2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام سارا جان خوبی ، عزیزم یه سوال داشتم سینافکت رو شروع کردی ال دی رو هم ادامه دادی همزمان ؟ به من ...

سلام عزیزم خوبم شکر.

بله دقیقا منم عینه خودت ۸تا قرص مونده بود که سینافکت رو شروع کردم ۲۰ واحد میزدم. ال دی رو هم ادامه دادم تا تموم شد

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانمها دوروز دیگه باید برم آزمایش بتا اینماه انتقال جنین داشتم خیلی حالم بده انگاردارم پریود میشم دل ...

پس مامان شدی اینجا هر کی پاش یخ کرده مثبت شده💃💃💃

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام به همه حالتون چطوره؟!  اونایی ک تو این دو ماه مامان شدن مبارکشون باشه  نبودم کلی ذو ...

سلام خوبی فک کنم ما باهم منفی شدیم ایشالا این بار هردومون مثبتیم کی انتقال میدی منم اپکام پایین بود

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم و ذوق کردم ، مادر شدنت مبارک باشه خدا رو شکر نتیجه صبر و تلاشت ...

ممنون عزیزم. ان شالله به زودی نوبت دوستام 😍 الهی شکر هر روز رو زبونمه

خدایا شکرت
سلام به همه حالتون چطوره؟!  اونایی ک تو این دو ماه مامان شدن مبارکشون باشه  نبودم کلی ذو ...

اثر IVIG تا يك ماه ميمونه اگر نيازه مجدد 48 ساعت قبل انتقال تزريق كنيد.من ماه پيش پانكچر شدم سرم زدم ولي پروژسترونم بالا بود و انتقال ندادم بعد دكتر گفت اثر سرم ميره و مجدد بايد بزنم

الهی که خیلی زود شمام به جمع می میپیوندی ومیای از شیرینیای بارداریت برامون عزیزم خدایی نکرده نه مثل ...

ای جانم فسقلی داشتن اذیت هم داره 😂😂

انشالله بسلامتی همه تون زایمان کنین و همه ما منتظرا بسلامتی باردار بشیم😍😍😍🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 الهی آمین‌  مرسی مرسی عزیزم

سلام سارا خوبی جونم ممنون که دلگرم کننده بودی برام رفتم دیروز دکتر خودم گفت فولیکول بالغ شده روز تخمک گذاری نزدیکه برا اون درد داری 

سارا اینا داروهای قدیم من بودن 

قرص تیروئید لوتروکسین

فرتیل سی ام

کیوتن

فولیک اسید

ویتامین ایی

ویتامین د۳

امگا ۳

آسپرین

دیروز هم یه دارو اضافه کرد ال آرژنین

من چطو اینا رو مصرف کنم برنامه ریزی کنم.😅😅😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رزاقي به من امگا داد هر روز ولي من يك روز درميون ميخوردم

مرسی عزیزم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خدا نکنه نه عزیزم چیزی نمیشه فقط اوایلش من میخوردم خیلیییی گیج خواب میشدم. دوتا صبح میخوردم دوتا شب. ...

باشه گلم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم