2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045756 بازدید | 684483 پست
ممنون گلم انشالله هر جو که میشه فقط خدا کمک کنه که مثبت بشه

ایشالا این بار مثبت میشه نگران نباش 🍎❤

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخیییی همون نبضم خیلی شیرینه،تا 2،3 هفته دیگه قشنگ لگد بارونت میکنه خیالت راحت، ایشالله به سلامتی به ...

مرسی عزیزدلم😍😍😍😍

همچنین

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
درسته عزیزم  ولی باورت نمیشه آنا جون اصلا به همه چی فک میکنم  امروز شوهرم میگفت کلیپ خند ...

حق دارید منم همینم توهماتم زیاده کلا 😅😅😅

ایشالله عزیزم بسلامتی این دورانو میگذرونیم از این بعد همش خاطرات خوب بمونه تو ذهنمون😘😘

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ببخشید عزیزم این که میگید جنین کاش فرش نباشه و فریز بهتره ایا پایه علمی داره؟ثابت شده هست؟ اخه من د ...

براي شما كه خودتون پانكچر نكرديد فرقي نداره چه بسا فرش هم بهتر باشه چون فريز خودش رو كيفيت جنين اثر مي زاره  

اين را به اين خاطر ميگن كه امپولهاي پانكچر وضعيت هورموني بدن را به هم مي ريزه پس در اين حالت فريز بشه و بعدا منتقل بشه بهتره  

حق دارید منم همینم توهماتم زیاده کلا 😅😅😅 ایشالله عزیزم بسلامتی این دورانو میگذرونیم از این بعد ه ...

انشالا آنا جون ...

بخدا از اون روز که تو بخش سقط بستری بودم و چه خانمای بارداری و میدیدم با چه وضعیتی یکسره دارم برای همه باردارا دعا میکنم 

خدا خودش کمکمون کنه با خیر و خوشی بگذرونیم

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
بچه ها من چند روز دیگه دونرم پانکچر میشه میخوام بدونم بهتره فرش انتقال بدم یا فریز؟کدومش بهتره؟ دفع ...

من یبار وبینار رویان گوش میدادم بیشتر فریز ترجیح میدادن بخاطر وضعیت رحم ممکنه تو پانکچر زیاد خوب نباشه. میگفتن فولیکول ها هم هورمون ازاد می کنن که اگه زیاد باشن برای انتقال وضعیت خوبی ایجاد نمیشه

خدایا شکرت

سلام به همه دوستانم ان شاءالله این ماه دوباره از اول شروع میکنم.راستش رفتم دکتر برام سونو نوشته وآزمایش.کسی متوجه میشه چی نوشته برام.توکل به خدا میکنم شماهم دعاکنید.  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من چون پانکچر اولم جنین خیلی کم برام تشکیل شد 3 ماه قبل اینکه بخوام دوباره شروع کنم خودم اینوفولیک ر ...

ممنونم عزیزم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اخی توام یکم نوبت داری؟دعا کن بتونم راضیش کنم 8 ام زایمانمو انجام بده. تاریخ حدودی هم بهت نداده؟به م ...

به نظرم تحمل کن بزار ۱۱ هم به بعد که بشه ۲۰۲۲😜بعدا بزرگ شه به سال هم ممکنه براش مفید باشه کوچیکتره