2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزیزم وضعیت اسپرم همسرتون چطور بود؟

مورفولوژی صفر،تحرک a بعد شست و شو که تو آزمایشگاه انجام میدن 5 تحرک b هم 15 کلا داغون بود, قبل شست و شو که صفر بود تحرک a

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
به نظرم تحمل کن بزار ۱۱ هم به بعد که بشه ۲۰۲۲😜بعدا بزرگ شه به سال هم ممکنه براش مفید باشه کوچیکتره

😂😂اره میذارم 11 ام که بشه 1.1.2022 خوبه؟ ؟

تو چرا تیکرتو برداشتی اخه؟؟؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بخاطر قند بايد هر هفته سونو شد ؟ اينجا هم ميگن اخه

سیلویا جون گویا قند باعث اضافه وزن بچه میشه یکی از دلایلش اینه که وزن بچه با هفته ات یکی باشه و اختلاف و اختلال رشدی نداشته باشه،من اینو تو سایت خوندم نمیدونم چقد میشه بهش استناد کرد

ممنون عزیزم.  شیافت پروژسترون رو واژن میزارین؟ جای امپول پروژسترون واسه من سفت و دردناک شده. ...

شیاف رو مقعدی هم میتونی استفاده کنی شما چند تا امپول و شیاف داری روز چند انتقالی؟ واسه منم جای امپول سفت و دردناک شده طبیعی هست روغنیه با حوله گرم کمی ماساژ بده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خانومای عزیز من روز 11 تزریق اچ سی جی آزمایش دادم بتا 5.7 بود. یعنی کاملا منفیه؟ دیگه آزمایش ندم؟ اخ ...

قبلش بی بی چک نزدی ؟ روز ۱۴ باید ازمایش میدادی زود رفتی

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
براي شما كه خودتون پانكچر نكرديد فرقي نداره چه بسا فرش هم بهتر باشه چون فريز خودش رو كيفيت جنين اثر ...

با دکترم صحبت میکنم انشالله که قبول کنه فرش انتقال بده برام

سیلویا جان من دونرم روز نه پربود بدون دارو هر طرف ۶ تا فولی داشت وارد سیکل پانکچر بشه احتمال داره با داروها بیشتر بشه و همشون خوب رشد کنن یا همون ۶ تای هر طرف فقط میمونن و اضافه نمیشن؟

داروهای پانکچر چیا باشه تعداد هم بیشتر میشه؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
دوستان من ۱۳ هفتم هنوزم حالت تهوع شدید و دارم چون موقع استفراغ بهم فشار میاد خیلی از سرویکسم میترسم ...

من تا ۱۶ هفته مردم از استفراغ ولی سرویکسم ۳۸ بود

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
شیاف رو مقعدی هم میتونی استفاده کنی شما چند تا امپول و شیاف داری روز چند انتقالی؟ واسه منم جای امپول ...

عزیزم روز ۵ انتقالم. ۲ تا امپول پرژسترون دارم و ۲ تا شیاف. 

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚
سلام عزیزم خوبی؟؟ممنون سلامتی.بله عزیزم خونریزی منم شدید بود نگران نشو

سلام دوستم خوبی😘😘😘😘امروز انتقال داری؟ از خدا میخوام ب حق دست بریده عموعباس و این بارون رحمتش انتظارت تموم بشه و جوجه هات محکم ب دلت بچسبن مامانی

سلام من روز ششم انتقال و کاملا بی علاعم . با این همه پروژسترون هم سینه هام اصلا درد یا سفت نشدن

دختر دست از سر خودتو علائم وردار

من از روز اول انتقال تا 6 هفته مطلقا بدون علائم بودم، یعنی هییییچ تغییری تو بدنم و حالم و اینا نکرده بود!

واقعیت اینه که علائم قبل 5 - 6 هفته اصلا مال داروهاس نه بارداری