2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من انوکسارو که قبل خواب ساعت 11 میزنم آسپرین ساعت 8 شب صبحم که امگا3 نه با استرادیول تداخل نداره

بعد از انتقال هم ميشه امگا ٣ رو خورد؟؟؟

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
مرسی قربونت برم، انقد به شماها عادت کردم بخدا غمم گرفته پسرم بیاد نمیتونم بیام اینجا پیش شما توروخد ...

عزيزم شما تعيين جنست بودين؟ 

دوستان گلم من پنجشنبه انتقال جتین دارم لطفا بگید این ۳روز چکارا کنم چی بخورم @داداشمممم  &n ...

بسلامتی عزیزم ترجیحا نزدیکی داشته باش من که خودم کار خاصی نکردم 

استرست و به حداقل برسون مایعات بخور

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

مبارکه عزیزم ان شالله بسلامتی باشه. ان شالله قسمت دوستای عزیزمون

خدایا شکرت
مثبت شدددددددددددددم خداروشککککککر😍😍😍😍😍😍😍به حق علی هرکی دلش بچه میخواد خدابهش سالم وصالح عطاک ...

مبارکت باشه عزیزم😍😍😍

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
دوستان گلم من پنجشنبه انتقال جتین دارم لطفا بگید این ۳روز چکارا کنم چی بخورم @داداشمممم  &n ...

بنظر من فقط استرس نداشته باش . بچه ها میگفتن کله پاچه خوبه ولی من کلا زیاد اهلش نیستم. ان شالله بسلامتی باشه خوش خبر بیای.  من شیر سویا بعد انتقال هر روز یه فنجون کوچیک خوردم اناناس هم تا روز ۵ یه تیکه کوچیک خوردم. رو غذا چه قبل چه بعد حساس نبودم

خدایا شکرت
بنظر من فقط استرس نداشته باش . بچه ها میگفتن کله پاچه خوبه ولی من کلا زیاد اهلش نیستم. ان شالله بسلا ...

عزیزم جنین شما بلاست بوده؟

بی بی چک شما روز چندم دو‌خط شد؟

علاعمی داشتین قبل از مثبت شدن؟

عزیزدلم الهی که مثبت بشی

تو این چند روز سعی کن فست و فود و غذاهای کنسروی و اماده نخوری اصلا سردیجاتو خیلیییی کم کن پیاده روی کن تو خونه ورزش کن بدنت اماده تر میشه شبا هم به شکمت روغن سیاهدانه بزن به شکمت ان شاالله مثبت شی😊

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

دخترها من تو دست و پام احساس گز گز و مور مور دارم 

خیلی رو مخه  دو روز ایجاد شده امروز بیشتر شده فقط قرص کلسیم اضافه تر شده بین داروهام ممکنه حساسیت دار ویی باشه

خدایا شکرت
انشاالله مثبت بشی.برات آیت الکرسی میخونم.اگه شد زودتر برو من منتظر جواب مثبتت هستم😊

ممنون عزیزم تو لطف داری حتما میام بهت خبر میدم.

اما نمیدونم چرا امروز درد پریودی دارم عصری رفتم حموم دیدم زیر شکمم درد گرفت البته خیلی زود اومدم بیرون الان خیلی کمر درد دارم از طرفی خوشحالم که بلاخره یه علایمی دارم از طرفی هم میگم شاید توهم زدم بخدا چقدر این ۲هفته عذاب اوره کاشکی امروز رفته بودم ازمایش داده بودم خیالم راحت شده بود .

الو سلام ببخشید منزل خداست؟*منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به ما رسید باز حساب بنده ها جداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*اخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم و شفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیمهاست*الو منو ببخش اگه باز مزاحمت شدم *دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست.