2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
بچه ها نشاسته تو آب حل کنی واقعا کمک میکنه به لانه گزینی؟؟من الان نشاسته ذرت دارم اشکال نداره؟؟

من نشاسته سیب زمینی در خد چن دونه توی استکان اب تا ۱۳ روز خوردم با مربای به دیگه نمی دونم اثر اون بود یا چی ....بخور اما غلیظ نباشه یبوست بشی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اگرم شک داری روز ۳ برو

چه مسخره بازی اخه این روز دو بیا سه بیا اه     شما چند وقت پیش بود تخمکشی شدی درسته یا اشتباه گرفتم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چه مسخره بازی اخه این روز دو بیا سه بیا اه     شما چند وقت پیش بود تخمکشی شدی درسته یا ا ...

نه عزیزم من پارسال دی ماه پانکچر شدم ابان انتقال دادم داروها از روز ۳ شروع میشه 

مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

ای جااااانم مبارکت باشه عزیزم الهی که بارداری خیلی خوبی داشته باشی وصحیح وسلامت بیاد بغلت عزیزم خداروشکر

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم منم به نوبه ی خودم خیلی خوشحال شدم و برات آیت الکرسی هم خوندم انشاءالله تبریک زایمانت اینجا بگ ...

فدای لطف ومحبتت بشم مامان رقیه جون 

الهی که خیلی خیلی زود معجزه شیرینت بیاد تودلت وبعدم تو بغلت صحیح وسلامت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم من از ماه دوم ابرو رنگ کردم. رنگ سر فرق میکنه. ابرو که نهایت ۵دقیقه یذره رنگ میخوای بزاری. هیچ ...

مرسی عزیزم

امروز شدم چهارده هفته و یک روز

خب بسلامتی وارد ۱۵ شدی ۱۴ هفته ات تموم شد داری ۱۵ رو پر میکنی 

سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

سلام عزیزم، انشاءالله بحق امام حسین و اولادش به زودی طبیعی باردار شی و صاحب فرزند سالم و صالح شی  💟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نه عزیزم من پارسال دی ماه پانکچر شدم ابان انتقال دادم داروها از روز ۳ شروع میشه 

ممنون عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من نشاسته سیب زمینی در خد چن دونه توی استکان اب تا ۱۳ روز خوردم با مربای به دیگه نمی دونم اثر اون بو ...

سیب زمینی خودش با ماکارونی چی؟؟من اینارو میخورم.مربای به کارخونه ای اشکال نداره؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

رزیتا جان از ته قلبم برات دعا می کنم خدا به بهترین شکل شادت کنه