2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست
سلام خانوما من۲۰این ماه پانکچرشدم ۱۳تخمک ک ۷جنین شدولی گفتن۳ماه دیگه بیاانتقال کسی هست ک توضیح بده ک ...

سلام 

پریود سومت روز اول تا سوم برو دکتر

مکمل هم هرآنچه دکتر تجویز کرده بخور قبل از انتقال

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
دکتر من اعتقادش فقط رو انتقال فریزه و قبل از انتقال فریز یک ماه باید ال دی بخوریم و مکمل میده بعد ا ...

دکتر منم گفت فریز والا...ولی من  نظرم فرش بود گفتم شانسمو امتحان کنم و عجله داشتم

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرقی نمی کنه گاهی وقتی یک بار انتقال می دی و نمیشه، دفعه بعد فریز برات انتقال میدن اما لزوما اینجور ...

ممنون گلم انشالله هر جو که میشه فقط خدا کمک کنه که مثبت بشه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
روز دهم اخرین امپول hcg رو باید بزنم. به نظرتون کی بی بی چک بزنم؟

عزیزم روز ده امپول بزنی حداقل باید ده روز بگذره پس بهتره یسره بری ازمایش

یا اگه جنینت بلاست بوده روز ده قبل امپول یه بیبی چک بزن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
شما شیاف پروژسترون رو واژنی استفاده میکنید؟

بله عزیزم تا حالا واژینال استفاده میکردم

از امروز دکتر گفته رکتال استفاده کن بخاطر اینکه بعد استفادش شدید خارش میگرفتم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خدایا شکرت  انشالا بسلامت بقیه رو هم طی کنی

ان شاالله

همچنین شما عزیزم

😂😂استدلال همسرتو دوست داشتم واقعا، شوهرامونم یه پا دکتر میشن تا ما زایمان کنیم😂😂 پس لگداشو حس م ...

اره واقعا😂😂😂

گاهی اوقات یه چیزایی مثل نبض حس میکنم ولی چون جفتم قدامیه شکمم یه کوچولو چربی داره هنوز قشنگ حس نکردم

خواهر منم کیسه آبش سوراخ شد و خیلی ازش آب ریخت اماکلا کیسه اب خاصیت ترمیمیش خیلی زیاده یک سری آمپو ...

عزیزم الهی شکر 

چقدر حرفات آرومم کرد 

تورو خدا از راهکاراش بهم بگو ....

چطور استراحت کرد؟؟

دیگه تکرار نشد ؟؟

عفونت رحم نگرفت؟

چند روز بستری بود؟؟؟

ببخشید سوالام زیاد شد

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
خواهر منم کیسه آبش سوراخ شد و خیلی ازش آب ریخت اماکلا کیسه اب خاصیت ترمیمیش خیلی زیاده یک سری آمپو ...

عزیزم راستی چند هفته بود که این اتفاق براش افتاد؟؟

امروز ترسیدم نزدم دیگه البته من موضعی استفاده کردم من خونریزی خیلی شدیدم ک مثل خونابه فقط میریخت د ...

دورت بگردم عزیزم خیلی از خودت مراقبت کن 

انشالا بسلامت این دوران و طی میکنب و فندوق و بغل میکنی😘😘

متاسفم كاش فرش انتقال نمي داديد شانسش كمتره و دارو ها را هم خارجي بزنيد من با گونال اف ده تا تخمك مي ...

سلام عزیزم من اوابوست دارم تاریخش یه سال گذشته همش هم تو یخچال بوده بنطرتون میتونم بخورم ؟؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
عزیزم خودتو اذیت نکن یکی از دلایل مهم پارگی کیسه آب خوده عفونت و فکر نمیکنم ربطی به اون کرم داشته با ...

درسته عزیزم 

ولی باورت نمیشه آنا جون اصلا به همه چی فک میکنم 

امروز شوهرم میگفت کلیپ خنده دار دیدی بس که خندیدی به شکمت فشار اومده😆

یه بارم میگم مال سونو بوده که روز قبل رفتم کلا رد دادیمممممم

نه فرش بود.سه روزه.10تاتخمک.6تاجنین

خوب خداروشکر ایشالله مثبتی عزیز دلم

مرسی از اطلاعاتت

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
کلا خانوم دکتر اونقدری فک نکنم داروبده که کسی هایپرشه وتخمدانها اذیت بشن.چون 6نفربودیم همه سه روزبعد ...

چه جالب پس به فرش بیشتر اعتقاد دارن

البته من دوستم آندومتریوز شدید داره دکتر صدری بهشون گفته باید حتما فریز انتقال بدی تا تخمدانت و با دارو خاموش کنم،واقعا خوشحال شدم که همه جوانب رو برای دوستم درنظر گرفته و رو هوا نمیخواد براش انتقال بده

حتی قراره سیکلش رو دیفرلین شروع کنه که تخمک بیشتری بده به خاطر آندومتریوزش

دوستم استرس داره جنین براش کم تشکیل بشه به این خاطر ازتون سوال کردم که الان با توجه به 10 تا تخمک 6 جنین نشون میده جنین شناسش کارش خوبه. 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره واقعا😂😂😂 گاهی اوقات یه چیزایی مثل نبض حس میکنم ولی چون جفتم قدامیه شکمم یه کوچولو چربی داره ...

اخیییی همون نبضم خیلی شیرینه،تا 2،3 هفته دیگه قشنگ لگد بارونت میکنه خیالت راحت، ایشالله به سلامتی به دنیا بیاری توت فرنگی خوشگلتو