2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
ازمایش ایمنی انعقادی دادی شوهرت دی اف ای سالمه؟ اگه اره یه دکتر دیگه یه مرکز دیگه بلاخره وقتی بی نظم ...

آزمایشای خودم همیشه خوب بوده.ایمنی انعقادی رو هم دادم مشکلی نبوده.تازه پانکچرشدم ودکترم گفت انتقال نده قبلش لاپاراسکوپی کن چون ممکنه کیستت باعث منفی شدن دائم میشه.

شوهرم اسپرمش ضعیفه ولی خودشون میگن تو میکرو زیاد مهم نیست،چون اسپرم سالم رو برمیدارن و مستقیم میذارن.منفی شدنش بخاطرمشکل اسپرم نیست احتمالا.

آره بیزحمت دکترخوب معرفی کن برم ببینم نظربقیه چیه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها میگم من طبق تاریخ انتقال ۲۰ هفته و دو روزم طبق تاریخ ان تی ۲۰ هفته و ۶ روزم  امروز ...

سلام عزیزم، فکر نمی کنم برای یه روز که کم بوده مشکلی داشته باشه، برای زیاد شدن آب دور جنین هم آب زیاد بخور، من روزی 9،10 تا لیوان می خورم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم بطن مغزجنین یعنی چی؟ بطن که مربوط به قلب هست، حالا خودت نگران نکن انشاالله که چیزی نیست ی سونو ...

ممنون عزیزم، انشاءالله، نه مغز جنین هم بطن داره.

اگه اندازه دور سرش نرمال بوده الکی نگران نباش و استرس نداشته باش چون اب زیاد تو مغز دور سر جنینو بزر ...

نه در مورد دور سر چیزی نگفت، گفت مایع داخل مغزش یکم بالاست برو ام آر آی، برای شما اندازه مایع چند بود؟

ابن سینا اینقد میگیره منم اونجا چند نفر عمل کرده بودن یکی ۴۵ ۵۰ ۵۳.تازه قبل عید. خدا به همه سلامتی ب ...

خوب اونجا عمل نکنند

چخبره مگه عمل قلب میخوان انجان بدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان برا ی انتقال دوم پنجشنبه دستور دوتا قرص دیازپام یکی شب قبل از انتقال یکی هم روز انتقال بخورم گفتن صبحانه هم نخور شاید حواسشون نبوده این دستورات پانکچر بود اما گفت روز انتقال مثانه ات پر باشه

آندو لزوما بی نظمی نداره، درد هم برای همه نیست من با گرید ۳ درد خیلی زیاد نداشتم که از کارو زندگی ب ...

ال دی که ماه قبل انتقال میخوردم و یه آمپولم میزدم. اسمشو یادم نیست ولی برای یائسگی موقته.فکرکنم بخاطر همون کیستم بود.

آصف جاه چندین روزتماس گرفتم جواب نمیده مطبش.پیام تو واتس اپ دادم سین نشده.دیگه نمیدونم چطوری باید پیداش کنم

بله عزیزم من اندومتریوز داشتم سال ۹۸ لاپارا کردم  ولی باز مجدد دراومد و با همون کیست انتقال د ...

نه بابا نرخ ابن سینا همینه.روز ویزیتم یکی اومده بود گفت اول 60 تومن دادیم موقع ترخیص 17 تومن دیگه دادیم.کلا 77 تومن چون درگیریش زیاد بوده سطح روده هاشو پاکسازی کردن.بهم گفت آمادگی مالیشو داشته باش شایدبیشتر بشه.

برای منم محاسبه هزینه کردن گفتن علی الحساب 50 تومن باید بریزید بقیشو زمان ترخیص میگیم بستگی به سختی عملت داره.

آندو لزوما بی نظمی نداره، درد هم برای همه نیست من با گرید ۳ درد خیلی زیاد نداشتم که از کارو زندگی ب ...

چه خوب گرفته.پس میارزه برم دنبالش.ممنون از اطلاعاتت.

راستی اگه میدونی چطوری پیداش کنم بهم بگو.شماره های مطبش که ج نمیدن.

سلام خانما خوبید 

توروخدا به دادم برسید مردم از معده درد شدید ،،خیر سرم امروز پیش دکترم بودم هرچی بهش گفتم معده درد دارم انگار نه انگار اصلا دارو بهم نداد،،الان از شدت معده درد به خودم میپیچم،، چه قرصی تو بارداری میشه خورد بگید توروخدا😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ایشاالله عزیزم این اصطلاحی که گفتی چی هست؟! 

اپکای خونم پایینه از همسرم خون میگیرن لنفوسیت خونشو جدا میکنن بعد زیر پوستی تزریق میکنن به ساق دستم  دستم پر کبودیه😒😒

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵