2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045899 بازدید | 684488 پست
عزیزم یادمه شما تقویتی زیاد خوردین اگه میشه کامل برام توضیح بده چیا خوردین 🙏 چون برای ما هم اسپرم ...

عزیزم خوبه که دوباره میخوای با قدرت شروع کنی امیدوارم به آرزوت برسی 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانا شمام کابوس میبینین تو بارداریتون یانه؟ من تا قبل بارداریم اصلا کابوس نمیدیدم ولی الان خیلی خ ...

اره منم خیلی خوابای آشفته میبینم فک کنم طبیعیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم مجبورم برم ابن سینا چون پولی برام نمونده که جای دیگه برم  چون تا سه سال باید قسطای همین ...

تو رویان من شنیدم وام ۵۰ میلیونی میدن

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
سلام عزیزم اره کمه حداقل باید بالای ۳۶ ۳۷ باشه مخصوصا تو ماه های اول اما ماه اخر ۳۱ تا ۳۰ خوبه.استرا ...

نداجون من آسپرینمو ۱۰ یا ۱۱ صبح میخورم پرگنا رو بعد ناهار حدود ۳ ساعت فاصلس بینشون بنظرت کمه فاصلشون؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
انصاری یه بدی که داره اصن به حرف آدم گوش نمیده چقدر من بهش اصرار کردم برا خراش و چسب جنین

طرازی خیای خوبه به شرط اینکه مطبش برین ، من یبار رفتم هرچیتقویتی گفتم برام مینوشت 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم خوبه که دوباره میخوای با قدرت شروع کنی امیدوارم به آرزوت برسی 

دعا کن برام

همه خانوما گریه میکنن شوهراشون دلداری میدن

من حتی می ترسم گریه کنم چون حال شوهرم اصلا خوب نیست 

باید خیلی عادی جلوه بدم

قبل انتقال افسرده شده بود

تو انتقالم حالش خیلی خوب بود

الان دوباره حال بدش شروع شد

مامانا شمام کابوس میبینین تو بارداریتون یانه؟ من تا قبل بارداریم اصلا کابوس نمیدیدم ولی الان خیلی خ ...

منم میبینم همش چرت وپرت و ترسناک من فکر میکردم خودم اینجوریم فقط آخه من همیشه همینقدر کابوس میدیدم قبلشم همین بودم!🤦🏻‍♀️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
مثلا چیا نوشت؟ تقویتی که خودم بخوام برم میخرم بیمه که نداره فرقی نداره دکتر بنویسه یا ننویسه

ابوست نوشت روزی چهارتا من کمتر میخودم ولی . مولتی ویتامین متیل فولات سلن پلاس  دیگه یادم نیست چندبن سال پیش بود 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
پس با انصاری برو جلو.

من میرم مطب دکتر طرازی پانکچر رو دی ماه میخوام ابن سینا انجام بدم. میشه خواهش کنم بگین چرا طرازی رو پیشنهاد نمیدین؟ دکتر شما بودن؟ برا عمل هم خودشون ممکنه نیان؟ راستش من خیلی باهاش ارتباط نگرفتم خیلی مرددم. پیام شما هم دودلم کرد.

من میرم مطب دکتر طرازی پانکچر رو دی ماه میخوام ابن سینا انجام بدم. میشه خواهش کنم بگین چرا طرازی رو ...

عزیزم مطبشون میری خوبه کاربر پیشول بار سوم پیششون مثبت شد مطب میرفت. البته کسایی که مطب میرن فکر کنم بیمارستان بهمن عملاشون رو انجام بده چه جوریه شما رو ابن سینا میخواد پانکچر کنه. حقیقتا من کلا از ابن سینا خوشم نیومد و بعدم فقط روز اول دارو دادن ایشون بودن بقیه روزای سیکلم نبود و پزشک جایگزین بود حتی واسه پانکچر و انتقالمم نبودش. همه اینا رو به خود مرکز هم گفتم و عذر خواهی کردن اما چه فایده. به نظرم فقط الکی اسمشون بزرگ شده 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم شاید واقعا شرایط رحمت عالی بوده، پی آر پی معمولا به کسایی توصیه میشه که مشکل ضخامت آندومتر دار ...

اره ولی من واقعا التماسش کردم اونم گفت رحمت خوبه نیاز به هیچ کدوم نداری تهشم که منفی شدم و دیگه هم جنین ندارم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته