2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
عزیزم تازه تیکرتو دیدم کم کم داره تموم میشه😍😍😍😍 الهی بسلامتی به اخر برسه و جوجه هاتو بغل کنی ا ...

ممنون عزیزم انقدر خسته شدم خودم کشوندمش جلو و برای ۳۷ هفته گذاشتم😁

انشاالله همگی بسلامتی و سر موقع زایمان کنیم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار اولم بود و دیگه جنین ندارم 😭

مگه منفی شدی ؟ 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
ندا جون از استراحت بعدشم میگی به من؟

عزیزم من انجام ندادم اما دختر دایی م انجام داد گفت اصلا هیچی متوجه نشدم یه روزم بیشتر استراحت نکرد الانم راحت همه جا میره

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نسبت به انصاری پور شناخت ندارم شما می شناسید؟

اینجا خیلیا باهاش با اولین انتقال مامان شدن،

تمام جوانب رو درنظر میگیره من خودم ابن سینا میرفتم ایشون سرش از همه شلوغ تر بود دیرتر از همه هم نوبت میداد

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه هااین عکسو پارسال تواوج دردا و مشکلاتم گرفتم و این متن رو گذاشتم روش.براشماهم میزارم ک هیچوقت ام ...

وای نگو که الان تو اوج سختی هام

نابودم 

شوهرم حالش خیلی بده

خیلی به خدا التماس کردم باز جوابم منفی شد

روز 12 هستم بیبی گذاشتم منفی شد دیگه هم جنین ندارم😔

😔😔😔 متاسفم عزیزم ولی هنوز دو روز دیگه امید داشته باش وقت آزمایشت انشالله خدا برات معجزه کنه . منم یک ماه پیش آخرین جنینام رو انقال دادم و منفی شدم حالا موندم چیکار کنم دکترمو عوض کنم یا برم جای دیگه از لحاظ روحی واقعا تحمل دردای پانکچر رو ندارم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
اینجا خیلیا باهاش با اولین انتقال مامان شدن، تمام جوانب رو درنظر میگیره من خودم ابن سینا میرفتم ایش ...

فقط انصاری خیلی غد هست من چقدر التماسش کردم گفتم خانم دکتر من آخرین جنینام هست دیگه شرایط مالیم اوکی نیست بیام اینجا توروخدا برام خراش و پی آر پی و چسب جنین انجام بدین گفت نه برو تو به هیچ کدوم از اینا نیاز نداری آخرشم منفی شدم الان شوهرم میگه دیگه پامو اونجا نمیزارم میگه تو هم حق نداری دیگه بری دنبال بچه 😔😔😔

سلام خانما من رفتم غربالگری  اول بهم گفتن هماتوم ۱۵ میلی دارم گفت کوچیکه ولی میرم دستشویی روزی یکبار حداقل رو دستمال لکه خون میبینم خیلی میترسم راهنماییم کنید چیکار کنم خوبشه روزی دوتا هر ۱۲ ساعت شیاف میزارم

متاسفم که منفی شدی. من قبلا هم به شما گفتم ابن سینا نرو. بنده با طرازی بودم اصلا راضی نبودم 

عزیزم مجبورم برم ابن سینا

چون پولی برام نمونده که جای دیگه برم 

چون تا سه سال باید قسطای همین انتقالی که منفی شد رو بدیم