2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
واقعا همینطوره دائم استرس شده خدا وکیلی من فکر میکردم بعد آنومالی دیگه سونوهای دیگه خطری نی چون همه ...

اره منم دقیقا فکر میکردم سونو آنومالی اوکی باشه دیگه استرس تمومه همش میگفتم دوباره باردار شدم تا سونو آنومالی بشه من از استرس میمیرم که اون اتفاق واسم تکرار نشه نگو تا اخر همش استرس 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
حتما عزیزم، اگه لایق باشم

عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونم خیلی الان استرس داری ایشالا میری ام ار آی هیچی نباشه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمیم جان یکی از دوستای من فقط با گلاب سوزش معده اش اروم میشد. نمیدونم میخواین امتحان کنین

مشکلی نداره تو بارداری؟اگه نه که امتحان میکنم دیگه توکل بخدا، واقعا سخته با یه تکون خوردن چنان درد میگیره که اصلانمی تونم تحمل کنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام بچه ها .ورم تیروئید خطر داره؟ازمایش دادم گفت رنج تیروئید باید روی ۳۵ باشه مال من روی ۱۱۵۰.یعنی نه پر کار نه کم کار اما اونقد ورم دارم.کیستو گواتر هم دارم.بنظرتون دکتر غدد برم؟این دکترم فوق تخصص گوشو حلقو بینیه.فعلا دارو داده تا ورم تیروئیدم بیاد پایین.خیلی زمان میبره تا خوب بشم ؟برم برا انتقال

منم مثل شما بودم کلی راه اومدم توالت فرنگی استفاده کن نشاسته رقیق بخور مربای به قران بخون و نگران نب ...

شما مثبت شدی . هر روز نشاسته بخورم فرق نداره چه نشاسته ای 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
عزیزم خیلی ناراحت شدم میدونم خیلی الان استرس داری ایشالا میری ام ار آی هیچی نباشه 

ممنون عزیزم با دعای خیرت، خدا حافظ و نگهدار نی نیت باشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره عزیزم من داخل نی نی سایت خوندم خیلی ها گفتن اومده پایین تو هفته های بالاتر 

اره خودمم خوندم امیدم بیشتر شد، تا ببینم دیگه صلاح خدا چی باشه، توکل به خودش.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سارا جان دیدم امگا سه زیاد دادم هفته دوبار دادم شوهرمم بخوره دوبار خورده فقط زدم نت میگه مردا نباید بخورم بدترش کردم یعنی   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شما مثبت شدی . هر روز نشاسته بخورم فرق نداره چه نشاسته ای 

سیب زمینی بود مال من و اینکه غلیظ نباشه یبوست نشی در حد چن دونه تو یه استکان اب انا برنج ماکارونی ایناهم زیاد بخور ان شاءالله مثبت بشی من الان ۱۰هفته ام 

مشکلی نداره تو بارداری؟اگه نه که امتحان میکنم دیگه توکل بخدا، واقعا سخته با یه تکون خوردن چنان درد م ...

عزیزم گلاب تو بارداری خوب نیست 

گلاب دهانه رحم رو باز میکنه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم گلاب تو بارداری خوب نیست  گلاب دهانه رحم رو باز میکنه

عه ممنون عزیزم از راهنماییت،،الان یه کم نون خشک خوردم یه کم بهتر شدم خداروشکر 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏