2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اره خودمم خوندم امیدم بیشتر شد، تا ببینم دیگه صلاح خدا چی باشه، توکل به خودش.

عزیزم ایشالا که خیره سعی کن فقط استرس از خودتو نینی دوور کنی میری ام ار ای خیالت راحت میشه❤️

اره خودمم خوندم امیدم بیشتر شد، تا ببینم دیگه صلاح خدا چی باشه، توکل به خودش.

انشاالله خیر عزیزم

نگران نباش

ماهم برات دعا میکنیم انشاالله این دفعه بری و ببینی نرمال شده

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واااای تینا چی شدی تو😭😭😭😭😭 خدایا خودت به خیر بگذرون به حق ناله های دل زینب😭😭😭😭 یه سر اومد ...

قربونت برم نمیدونم چی بگم رفیقم فقط میتونم گریه کنم😭😭😭😭😭😭

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
وای دختر دورازجون این چه حرفیه مطمئنم به خیر میگذره وبقیه راهو بسلامتی میگذرونی🤲🏻🤲🏻 صدقه بذار ک ...

چشم عزیزم منتظر دکترم بیاد ببینه

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
قربووونت عزیزم. ان شاالله با دعاهای شما😘 ان شاالله شمام ب سلامتی و شادی نی نی مونو بغل کنی. 

مرسي عزيز دلم، با دعاهات😘

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان

من پنج بار انتقال جنین منفی داشتم

الان واسه انتقال جنین فریز برای بار ششم اقدام کردم.روز دوم پریودم سونو شدم فقط اسپرین دادن و فولیک اسید و گفتن سیکلم نچراله

قراره واسه از ی هفته قبل انتقال سرم ای وی ای جی تجویز بشه

حالا من میگم اون پنج بار با اونهمه امپول منفی میشد..اینبار ک اصلا بهم دارو ندادن خیلی درصد مثبت شدنم پایینه😔

چرا اینطوری کردن اخه

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
اره منم دقیقا فکر میکردم سونو آنومالی اوکی باشه دیگه استرس تمومه همش میگفتم دوباره باردار شدم تا سون ...

عزیزم ایشالله دیگه هیچوقت اون اتفاق برات نمیفته و بحق علی خدا یه بچه صحیحو سالم بزودی بهت میبخشه😇💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام عزیزم انشالله چیزی نیست ونی نی گلت صحیح و سالمه مگه تو این سونو ۷ ماهگی مایع مغزه جنین رو هم ان ...

گلم سلام ایشالله که نشتی نباشه برای شما ولی رو چه حسابی اینو گفتن بهتون یعنی خودتون بدون اینکه تا الان متوجه بشید سونو بهتون گفت نشتی رو؟ خودتون هیچ نشونه ای نداری

نمی تونم تحمل کنم،،یعنی ضرر داره؟

منک دیشب از شدت درد رفتم زیر سرم تو سرم برام امپول رانیتیدین ریختن خوبم کرد فعلا اما همچنان اسیدیه معدم .کاشکی از منشی دکترت بپرسی 

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
گلم سلام ایشالله که نشتی نباشه برای شما ولی رو چه حسابی اینو گفتن بهتون یعنی خودتون بدون اینکه تا ال ...

ممنون عزیزم من تو هفته ۲۹ هستم دکتر برام سونو وزن نوشته بود که هم کیسه ابم چک بشه بعد شکمم خیلی کوچیکه دکتر سونو بهم گفت حجم مایع دور جنین خیلی کمه یعنی رو حداقل هست بعد به دکتر گفتم با توجه به سونو بهم گفت احتمال نشتی کیسه اب هست باید پد بزارم خودمو چک کنم خیس نباشه بعد گفته تو این هفته مایعات زیاد بخورم تا هفته بعد برم سونو ححم مایع رو برام چک کنه 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنون عزیزم من تو هفته ۲۹ هستم دکتر برام سونو وزن نوشته بود که هم کیسه ابم چک بشه بعد شکمم خیلی کوچی ...

منم شکمم کوچیکه 😯عزیزم بعید میدونم نشتی داشته باشی اگه بود که خودت متوجه خیسی تا حالا میشدی دیگه ایشالله که میری و هیچی ام نی مایعات فقط زیاد بخور . خدا وکیلی دوران بارداری دوران پر استرسیه خیلی آدم باید خودشو مدیریت کنه که مغلوب این استرساش نشه خدا به هممون کمک کنه به حق فاطمه زهرا💚💚💚

منم شکمم کوچیکه 😯عزیزم بعید میدونم نشتی داشته باشی اگه بود که خودت متوجه خیسی تا حالا میشدی دیگه ای ...

اره عزیزم خودمم فک نمیکنم ولی چون با سونو حجم مایع رو اندازه میزنن نگران شدم وای از دست این دکترا هر سری میرم یه مشکل پیش میاد شوهرم میگه دیگه اصلا سونو نرو فقط الکی استرس میدن باورت میشه تو این هفت ماه من نزدیک ۹ بار سونو دادم 😳

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
اره عزیزم خودمم فک نمیکنم ولی چون با سونو حجم مایع رو اندازه میزنن نگران شدم وای از دست این دکترا هر ...

بله عزیزم درسته از سونوی زیاد نگو که من انقد سونو رفتم به درخواست خودم، که دکترم اسممو گذاشته ندید بدید😅

والا از دیروزم که اینجا پیامارو خوندم باز فکری شدم برم سونو بدم خلاصه مامانم میگه تو تا بچتو بدنیا بیاری خول نشی مارم خل نکنی خوبه بسکه.... 😅

واقعا سخته کاش زودتر میگذشت اینروزا و صحیح و سالم بچمونو بغل میکردیم راحت میشدیم از این فکرو خیالا💚