد ولی کسی جواب نداد یکی از بچه ها ی نی نی سای ...

من هفته پيش مطب بودم ننوشته بود.

برين تو تاپيك" از سقط مكرر،پيگيري "به غزاله پيغام بدين كمك كنه وقت بگيرين