2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
بچه ها برام دعا کنید امروز نشتی کیسه آب داشتم و خونریزی  تست آمینیو شورم مثبت شده 😭😭😭😭

انشاالله که چیزی نیست استراحت کن عزیزم دکترنگفت چکارکنی؟ استرس نداشته باش بسپاردست خدابرات صلوات می‌فرستم گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم با کیستت کار ندارن، براساس ذخیره ات گفته فرش چون ذخیره ات مناسبه و میدونه هایپر نمیشی گفته ...

مرسی عزیزم . آره اتفاقا داشت برگه ی آزمایشمو میخوند گفت ذخیرت ۱/۲۲ عالی نیست ولی خوبه . راستی من‌پارسال همین‌موقع ذخیرم ۲/۱ بود البته آزمایشگاهها یکی نبود . مرسی گلم ‌. 

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم شما انتقال دادی؟ تعیین جنسیت کردی؟ چندتاپسربرات تشکیل شد؟ بسلامتی ودل خوش باشه برات گلم

مرسی رزیتا جون عزیزم . اره من تعیین جنسیت کردم کلا ۷ تا جنین قرار بود واسم تععین کن دوتاش رو گفتن حین کارمشکل داشتن نشده تعیین کنن . ۵ تاشون شده بود که ۴ تا دخملی بودن یه پسر😍😍 که یه دونه رو انتقال دادم و سپردم بخدا

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم شما انتقال دادی؟ تعیین جنسیت کردی؟ چندتاپسربرات تشکیل شد؟ بسلامتی ودل خوش باشه برات گلم

رزیتا جون شما تو چه مرحله ای هستی بارداری دومه؟

ممنون عزیزم، مایع مغز جنین یه خورده زیاده، دکتر گفته باید بری ام آر آی مغز جنین

سلام عزیزم انشالله چیزی نیست ونی نی گلت صحیح و سالمه مگه تو این سونو ۷ ماهگی مایع مغزه جنین رو هم اندازه میگیرن اخه دکتر سونو گرافی به من در این مورد چیزی نگفت به منم گفتن احتمال نشتی کیسه اب هست فقط باید مایعات بخورم دو باره یه هفته دیگه برم سونو 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
ممنون عزیزم😢 هر لحظه که تکون می خوره داغون تر میشم، نمی دونم بهش دل خوش باشم یا نه، خیلی التماس دعا ...

پیامات رو همش رو خوندم ولی این یکی رو نتونستم ازش رد بشم

آخه این چه حرفیه میزنی

اتفاقی نیفتاده کارایی که طوطیا گفت رو انجام بده 

مطمئنم چیزی نیست میری سونو میگه انگار همچین چیزی نبوده

به دلت بد راه نده عزیز دلم،بهش دل ببند خیلی هم دل ببند  ایشالله بزودی باید بغلش کنی و شیرش بدی و برا بقیه منتظرا دعا کنی

🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
ممنون آنا  اره بستریم 😭😭😭😭😭

قربونت برم 

نگران نباش

برات صلوات میفرستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سیب زمینی بود مال من و اینکه غلیظ نباشه یبوست نشی در حد چن دونه تو یه استکان اب انا برنج ماکارونی ای ...

عزیزم میشه از علاعمت بگی چند روز بعد مثبت شدی . من یکم کشاله رونم دردم میکنه طبیعیه به نطرت . شما چه دارویی مصرف میکنی هپارین هم میزنی

ممنون عزیزم با دعای خیرت، خدا حافظ و نگهدار نی نیت باشه.

عزیزم خیلی ناراحت شدم انشالله بحق ابرو حضرت فاطمه زهرا اندازه‌اش طبیعیه تو ام ار آی وهیچ مشکلی نداره وصحیح وسلامت بغلش میکنی