2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

خونریزی که رو نوار بهداشتی هم بیاد ولی کم باشه روان نباشه  روز اول حساب میشه ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
طرازی ، رزاقی دوشنبه ها بزن میده 

عزیزم امروز از ۲ تا ۳ یکسره زنگ زدم ۵ دفعه بوغ آزاد خورد ولی کسی جواب نداد یکی از بچه ها ی نی نی سایت گفت ک جلوی در مطب نوشته ب نوبت اولی ها نوبت نمی دن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم امروز از ۲ تا ۳ یکسره زنگ زدم ۵ دفعه بوغ آزاد خورد ولی کسی جواب نداد یکی از بچه ها ی نی نی سای ...

عه پس احتمالا میخاد بره خارج دوباره  ، میخای ای وی اف کنی یا فقط ازمایساتو میخای 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
تووی مولتی ویتامینت ویتامین د نیست؟ اگه قبلش د پایین بوده به نظرم ادامه بده اما باز از دکترت حتما حت ...

چرا عزیزم وایتامین د۳ هست بعد من تووو آزمایشمم ویتامین د۳ خووب بود اصلا پایین نبود 61 بود اما باز به دکترم مسیج داد گفت بخور روزی ۱ هزار 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
عشقم دکتر من گفت ۱۶ هفته فولیک اسید قطع آهن شروع بشه  د ۳ هم یه روز در میون بستگی به آز مایش خ ...

فدات شم مرسی ببین من آزمایش ویتامین د۳ ۶۱ بود عددش خوب بود اما باز پرسیدم میگه بخور ! 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
من چون تو آزمایشم کم بود مقدار ویتامین دی هم قرص دی میخورم هم مولتی ویتامین بستگی ب شرایطت داره دک ...

چند بود عدد ویتامین د۳ شما عزیزم؟ 

عه پس احتمالا میخاد بره خارج دوباره  ، میخای ای وی اف کنی یا فقط ازمایساتو میخای

ن فقط می خوام ازمایشات و بنویسه واسه ivf دوست دارم پیش ی دکتری برم ک در دسترس باشه هر وقت خواستم برم این دکترا ک خییلی معروفن خیلی سخت نوبت می دن

سلام خانماخیلی دوست داشتم بیام خبرخوشحالی بهتون بدم ولی خدانخواست دلم شادبشه متاسفانه منفی شدم ازعصر ...

سلام

ایشالا میای و خبر طبیعی باردار شدن و معجزه خدا رو میدی برامون

خدا ب دل شکسته ت نگاه کنه الهی 😔❤❤

عزیزم شماره طرازی و از اینترنت گرفتم ولی کسی جواب نمی ده شما نمی دونی چ ساعتی باید زنگ بزنم

نه گلم شاید بچه ها بدونن دقیقشو فکنم روزای زوج  تامل کامل نمیسوه ولی عارفی و رزاقی کامل میدن ولی طراریم مهما رو مینویسه 

فدات شم مرسی ببین من آزمایش ویتامین د۳ ۶۱ بود عددش خوب بود اما باز پرسیدم میگه بخور ! 

عددش که عالیه اصلا کمبود نداری 

ولی من یه جا خوندم میگفت ویتامین د به حفظ جنین کمک میکنه حالا دیگه صحتش و نمیدونم چقدره 

ولی شما حرف دکترت و گوش کن گلی💚💙💜 

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...