2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
سلام بچه ها این سونو nt منه خوبه یا مشکل داره لطفا کسی اطلاعات داره بگه خیلی نگرانم دو قلو ...

عزیزم عدد ان تی ۲.۵ هست نگران نباش فک کنم زیر ۳ خوبه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ناشکری نباشه واینکه نی نی تو دلم ناراحت نشه😅😅😂 من خودمم عشق دخترم

ان شاالله سالم باشه😍😍😍

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا منم توو همین هشت نه هفته مشتی خورش کرفس خوردم🥶🥶😂

نوش جونت عزیزم،هیچی نمیشه، هرچی هوس کردی بخور 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دکترم گفت یک ماه دیگه سونو بده من زودتر برم بدم ب نظرت سارا جون؟

نه عزیزم ۲۴ هفتت تموم شد برو فقط استراحت کن خیلی

زنگ بزن کارشناسی بگو تو سونو اینطوره دکتر نباید دارو میداد؟ ببین نظرشون چیه 

زنگ زدم کسی جواب نداد

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نوش جونت عزیزم،هیچی نمیشه، هرچی هوس کردی بخور 

قربونت😍 نیلدا جون من از اول بارداری تا الان هفته سیزده هستم همینجور دارم‌وزن کم میکنم میلم به هیچی نیست از هیچی خوشم نمیاد فقط همون پاستیل اونم جدیدا دیگه نمیخورم یعنی از اجبار یه چزی میخورم نهار چهاتا قاشق برنج‌کشیدم همونم نصفشو نتونستم بخورم چیکارکنم🤕؟ با اینکه امپول میزنم و فعلا فقط خداروشکر حالت تهوع دارم نمیزنم غذارو بیرون اما نمیتونم بخورم به خاطر حالت تهوعه? اصلا موندم چه کنم

آی قربون خنده هات انشالله گل دختره و صحیح و سلامت به دنیاش میاری از دیشب که پیاماتو میخونم خیلی نارا ...

فدات بشم من خوش قلب مهربون الهی که خیلی زود شما میای از شیرینی ولذتای بارداریت برامون تعریف میکنی عزیزدلم

خدا همگیتونو حفظ کنه بخدا حرفاتون مثل آب رو آتیشه برا آدم 

الان دقت کرده باشی من هرهفته یه داستانی دارم ته دلم اصن ترسیدم همش میگم من الان هفتم انقدر پایینه این همه مشکلات احتمالا به هفته بالاتر نمیرسم ولی باز شماها راهنمایی میکنید ودلداری میدید اصن از این رو به اون رو میشم بخدا کاملا امیدوار

فقط از خدا که هرچی ازش میخاید بهترینشو بهتون بده با لذت وشیرینی 🤲🏻🤲🏻

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
خو بدتر زرچوبه هم که میگن تو دوره انتقال اصلا مصرف نکنید که ☹️

عزیزدلم نوش جونت انقدر باید ونباید برا خودت نکن سخت نگیر درهرچیزی اعتدالو رعایت کن هیچی نمیشه مطمئن باش مامان خانمی

ملکه جون من رفتم غربالگری اولمو که دکتر نوشین محمدی انجام داده بود برامو نگاه کردم الان جدول منم اعد ...

آنا جون فعلا من میفرستم ببین مقایسه کن تا ملکه آنلاین بشه برات بفرسته

رزیاد نکنی خدایی نکرده به لکه بیینی بیوفتی اون موقع یه مشکل دیگه برات درست میشه وقتی گفته نه میخوای ...

به ۳تا شماره اشون زنگ زدم جواب ندادن حالا تا غروب تمام تلاشمو میکنم 

درست میگی اینم یه ور قضیه اس که اگه زیاد کردم لکه بینی شروع شد چکار کنم آخه

تو این 9 روز اصلا غذایی که توش زرچوبه و زعفرون و ادویه داشته باشه نخوردم دیشب و امروز ظهر از اون جو ...

اصلا برا این مقدار خودتو اذیت نکن . من همچی خوردم حتی کرفس با مرغ میذاشتم میخوردم ولی فقط یه ساقه با هویج متوسط . ادویه هم همچی خوردم حتی یبار مرغ سوخاری خوردم 😁. 

خدایا شکرت
آنا جون فعلا من میفرستم ببین مقایسه کن تا ملکه آنلاین بشه برات بفرسته

مرسی عزیزم ، طبق چیزی کخ من تو نت گشتم انگار عدد Pl مهمه درسته؟ مال من اون عدداش کمه نوشته بود توی نت زیر 1.70نرماله انگار. جدول خودمو میزارم ببین

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت