2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
فقط بیمارستان18تومن.داروتقریبا6تومن.مرسی ان شاا....برام دعاکنید

مرسی از اطلاعاتت عزیزم، چشم اگه قابل باشم حتما قربونت برم، جنین بلاست برات انتقال دادن؟چنتا تخمک داشتی چنتا جنین شد، ببخشید سوال میپرسم برای یکی از دوستام میپرسم چون میخوام ببینم کار جنین ‌‌شناس پارس چطوره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
من خریت کردم داخل بردم فک میکنم بخاطر همین کیسه آبم آسیب دید

عزیزم خودتو اذیت نکن یکی از دلایل مهم پارگی کیسه آب خوده عفونت و فکر نمیکنم ربطی به اون کرم داشته باشه منم یه مدت اونو استفاده کرده بودم کرم کلوتریمازول تازه با اینکه نه سوزش نه خارش داشتم فقط رنگ ترشحاتم کمی کرم رنگ بود و من استرس داشتم دکتر گفت طبیعیه ولی برای احتیاط بیشتر کرمم بزن . عفونت رو تو بارداری خیلی خیلی باید جدی گرفت و درمان کرد.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من چند روز دیگه دونرم پانکچر میشه میخوام بدونم بهتره فرش انتقال بدم یا فریز؟کدومش بهتره؟ دفع ...

عزیزم فکر کنم رو شما که خودتون پانکچر نشدین و دارویی برای تخمک کشی نداشتین هیچ فرقی نکنه فرش یا فریز.

اون که بعضی ها میگن فریز بهتره فقط بخاطر استراحت بدن بعد از پانکچره فکر کنم وگرنه که...

عزیزم فکر کنم رو شما که خودتون پانکچر نشدین و دارویی برای تخمک کشی نداشتین هیچ فرقی نکنه فرش یا فریز ...

منم همین فکرو میکمم

نمیدونم چی بشه برام دعا کنید

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩

سلام خانوما من۲۰این ماه پانکچرشدم ۱۳تخمک ک ۷جنین شدولی گفتن۳ماه دیگه بیاانتقال کسی هست ک توضیح بده کی برم داروداره بازیانه قبلش چی بخورم الان داروویتامین و اینابخورم یانه

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...
منم همین فکرو میکمم نمیدونم چی بشه برام دعا کنید

حتما عزیزم ایشالله تو همین انتقالت نی نی میاد تودلت و نه ماه بعدم تو آغوشت به امید خدای مهربون🥰

مرسی از اطلاعاتت عزیزم، چشم اگه قابل باشم حتما قربونت برم، جنین بلاست برات انتقال دادن؟چنتا تخمک داش ...

کلا خانوم دکتر اونقدری فک نکنم داروبده که کسی هایپرشه وتخمدانها اذیت بشن.چون 6نفربودیم همه سه روزبعدتخمک کشی انتقال دادن

حتما عزیزم ایشالله تو همین انتقالت نی نی میاد تودلت و نه ماه بعدم تو آغوشت به امید خدای مهربون🥰

ممنون عزیزم انشالله که همینطور بشه...انشالله که هر چه سریعتر شمام نی نی نازتو صحیح و سالم بغل کنی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بچه ها من چند روز دیگه دونرم پانکچر میشه میخوام بدونم بهتره فرش انتقال بدم یا فریز؟کدومش بهتره؟ دفع ...

دکتر من اعتقادش فقط رو انتقال فریزه

و قبل از انتقال فریز یک ماه باید ال دی بخوریم و مکمل میده بعد انتقال انجام میده

سلام خانوما من۲۰این ماه پانکچرشدم ۱۳تخمک ک ۷جنین شدولی گفتن۳ماه دیگه بیاانتقال کسی هست ک توضیح بده ک ...

مشکل از شوهرت بود عزیزم اگا دوست داتی البته جواب بده مرکزت کجا بود

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مشکل از شوهرت بود عزیزم اگا دوست داتی البته جواب بده مرکزت کجا بود

اره ازو بود مرکزمیلادمشهد

خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤امیدم به خداجونمه....بالاخره ۲۹/شهریور۱۴۰۱برای یک مدت کوتاه مادرشدم😞کاش بیشترپیشم میموندی جگرگوشه ی بی معرفتم ۱۴/۷/۱۴۰۱تنهام گذاشت...

فرقی نمی کنه

گاهی وقتی یک بار انتقال می دی و نمیشه، دفعه بعد فریز برات انتقال میدن اما لزوما اینجوری نیست. و کلا فریز میزان موفقیتش بیشتر از انتقال جنین فرش نیست و بالعکس

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
منم همین فکرو میکمم نمیدونم چی بشه برام دعا کنید

پس فرش یع فریز فرق نمیکنه براتون به هر حال دوبادم فریز دادین انشاالله ایتوفعه مثبت بشین

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم