2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام عزیزدلم  نگران نباش این هفته رو کامل استراحت کن بیشتر دراز کش باش کار خونه نکن تا میتونی ...

آره این یه هفته رو حسابی استراحت میکنم انشاءالله که بره بالا اصلا دلم نمیخاد سرکلاژ کنم انشاءالله که خیره 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
مهربونی از خودته دورت بگردم ❤❤ راستی خیلی سرم درد میکنه استامینوفنم ندارم چیز دیگه نمیتونم بخورم؟

قربونت برم گلم، نه دارو دیگه ای بجز استامینوفن نمیشه خورد، ولی آب زیاد بخور، برای رفع سردرد خیلی خوبه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره این یه هفته رو حسابی استراحت میکنم انشاءالله که بره بالا اصلا دلم نمیخاد سرکلاژ کنم انشاءالله که ...

اره عزیزم اصلا نگران نباش ان شاالله میره بالا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خداروشکر که به سرکلاژ نرسیدی الهی که این چندهفته اتم با سلامتی وخیر وخوشی میگذره نی نی جون سالم میاد ...

فدات عزیزم ،من مجبور شدم مسافرت برم باهمون شرایطم ،رفتم شمال

بعد سونو جابا جا فرق میکنه من بعد از ان تی رفتم شهر خودمون بهم گفت 33 بعد رفتم برا انومالی بهم گفت سی گفتم یعنی سه تا اومده پایین گفت نه بعضی از دکتر ها اندازه گیری هاشون فرق میکنه 

حالا ان شاء الله برا شماهم شاید همین جور شده باشه

من واژینال انجامیدم هر وقت 

فقط استراحت کن نگران هیجی نباش فوقش میری سرکلاژ میکنی خیالتم راحت میشه

یه خانمه بود هفته 34 بهم گفت طول سرویکسش اومده بوده رو 5،بعد براش حلقه گذاشته بودن، خیلی هم ریلکس بود استراحت مطلقم نبود

فقط استرس نداشته باش

عزیزم خوبی؟ روزچندمت میری سونو

سلام ممنون عزیزم.شما خوبی؟؟سه شنبه میرم سونو انشاءالله.فکرکنم ۸یا۹ میشه.امروزم رفتم ایمونولوژی سرم نوشت۲۰گرم باید هرماه بزنم.بعد انوکساپارین هم گفت دوز۴۰۰۰ کمه باید۶۰۰۰بزنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام ممنون عزیزم.شما خوبی؟؟سه شنبه میرم سونو انشاءالله.فکرکنم ۸یا۹ میشه.امروزم رفتم ایمونولوژی سرم ن ...

اهابسلامتی خوشگلم.😘😘😘ان شاالله این دفعه حتما مامان میشی.من دکترم گفته بین روز ۱۱تا۱۳برم البته فعلا ک خبری از پری نیست

واااای چه سخت انشاءالله هرچی خیره برا هممون پیش بیاد من اصلا آدمش نیستم که بخام تا آخر بخابم 😭

نترس اصلا دردنداره البته من تجربه ندارم ولی روزی ک براهیسترو رفتم وقتی اومدم تو بخش یه خانوم رو بردن براسرکلاژ فکرکنم ده دیقه بعد اوردنش دوتاسرم بهش زدن و بعدنیم ساعتم مرخص شد فقط شنیدم پرستاربهش گفت ک ممکنه تاچندروز لک و خون داشته باشه

من قبل پانکچر هیچ تقویتی نخوردم. پانکچرم سال ۹۸ بود. احتمالا میخوان فرش انتقال بدن برات. من هایپر شد ...

آهان آره الان با دکتر جنین شناس ویزیت شدم گفت ۵ روز بعد پانکچر احتمالا انتقاله . (البته گفت اگه عوارضی از داروهای پانکچر تو بدنت نباشه ) 

شوره جون فرش خوبه ؟

خدای من خدای معجزه هاست .