2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045896 بازدید | 684488 پست
عزیزم مجبورم برم ابن سینا چون پولی برام نمونده که جای دیگه برم  چون تا سه سال باید قسطای همین ...

خب رویان که دولتی ارزون تره 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
راضی هستی ازشون؟ خوش اخلاق هستن؟ دیدین کسایی رو که پیشش مثبت شده باشن؟

عزیزم ببخشید میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟استراحت درچه حد بود بعداز انتقال؟ازمایش دادید یا فقط بی‌بی چک گذاشتید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما پیش ایشون باردار شدین؟

نه من دکترم اسمن طرازی بود چون تعریفشونو خیلی شنیده بودم اما دوبار رفتم هردوبار نیومدن و دکتر جایگزین هربارم 1 نفر منو ویزیت کرد، من تو همون سیکل طبیعی حامله شدم خداروشکر

اما از یه منبعی شنیدم آمار مثبتای دکتر انصاری پور  از همه بالاتره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

سلام دوستان🍃

کسی اینجا تابحال با دکتر توگه فوق تخصص خون ویزیت شده؟ می خوام بدونم چطور میشه ازش وقت گرفت...

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
فقط انصاری خیلی غد هست من چقدر التماسش کردم گفتم خانم دکتر من آخرین جنینام هست دیگه شرایط مالیم اوکی ...

عزیزم شاید واقعا شرایط رحمت عالی بوده، پی آر پی معمولا به کسایی توصیه میشه که مشکل ضخامت آندومتر دارن چون خونرسانی به رحم و زیاد میکنه، الان کاربر سیلویا، رز قرمزرنگ و پروانه جون باهاش مثبت شدن ولی یادمه چسب جنین رو براشون زده بود دکتر 

به اونها هم گفته بود خراش لازم نیست اگه اشتباه نکرده باشم و درست یادم مونده باشه

بخدا دکتر یه وسیله اس اون بالایی باید بخواد ایشالله خدا برات معجزه کنه عزیزم، یه معجزه شیرین

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

چرا همه انتقالی ها دارن منفی میشن به نظرم آمار موفقیت ivf اومده پایین  😔😔😔

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍

بچه ها دکتر مهرنوش امیری تو نیکان غرب هم عالیه اگر شرایطش رو دارید برید پیشش 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
ممنون عزیزم انقدر خسته شدم خودم کشوندمش جلو و برای ۳۷ هفته گذاشتم😁 انشاالله همگی بسلامتی و سر موقع ...

عزیزدلم☺️☺️☺️☺️

ان شاالله🤲🤲

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانما من رفتم غربالگری  اول بهم گفتن هماتوم ۱۵ میلی دارم گفت کوچیکه ولی میرم دستشویی روزی ...

فقط استراحت کن و شیافاتو به موقع استفاده کن ان شاالله دفع میشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم گفتم که نشتی یعنی یه پد بهداشتی تو 2،3 ساعت کامل پر بشه، برای شما فقط سطحش خیس میشه اون میشه ت ...

عزیزم من عفونت دارم چون طول سرویکسم ۳۱ هست دکتر گفت پماد واژینال نمی تونم بدم ممکنه دهانه رحمو تحریک کنه آنتی بیوتیک داد که خوب نشدم باهاش بهش بگم شیاف بده بنظرت؟

من که این دفعه از رویان راضی نبودم نوبت دهی ش افتضاحه قشنگ چهار پنج ساعت معطلی داشت فقط یکبار با دکتر ویزیت میشی حتی اون دستیارها حال ندارن پرونده رو نگاه کنن من ازشون پرسیدم ذخیره من چقدره میگن  پروندت قدیمی یه نمی دونیم  علتش چی بود سه تا از جنین های من با گرید عالی از فریز درنیومدن روز انتقال دکتر جنین شناس میگه یه دونه جنین مونده در حالیکه پرونده من و که دکتر غفاری  روز اول دید گفت با این جنین های عالی و بدن سالمی که داری حتما بارداری  😭😭😭😭😭😭 الان هم یک درصد احتمال حاملگی نمیدم بازم تا سه شنبه که روز آزمایشم هست سعی میکنم امید داشته باشم چون انسان با امید زنده است  توکل به خدا

نه من دکترم اسمن طرازی بود چون تعریفشونو خیلی شنیده بودم اما دوبار رفتم هردوبار نیومدن و دکتر جایگزی ...

عزیزم یادمه شما تقویتی زیاد خوردین

اگه میشه کامل برام توضیح بده چیا خوردین 🙏

چون برای ما هم اسپرم ضعیفه هم تخمک کیفیت نداره

باید سه ماه خودمونو تقویت کنیم اگه خدا بخواد اسفند برم پانکچر