2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045906 بازدید | 684488 پست
دوستان من ۱۳ هفتم هنوزم حالت تهوع شدید و دارم چون موقع استفراغ بهم فشار میاد خیلی از سرویکسم میترسم ...

سلام عزیزم 

نگران نباش من خالم تا ۵ ماهگی یسره بالا میاورد سرویکسش خوب بود حالا من تهوع خیلییییی داشتم ولی کلا سه چهار بار بالا آوردم ولی سرویکسم ۳۱ هست فک نکنم ربطی داشته باشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله اسپرم ضعیف بود اما هیییچ دارویی بهش ندادن قبل پانکچر جنین هام ضعیف شدن و کیفیت نداشتن و یک بار ...

نمیدونم چی بگم بعضی دکترا خیلی اعتقاد به دارو ندارن اما همشون حداقل یه دوره دارو میدن . پیش دکتر مردان رفته بودید و نداد؟ من همون موقع که فهمیدیم همسرم مشکل داره دکترش یه دوره سه ماهه دارو نوشت که بعدش ازمایش داد دیدیم اوضاع وخیم تر شد بعد از اون هیچ داروویی دیگه نداد و میگفت همینه! اما دکتر زنان خودم بهش اندروفرتی داد و مطمئنم تاثیر اون بود که بهتر شد.

@ماشالا     عزیزم کجایی چرا خبری ازت نیست دلواپست شدم نیستییییییی

سلام عزیزم خوبی؟حالت چطوره؟ 

گذری تو تاپیک رد میشدم پستتو خوندم که خداروشکر به خیر گذشته خدارو هزار مرتبه شکر خیلی خیلی خوشحال شدم الهی که دیگه از این اتفاقا نمیفته وراحت نی نی رو دنیا میاری عزیزدلم هرروز برا خودت ونی نی صدقه بذار کنار خیلی خیلی مراقب خودت باش از این به بعد بازم خداروشکر الحمدالله😍😍😍😍

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان کسی که انتقال میده باید به پهلوی چپ بخوابه؟ واینکه پاهاشو جمع کنه سمت شکم یا نه صاف باش ...

سوگول جونم من اکثرا به پهلوی راست بودم چون عادت داشتم پاهامم صاف 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اا جدی؟ میگم دوستای منم ده روز طول کشید اما من شش روز  عجله نکن عزیزم همه چی خوبه نگران نباش❤️ ...

سلام عزیزم خداروشکر امشب پیام اومد که جواب آماده اس

منم میبینم همش چرت وپرت و ترسناک من فکر میکردم خودم اینجوریم فقط آخه من همیشه همینقدر کابوس میدیدم ق ...

نه من فقط از بارداریم به اینور میبینم 

عزیزم من انجام ندادم اما دختر دایی م انجام داد گفت اصلا هیچی متوجه نشدم یه روزم بیشتر استراحت نکرد ا ...

خب خداروشکر من یکشنبه هفته پیش رفتم سونو سرویکسم ۲۸ بود این هفته دوباره باید برم اگه اومده باشه پایینتر دکترم سرکلاژ میکنه

من خریت کردم داخل بردم فک میکنم بخاطر همین کیسه آبم آسیب دید

دور از جونت دختر خودتو سرزنش نکن‌ من‌ تو‌ بارداری ۴ بار استفاده کردم هربار ۷ روز داخلم بردم اما اندازه بند انگشت حتی تو هفته ۲۶ هم استفاده کردم . خودتو سرزنش نکن فداتشم خداروشکر که حال نی نی خوبه 

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم شما ابن سینا انتقال دادید؟ دکتر اورولوژی اونجا خوبه به اقایون دارو میده؟ همسر من تو این چند ...

عزیزم برای بهبود اسپرم رژیم غذایی خیلی موثره

و همینطور مصرف ژل رویال

من همسرم ۸ ماه دارو و دو دوره آمپول داشت ولی کوچکترین تاثیری براش نداشت

۸ ماه رژیم + ژل رویال وضعیتش رو بهتر کرد

البته ویتامین ها مخصوصا ویتامین ای، سلنیوم و همینطور اسیدفولیک روزانه استفاده میکرد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻