2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046069 بازدید | 684498 پست

دوستان باردار شماهم خلط پشت گلو و سینوس دارید ؟ببخشید گلاب به روتون خیلی حال بهم  زنه ....ممکنه از چی باشه ؟۳هفته اس دارم تقریبا با تهوع ام شروع شده ممکنه از پردنیزلون باشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم خیالم راحت شد که برا خودم مشکله نه بچه 😁 اره به منم گفت اگه لکه بینی خونریزی داشتی درجا ...

ایشالله که اصلا لکه بینی نمیبینی عزیزدلم و دردونه اتو به سلامتی به دنیا میاری

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها میگم من طبق تاریخ انتقال ۲۰ هفته و دو روزم طبق تاریخ ان تی ۲۰ هفته و ۶ روزم  امروز ...

عزیزم خیلی کم نیست باید 14 باشه برای شما 10 هستش زیر 10 بیاد باید سرم بزنی، هیچی جز مایعات کاری نمیتونه برات بکنه، روزی حداقل 12 لیوان آب، من برای اینکه راحت تر بتونم بخورم تو 1 لیتر آب یه قاشق شربت میریختم یا توش میوه میریختم که فقط طمع بگیره، مرغ یا گوشت میپختم آبشو بیشتر میریختم 2 لیوان اونو میخوردم چایی روزی 2 لیوان شیر 1 لیوان یعنی روزی 20 لیوان من مایعات میخوردما 1 هفته ای درست شد نگران نباش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
امروز خونریزیم کم شده یکی دو روز لکه بینیم همینجوری بمونه واژینال میذارم  ممنون از کمکت ❤

تو تاپیک خوندم که هماتومت کوچیک شده، خیلی خیلی خوشحال شدم، ایشالله تو این سونو کامل از بین رفته باشه عزیزم و کوچولوتو صحیح و سالم بغل کنی

نیلدا جون یعنی اگه گفت فرش بهش بگم‌ فریز کنه ؟ راستی من‌الان کیست دارم ال دی داده بهم . شاید کیستو د ...

نه عزیزم با کیستت کار ندارن، براساس ذخیره ات گفته فرش چون ذخیره ات مناسبه و میدونه هایپر نمیشی گفته فرش

به نظر من اگه جنین پسرت زیاد بود انتقال بده اما اگه مثلا برای دوبار کلا انتقال داشتی اصلا ریسک نکن بگو نمیخوام فرش انتقال بدم، ولی باز دکترت چون خودش دکتریه که همه جوانب و در نظر میگیره هرچی اون گفت بهش اعتماد کن

دوستان باردار شماهم خلط پشت گلو و سینوس دارید ؟ببخشید گلاب به روتون خیلی حال بهم  زنه ....ممکنه ...

بله عزیزم،تورک آنا هم حساسیت داشتن به پرد و همین مشکل رو داشتن کنارش یه قرصی میخوردن که مشکلشون کامل حل شده بود، دکتر براشون تجویز کرده بود، حتما برو دکتر

مرسی گلم بعدا متوجه شدم که من اشتباه کردم من اول فکر میکردم که عدد آخری مهمه بعد متوجه شدم که نه عدد ...

فدات بشم عزیزم منم تعجب کردم که گفتی بهم هیچی نگفتن ایشالا تا آخر هیچ مشکلی نداشته باشی عزیزم ❤️اره بهش پیام دادم جوابمو داد گفت نه فعلا همونارو مصرف کن احتیاجی نیست !

خودمم خوبم عزیزدلم اینجا بهم توضیح دادین آروم شدم خودمم رفتم راجع بهش تحقیق کردم فهمیدم در صورتی که حل نشه باعث میشه بچه کم وزن باشه که ماله من در حال کنترل شدنه دکتر متین حواسش هست ❤️😘 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قربونت برم گلم

عزیزم یه سوال .من داروهام ازامروز شروع میشه ک فموبرا فرتیل سی ام فولیک اسید کیوتن پردنیزولون دوروز دیگه م استرادیول  و روزی ۳تا ال آرژنین.میگم کدومارو میتونم باهم بخورم اخه میخوام ساعت بزارم یادم نره

ایشالله که اصلا لکه بینی نمیبینی عزیزدلم و دردونه اتو به سلامتی به دنیا میاری

فدات بشم مهربونم ❤️ نینی گلنتو به سلامت بغل بگیری عزیزم❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
یه سوال دیگه هم تازه وارد ۱۰ هفته شدم ببخشید یه دردی تو واژن با عرض معذرت...دارم خفیفه البته کسی می ...

اخ اخ من هنوزم که هنوزم این درد دارم عزیزم، از اول داشتم الان خیلی خیلی شدیدتر شده نگران نباش احتمالا شاید نینی شمام مثله وروجک من پایین باشه، من که استراحت میکنم خیلی بهتر میشه