2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
عزیزم گلاب تو بارداری خوب نیست  گلاب دهانه رحم رو باز میکنه

وای خوب شد گفتین.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
شایدبخاطرکروناهم سیستم هورمونات بهم ریخته باشه حالا تاشنبه صبرکن اگه نشدی بعدبرو گلم

نمیدونم والا. کرونا رو ک ی هفته اس دارم ولی قرص رو بیشتر از دو هفته اس قطع کردم. نمیدونم والا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما خوبید  توروخدا به دادم برسید مردم از معده درد شدید ،،خیر سرم امروز پیش دکترم بودم ه ...

سلام عزيزم، من دكترم گفت فقط شربت معده m.o.m بخورم. ولي با شير ولرم خوب ميشه معدم. شير رو امتحان كن خيلي خوبه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
مرسی فدات بشم  اینجا هم بهم میگن‌استرس نداشته باش دکتر گفت فعلا بستری نظر آخر و دکتر تریالوژی ...

عزيز دلم ان شاالله چيزي نيست، صلوات خاصه حضرت زهرا رو بگو. اللهم صلي علي فاطمة و ابيها و بعلها و بنيها واقعا معجزه ميكنه.🌸 منتظر خبراي خوبتم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
ممنون عزیزم، مایع مغز جنین یه خورده زیاده، دکتر گفته باید بری ام آر آی مغز جنین

عزيزم ان شاالله به خير و خوشي ميگذره و هيچچچي نيست. ان شاالله ميري ام آر آي و ميگن هيچي نبوده و همه چي خوبه. الهي آمين🌸

نمیدونم والا. کرونا رو ک ی هفته اس دارم ولی قرص رو بیشتر از دو هفته اس قطع کردم. نمیدونم والا

آلا جان بلا به دور باشه عزيزم.

الهي كه ايندفعه به سلامتي انتقال ميدي و با جواب مثبتت كلي خوشحالمون ميكني. آمين

چند وقت دیدم پیام نمیزاری نگران شدم خوبی عزیزم؟ ای بابا الان بهتری؟ دیگه تیکرت تک رقمی شده چی ...

فدات عزیزم اره بهترم

این اخراس نمیگذره تیکرمو خودم اوردم جلو برحسب ۳۷هفته گذاشتم

راستی دکتر عارفی شانست یکماه رفته سفر و ۱۵ دی تازه برمیگرده

همون نوبت خودت طلاست😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام خانومای عزیز ان شاا...که همتون درسریعترین زمان ممکن مادربشید ومن هم ازدعای شما انتقالم مثبت بشه ...

سلام. ان شاالله مامان شدی و تمام

چه اشکالی داره، سر گرم میشه و اضطراب و استرس که بدترین چیزه کاهش پیدا میکنه

کلاس هم که یکساعت بیشتر نیست. هست؟ حالا ۱.۵ 

هر نیم ساعت دو دقیقه راه برو و بعد بشین سر درس 

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
مشکلی نداره تو بارداری؟اگه نه که امتحان میکنم دیگه توکل بخدا، واقعا سخته با یه تکون خوردن چنان درد م ...

گلاب خوب نیست تو بارداری

برو دکتر قرص میده

منم تازگی معده درد گرفتم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام دوستام من امروزانتی شدم خداروشکر همه چی خوب بود طول سرویکسم ۳۱ بود خوبه یا کمه؟ ضربان قلبش ۱۴۵ ...

طول سرویکست یکم پایین استراحتتو خیلی بیشتر کن تا انونالی انشاالله میره بالا

ربط به ضربان نداره

من تا الان تو سونوها ضربان قلبها حدودا یکی

این سری اخر که چندتا پسر بیشتر بود

عه ممنون عزیزم از راهنماییت،،الان یه کم نون خشک خوردم یه کم بهتر شدم خداروشکر 

من الان خودم از معده درد بیدارم

تحمل کن ماهی به دمش رسیده

تازه اصل دردهامون استارت خورده😅

آلا جان بلا به دور باشه عزيزم. الهي كه ايندفعه به سلامتي انتقال ميدي و با جواب مثبتت كلي خوشحالمون ...

قربووونت عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما😘

ان شاالله شمام ب سلامتی و شادی نی نی مونو بغل کنی. 

اااای جااانم. بهتری الان؟

ممنون عزیزم اره خوبم خداروشکر