2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
گلم منم سرویکسم تو ۱۲ هفته ۳۱ بود چیکارکنم ب نظرت باید سرکلاژ بشم

تبسم جونم من تو هفته ۱۵ سرویکسم ۲۸ بود انقدر نگران نباش برا شما انشاءالله میره بالاتر 

این هفته باید دوباره برم سونو دکترم گفت اگه اومده باشه پایینتر باید سرکلاژ کنی دکتر به من گفت کلا دهانه رحمت کوتاهه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جوابش که خوبه اما شانستو امتحان کن زنگ بزن بگو نیستم یا یه چی بگو برات ایمیلش کنن الان🥶 اگ میخوای ا ...

زنگ میزنم ببینم چی میگن تلفنی که جوابو نمیگن نه؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فدات بشم انقد بد غذام اگه بدونی کلا گوشت قرمز نمی‌خورم مرغم فقط سینه،اره راست میگی برنجم. قند داره س ...

عزیزم پس سعی کن حداقل یوگا بارداری انجام بدی چون فعالیت در بارداری خیلی مهمه

و خدایی که در این نزدیکیست
ای جان اره خیلی جذاب میشه😜 من نمیدونم همش احساس میکنم دووستامون اینجان منتظرن یه وقت دلشون میکشه ف ...

این چه حرفیه قربونت برم، تازه منو تو که معجزه داریم تو دلمون نور امیدیم برای این دوستامون، که بدونن اگه خدا بخواد بعد اون همه ivf و iui منفی هیچی جلودارش نیست بخواد معجزه کنه میکنه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خدا کوچولوتونو حفظ کنه♥️ شوهر منم خیلی اوضاعش خراب شده.قبلا مشکل از من بود الان شوهرم داغونه تحرک ...

عزیزم dfi بالا باید حتما 1 روز درمیون تخلیه داشته باشن و اینکه هرشب یه ربع یه کیسه یخ رو تو حوله بپیچید و رو بیضه ها بذارن، و رژیم غذایی سالم خیلی زود میاد پایین

بدون مکمل و تقویتی تو سیکل نرو، قرص اسپیرژن و یونی زینک و رویال ژل تانگ فورت بگیر و به همسرت بده

خودتم کیوتن و اینوفولیک و امگا3 بخور عزیزم

ایشالله اینبار کلی جنین برات تشکیل میشه

من با همه اینا طبیعی حامله شدم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
این چه حرفیه قربونت برم، تازه منو تو که معجزه داریم تو دلمون نور امیدیم برای این دوستامون، که بدونن ...

واقعااا گفتی معجزه هنوز خودمونم موندیم تووش که چطوری شد.... با اونهمه انتقال و دارو و فلان نتیجه نداد اما یهو خدا خواست برامون❤️ اصلا دکترم میگفت مورفو صفره ای وی افم ممکنه جواب نده... وای تیکرت خیلی هیجان انگیزه یه هفته مونده فقط عزیزم به سلامتی😍😍😍😍

دوستان من ۱۳ هفتم هنوزم حالت تهوع شدید و دارم چون موقع استفراغ بهم فشار میاد خیلی از سرویکسم میترسم ...

با حالت تهوع چیزیش نمیشه. ان شالله خدا حافظ شما و فرزندت باشه

خدایا شکرت
بیمه تون چیه دونه چندگرفتی عزیزم

عزیزم با بیمه تامین اجتماعی 21 هزار تومنه بدون بیمه 70 هزار تومن من دیروز گرفتم با بیمه 

فقط مشکل اینه 1 بار در ماه میشه گرفت ، مثلا الان رفتی با بیمه 10 تا گرفتی تو سیستم ثبت میشه بعد دوباره نمیتونی بعد 10 روز بری 20 تا دیگه بگیری باید وایسی دقیقا 30 روز بعد اون تاریخ دوباره شامل بیمه بشه، حواستون فقط به این موضوع باشه که آزاد حساب نشه

بله اسپرم ضعیف بود اما هیییچ دارویی بهش ندادن قبل پانکچر جنین هام ضعیف شدن و کیفیت نداشتن و یک بار ...

حداقل رژیم غذایی رعایت کنید نخود تو رژیمتون زیاد باشه سبزیجات غذا سرخ شده نباشن گوشت های طبع گرم استفاده کتید بیضه رو سرد کنید شلوار گشاد بپوشین

خدایا شکرت
گلم منم سرویکسم تو ۱۲ هفته ۳۱ بود چیکارکنم ب نظرت باید سرکلاژ بشم

عزیزم باید تو ۱۵ یا ۱۶ هفته دوباره واژینال چک بشه استراحت کن فقط واسه کارای واجب بلند شو 

اگه بیاد زیر ۳۰ باید سرکلاژ شی 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما، میگم من قندم ناشتا 114 هستش دو ساعت بعد صبحونه هم الان گرفتم شده 143،دکترم گفته ی دو هفت ...

عزیزم قندت یکم بالاس اما با رژیم غذایی میتونی کنترلش کنی، کی گفته باید گرسنگی بکشی مگه من الان دیابت دارم گرسنگی میکشم؟ انسولینم میزنم، فقط برنج کم میخورم نون جو میخورم جای نون سفید یا نهایت فقط نون سنگگ

برنج و غذاهای نشاسته دار کلا حذف مثه کتلت سیب زمینی الویه ماکارونی فقط پروتئین خورشت هم 3 قاشق کلا برنج 10 تا 14 قاشق با توجه به وزنت، چایی فقط با مویز یا نهایت با دوتا خرما، میان وعده 2 واحد میوه نه بیشتر سیب پرتغال و نارنگی و کیوی موز جزو میوه های ممنوعه است هفته ای 1 بار مثلا شیر بخور اینارو آجیل خام نصف استکان به عنوان میان وعده با اینا میتونی کنترلش کنی ایشالله نیاز به انسولینم نیست

تبسم جونم من تو هفته ۱۵ سرویکسم ۲۸ بود انقدر نگران نباش برا شما انشاءالله میره بالاتر  این هفت ...

شما الان بازم استراحت مطلقی 

من مجبورم کار کنم غذامو بپزم و ظرف و ظروف بشورم 

سلام خانما، میگم من قندم ناشتا 114 هستش دو ساعت بعد صبحونه هم الان گرفتم شده 143،دکترم گفته ی دو هفت ...

تعداد قاشق برنج که میخوری بیشتر از ۷ تا نشه. نون جو بخور میوه ها رو خیلی کم بخور مخصوصا اگه شیرین باشن ۸ شب به بعد میوه و شیرینیجات نخورین. سبزیجات و سالاد بیشتر بخورین گوشت مثل سینه مرغ کبابی بخورین. شیر و ماست کم چرب در طی روز بیشتر از دو قاشق روغن مصرف نکنین ان شالله تا دو هفته میاد پایین با این رژیم

خدایا شکرت