2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

@تورک_آنا : https://www.ninisite.com/user/6a9cbee8-9eb8-4a65-b24a-413a55a53a6e/تورک_آنا      

سلام وقت بخیر .عزیزم من ۳روزه انتقال جنین فریز انجام داد عزیزم .دوروزه تقریبا دلم سمت تخمدونام سمت راست درد میکنه .چون پانکچر چند ماه پیش شدم واسه اون سواله . روز دوم هم گرفتگی تو دلم داشتم . میشه نظرتو بگی؟

بچه ها تجربه مشابه دارین 

فقط حیدر امیرالمونین است 
ممنونم عزیز دلم. ان شالله بزودی قسمت دوستام بشه 😍

سلام‌عزیزم‌خوبی

نی‌نی‌خوبه؟

عزیزم‌من‌رفتم‌سونوداپلرشدم

دوباره‌دکتر‌برام‌سونوهیسترو‌نوشته

سونوهیستروسخته؟‌‌

میشه‌یه‌توضیحی‌درموردش‌بدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو رویان من شنیدم وام ۵۰ میلیونی میدن

عزیزم‌‌شماهم‌رویان‌میری؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
دوستای قشنگم عزیزای دلم خیلی خوشحالم که شماها رو دارم ندیدمتون ولی بهمتون یه حس قلبی دارم خواهرانه.. ...

خداروشکر عزیزم انشالله ۹ماه بارداری رو سلامت میگذرونی وکوچولوتو بغل میکنی

عزیزم مجبورم برم ابن سینا چون پولی برام نمونده که جای دیگه برم  چون تا سه سال باید قسطای همین ...

عزیزم‌برورویان

رویان‌هم‌هزینه‌هاش‌کمتره

سلام‌عزیزم‌خوبی نی‌نی‌خوبه؟ عزیزم‌من‌رفتم‌سونوداپلرشدم دوباره‌دکتر‌برام‌سونوهیسترو‌نوشته سونوهیس ...

ان شالله خیر باشه. خیلی راحته عزیزم برو شمارتو بزار. بعد پاکی باید باشه. بهت تاریخ رو میگن نباید نزدیکی داشته باشی یه محلول نمکی وارد رحم می کنن بعد با دستگاه سونو واژینال رحم دو نگاه می کنن. اصلا اذیت هم نداره

خدایا شکرت

سلام من دیشب امپول اچ سی جی زدم . کسی بوده بعد انتقال این امپول رو بهش داده باشن . اخه من سری قبل نداشت م. تا چند روز بی بی رو کاذب نشون میده

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره عزیزم خداحفظشون کنه همه اینارو میدونم ترافیکم عشق ۱۱۰بود کاربریش ...یکی دیگه بود متاسفانه کاربری ...

اه عجیبه چرا یادم نمیاد هر چی فکر میکنم‌ یادم نمیاد. فدات شم عزیزم الهی آمین مرسی از دعای قشنگت. خدا برادرتو بیامرزه روحشون شاد ❤❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@تورک_آنا : https://www.ninisite.com/user/6a9cbee8-9eb8-4a65-b24a-413a55a53a6e/تورک_آنا    ...

عزیزم ایشالا که داری مامان میشی اما به علائم اصلا توجه نکن ۹۹٪ عوارض داروهاس یه روز هم اگه قطع شد استرس نگیر چون علائم واقعی از هفته ۵ ۶ بارداری میان الان هرچی هست مربوط به دارووو

اه عجیبه چرا یادم نمیاد هر چی فکر میکنم‌ یادم نمیاد. فدات شم عزیزم الهی آمین مرسی از دعای قشنگت. خدا ...

فک کنم هعته ۲۵اینابودش یهویی رفت بیمارستان چندروز بعدپیام دادکه زایمان کرده وازش پرسیدم نینیا چطورن جواب ندادمنم دیگه بعدشو نخوندم ...خداکنه براش مونده باشن وحالشون خوب باشه ...خیلی ممنونم عزیزم همچین برادرعزیزشمارو 🖤🖤

بچه ها کیا تا حالا انتقال منفی داشتن؟

پهلوی راست من روز 4 از ظهر تا عصر تیر کشید

هر وقت هم بعد اپن میشینم پامیشم درد میکنه

دیروزم بیبی زدم منفی شدن

اما باز امروز وقت نشستن پاشدن تیر میکشه

کسایی که منفی شدن این تجربه رو داشتن؟❌❌❌

فک کنم هعته ۲۵اینابودش یهویی رفت بیمارستان چندروز بعدپیام دادکه زایمان کرده وازش پرسیدم نینیا چطورن ...

الهی آمین این قضیه مال کیه؟ چند وقت پیشه؟ ممنونم عزیزم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤