2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اره منم بطن راستش بزرگ بود اول 9 بود بعد شد 10 بعد شد 11 بعد شد 13 دیگه 13 که شد گفتن خطرناکه  ...

مگه شما هم قبلش سردی زیاد می خوردی؟ من بخاطر تامین کلسیم ماست و پنیر و خامه می خوردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خیلی نگرانم، یعنی امکان داره پایین بیاد😢

عزیزم خیلی ناراحت شدم پیاماتو خوندم ولی بد به دلت راه نده ایشالله بحق علی هیچی نیست شاید جایی که سونو دادی خطا داشته آخه من نمیدونم کی نگرانی ماها تموم میشه من فکر میکردم بعد آنومالی دیگه خطری نیست تو سونوها. خدا الهی به هممون کمک کنه که بسلامتی بغل بگیریمشون برات الان آیت الکرسی میخونم عزیزم ایشالله که بزودی بیای اینجا خبر خوش بدی بهممون بگی هیچ مشکلی نداره نی نی 💚

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها برام دعا کنید امروز نشتی کیسه آب داشتم و خونریزی  تست آمینیو شورم مثبت شده 😭😭😭😭

ای بابا چرا عزیزم ایشالله بلا ازت دور بشه الان بیمارستانی یعنی؟ ایشالله جلو نشتی گرفته میشه برات الان آیت الکرسی میخونم عزیزم خدا نی نیتو برات حفظ کنه

@alaae   عزیزم بهترشدی،؟تست کرونا ندادی دیگه؟ انشاالله زودی سرپا بشی گلم

ممنونم عزیزم که پیگیر حالمی    

شکر خدا خیییلی بهترم. ان شالله فردا یا پس فردا قراره برم .

تکلیفم روشن میشد میرفتم مرکز می دیدم چرا اینجوری شدم ک پری نمیاد. نتونستم تماس بگیرم باهاشون.

نمیدونمم همسرمو بفرستم فردا بره مرکز شرح حالمو بده بپرسه یا خودمم حتما باید باشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم من اینجام میام میخونم و میرم من مریض بودم دو سه هفته و درگیر ویروس بودم چندروزیم بستری ...

اااای جااانم. بهتری الان؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم خیلی ناراحت شدم پیاماتو خوندم ولی بد به دلت راه نده ایشالله بحق علی هیچی نیست شاید جایی که سون ...

ممنون عزیزم😢 هر لحظه که تکون می خوره داغون تر میشم، نمی دونم بهش دل خوش باشم یا نه، خیلی التماس دعا دارم.

بچه ها برام دعا کنید امروز نشتی کیسه آب داشتم و خونریزی  تست آمینیو شورم مثبت شده 😭😭😭😭

عزیزم انشاءالله بحق امام حسین و اولادش خدا حافظ و نگهدار نی نیت باشه.

سلام خانما خوبید  توروخدا به دادم برسید مردم از معده درد شدید ،،خیر سرم امروز پیش دکترم بودم ه ...

شمیم جان یکی از دوستای من فقط با گلاب سوزش معده اش اروم میشد. نمیدونم میخواین امتحان کنین

سلام دوستان من دیروز یه دونه جنین بلاست انتقال دادم ۱ ساعت اونجا استراحت کردم قبلش کار خاصی انجام ند ...

منم مثل شما بودم کلی راه اومدم توالت فرنگی استفاده کن نشاسته رقیق بخور مربای به قران بخون و نگران نباش 

ممنون عزیزم😢 هر لحظه که تکون می خوره داغون تر میشم، نمی دونم بهش دل خوش باشم یا نه، خیلی التماس دعا ...

فکرای بد نکن عزیزم ایشالله که هیچی نیست بچتم صحیح و سالم و به موقع بغل میگیری نگران نباش عزیزم خدا الهی آرامش رو بهت برگردونه هرچی زودتر

اپکای خونم پایینه از همسرم خون میگیرن لنفوسیت خونشو جدا میکنن بعد زیر پوستی تزریق میکنن به ساق دستم& ...

وای ی مدت اون کبودیا رو نگاه می کردم اشکم در میومد.   

باز خداروشکر راه درمان داریم. ان شاالله ثمربخش باشه برامون