2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
خداروشکر باردار شدی امیدوار شدم همه دکترا بعد منفی شدن من همشون میگفتن خیلی چاقی حتما لاغر کن بعد ان ...

عزیزدلم انشاءالله که نتیجه مثبت میگیری وچندروز دیگه با خبر مثبتیت خوشحالمون میکنی 

من ۱۱۰ کیلو بودم اول دکترم اجازه نداد برم تو سیکل گفت حتما باید خودتو بیاری زیر ۱۰۰ که با رژیم اومدم رو ۹۳ ولی تا انتقالام فاصله چندین ماهه افتاد اومدم رو ۹۷ 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم نگران نباش فقط مراقب وزنت باش.اگه ورم ناگهانی داشتی هم به دکتر گزارش بده.فشارت رو هم چک کن چ ...

مرسی از راهنماییات اینارو نمیدونستم ببین دکتر اونجا فشارمو گرفت گفت خوبه 

ورمو از کجا بفهمم ؟؟؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من با نوشین محمدی وقت داشتم اما رفته بود خارج جاش مرجان احمدی رو گذاشته بودن دیگه نمیدونم کارش ...

عزیزم حتما دکتر احمدی تو غربالت نوشته بوده که متین فهمیده اتفاقا فکر کنم دکتری که آنومالی منو انجام دادم همین دکتر بود ولی ان تیمو دکتر محمدی بود. دکتر احمدی خیلی وقت میزاره و دقت میکنه و چندین بار چک میکنه نگران نباش کارش خوبه فکر کنم بازم خداروشکر تشخیص دادن و با دارو اوکی میشه 

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
ببین من با نوشین محمدی وقت داشتم اما رفته بود خارج جاش مرجان احمدی رو گذاشته بودن دیگه نمیدونم کارش ...

برای خونرسانی بهتر میگن بیشتر به پهلو چپ دراز بکشید اون حالت خونرسانی به رحم بیشتره. نگران نباش اگه برات سواله پیج دکتر متین برو ازش بپرس بگو چرا سه هفته صبر کنم این سوالتو ازش بپرس شاید مثلا با زمان دادن اوکی بشه و نیاز به دوز دارو زیاد کردن نی. در هر صورت به نظرم جای نگرانی نی عزیزم بد به دلت راه نده میفهممت این سه هفته خیلی طولانی به آدم میگذره بنظرم بپرس از دکتر که اگه میشه زودتر...

سلام خوبین دخترا من دیروز پهلوی سمت چپم درد داشت رفتم سونو شکمی امروز  هفته پیش تو سونو واژینا ...

سونوی شکمی خب اونقد دقیق نیست ولی چه دکتری بوده که فرق فولیکول با کیست رو نمیدونسته. میتونی آخرای سیکلت بری عزیزم دکتر خودت سونو کنه که اگه کیسته بهت دارو بده از بین بره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
برای خونرسانی بهتر میگن بیشتر به پهلو چپ دراز بکشید اون حالت خونرسانی به رحم بیشتره. نگران نباش اگه ...

مرسی ازت واقعا ❤️توو اینستا بهش پیام دادم هنوز جوابمو نداده از یه طرف میگم اگه مشکلی میخواست پیش بیاد باید برا اینیکی هم میشد خدایی نکرده حتما خوب بوده که رشد کرده بعد خود دکتر متین هم گفت با شرایطت بهتر شده که اونیکی رشدش متوقف شده چون بدنت میتونه به یکی خونرسانی کنه برام خیلی دعا کن بعد گفت باید آمپول رگام رو هم بزنم ۲۸ هفته اگه لکه بینی و خونریزی داشتم زودتر از ۲۸ هفته همون موقع باید بزنم  

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بچه ها من یه سوال دیگه هم دارم دکتر بهم گفت اونیکی جنینم که رشدش متوقف شده ممکنه جذب شه ممکنه دفع شه گفت ممکنه به لکه بینی و خونریزی بیفتی با وجود دوتا شیاف ممکنه لکه بینی داشته باشم ؟؟؟ نمیدونم فکر میکردم باردار شم دیگه راحت و خوشحالم الان هرچی میره جلوتر استرسم خیلی بیشتر‌ میشه خدا کنه بتونم صحیح و سالم بغل بگیرم همین یکیو 😔

مرسی ازت واقعا ❤️توو اینستا بهش پیام دادم هنوز جوابمو نداده از یه طرف میگم اگه مشکلی میخواست پیش بیا ...

عزیزم ایشالله که همه چی برات عالی پیش میره خوبه دکتر متین تمام کارای لازم رو خوب برات انجام میده درسته چون بارداری دوقلو به هر حال ریسک و خطر بالاتری داره حتما حکمتی داشته که اون یکی قلت ... ایشالله به حق علی خدا این کوچولوتو صحیح و سالم و به موقع میزاره تو بغلت عزیزم خوب کاری کردی پیام دادی ایشالله هرچه زودتر از این نگرانی کامل درمیای ولی سعی کن بهش فکر نکنی تا زمان راحتر بگذره و ببینی دکتر چی میگه تهش آسپرینتو بیشتر میکنن نگران نباش ایشالله اصلا اینسری سونو بدی خونرسانیت اوکی شده و نیاز به دارو بیشتر هم نداری توکل به خدا🥰

عزیزم‌درکت می کنم اروم باش چاره ای جز صبر نیست اما نگران نباش خوبه که فهميده و با دوز بیشتر ان شاءال ...

ایکاش میشد بزنیم بره جلو فقط رد شه همه ی اینا یه دفعه روز زایمان‌برسه 😓 

انشاله که نیاز نمیشه زیاد بهش فکر نکن ان تیت خوب بوده ازمایشتم خوبه دکتر بیخودی داره میترسونه اونا م ...

انشاءالله خودم که دلم خیلی روشنه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزدلم انشاءالله که نتیجه مثبت میگیری وچندروز دیگه با خبر مثبتیت خوشحالمون میکنی  من ۱۱۰ کیلو ...

چه امیدوار میکنی قدت چیه منم چاقم

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سونوی شکمی خب اونقد دقیق نیست ولی چه دکتری بوده که فرق فولیکول با کیست رو نمیدونسته. میتونی آخرای سی ...

والا خیلی پرسیدم کیست هست یا نه تو سونو نوشته کیست اما گفته اواخر سیکل مشخص میشه اینم از اینماهم.😂😂😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وااااای نههههه بخدا از الان عذاشو گرفتم تینا اصلا دوست ندارم من آدم استراحت کردن نیستم امروز از حرف ...

عزیز دلم قربونت شم بهت حق میدم 

انشالا جواب سلفریت عالی میشه 

اصلا به اون سر کلاژه فعلا فکر نکن الکی واسه خودت استزس درست نکن 

بنظرم استراحت کن خیلی ایشالا تا سونو آنومالی سرویکست میره بالای ۳۰ بنظرم یه چند هفته استراحت کن خیلی....

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
نیلدا جون من امروز با دکتر ژنتیکم ویزیت شدم (جنین شناسم بود) . گفتش که به احتمال زیاد ۵ روز بعد پانک ...

با دکتر ژنایک بهمن ویزیت شدی ؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم