2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حتی روزایی که اقدام نبودی هم میخوردی ؟ من بعد دومین انتقال منفی همه قرص هام رو ول کردم واقعا از نظر ...

منم با متفورمین چاق میشم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
نیلدا جان سلام عزیزم شبت بخیر دکتر بهم قرص پرگناکر داده حالا من الان رو جعبه اش خوندم نوشته که درصو ...

عزیزم پرگناکر مولتی ویتامینه، مگه میشه خانم باردار تو بارداریش مولتی ویتامین مصرف نکنه؟ منظورش اینه باید فاصله باشه بین مصرف قرص تیرویید و آسپرینت با مولتی ویتامینت، قرص تیرویید که ناشتا و صبح مصرف میکنی درسته؟ آسپرین هم که معمولا به باردارا میگن شب بخورید که تحرک کمتری دارید، مولتی ویتامینتو ظهر بخور

اصلا ذهنتو درگیر نکن،

برای مادرتونم پرسیده بودید همین برند ویتابوکس که پرگناکر داره یه مکمل داره برای +40 و +50 میتونی اونو برای مامان تهیه کنی با توجه به سنشون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامانا شمام کابوس میبینین تو بارداریتون یانه؟

من تا قبل بارداریم اصلا کابوس نمیدیدم ولی الان خیلی خوابای بد میبینم بیدارم میشم همش سردرد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم پرگناکر مولتی ویتامینه، مگه میشه خانم باردار تو بارداریش مولتی ویتامین مصرف نکنه؟ منظورش اینه ...

مررررررسی عزیزدلم خدا خیرت بده الهی 

قرص تیروئیدو ناشتا میخورم آسپرینم شب 

خوب شد گفتی مولتی رو دیگه ظهرا میخورم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
منم با متفورمین چاق میشم 

منم شش ماه بیشتره متفورمین دارم با اینکه خیلی غذامو رعایت میکنم بازم دو کیلو اضافه کردم اونم فقط شکم طوری شدم انگار 5ماهه حاملم بچه ها من مژه وابرم خیلی کم رنگ شدن اینم یعنی عوارض قرصاس؟؟؟

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
درسته همیشه پد میزارم ولی من تشخیص نمیتونم بدم ترشح رو از نشتی مثلا گاهی یه خیسی کوچولو دارم با همون ...

عزیزم گفتم که نشتی یعنی یه پد بهداشتی تو 2،3 ساعت کامل پر بشه، برای شما فقط سطحش خیس میشه اون میشه ترشح، کاملا قابل تشخیصه، هر خیسی نشتی نیست

ذهنتو درگیر این موضوع نکن، 

نباید اتفاقای اینجا روتون تاثیر منفی بذاره و تو خودتون دنبال اون مشکل بگردید،اینجوری هم خودت اذیت میشی هم اون وروجک. حواست به عفونت باشه، حواست به مصرف مایعاتت باشه این دوتا خیلی خیلی مهمن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام ساراجون، خداروشکر هم من هم دخترم خوبیم. هفته ۲۰ رفتم سونو که باز همه اعضای بدنش رو نگاه کرد و ا ...

خداروشکر ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت من جفتم قدامیه یکی دوباز یچیزایی حس کردم ولی بعدش نه 

من ۱۰ کیلو اضافه کردم تا حالا چون اصلا تحرک ندارم 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها کی رفته پیش دکتر طرازی؟❌❌❌❌

بین انصاری پور و طرازی حتما پیش انصاری پور برید

دکتر طرازی یکم بی نظم میان ابن سینا، همش پزشک جایگزین حای خودشون میذارن که این بدترین چیزه

راستی جفتم سمت راست دیواره رحم هست و به همین خاطر ضربه هاشو احساس میکنم

بسلامتی عزیزدلم😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام ساراجون، خداروشکر هم من هم دخترم خوبیم. هفته ۲۰ رفتم سونو که باز همه اعضای بدنش رو نگاه کرد و ا ...

ما هم خوبیم قربونت منم چند روز پیش رفتم سونو سرویکسم حدودا همون ۳۱ هست آب دور جنینم گفت یخورده کمه که از دیروز سعی میکنم اب زیاد بخورم

سرم برای کسی که مشکل ایمنی داره  عزیزم هیسترو با دوربین داخل رحم بررسی میشه ایرادی باشه برطرف ...

انصاری یه بدی که داره اصن به حرف آدم گوش نمیده چقدر من بهش اصرار کردم برا خراش و چسب جنین

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
منم با متفورمین چاق میشم 

نمیدونم چرا ولی منم به طرز عجیبی داشت وزنم میرفت بالا 

با اینکه تغییری تو افزایش غذام نداده بودم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته