2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
بچه ها من  روز 9 انتقالم از بیرون جوجه خریدم خوردم اون یکم زعفرون یا ادویه ای که توش هست ممکن ...

انشاالله نداره عزیزم مقدارش کمه.به من که بعداز انتقالم منع غذایی ندادن.ولی خودم سعی میکنم گرمیجات نخورم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها کسی اینجا دکتر بهش گفته باید آمپول رگام بزنه ؟؟؟؟؟؟؟ من خودم گروه خونیم منفیه همسرم مثبته دکت ...

عزیزم من دوستم بود یه بار تو هفته های پایین زد فکر کنم 7 هفته بود، البته لکه بینی داشت. یه بارم تو 7 ماه،فکر کنم باید دوبار بزنی، دکترت گفت 1 بار کافیه؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم برا من سمت چپم بیشتربود گفت خونرسانی شریانی رحم چپ ضعیفه  حتما بپرس عزیزم اگه لازمه ...

والا سلفری خودشون که گفتن ۲۰ روز دیگه ولی بچه ها میگن معمولا یه هفته ای میاد 

دیروز خودم گفتم آسپرینو زیاد کنم گفت نه ولی برا اینکه دلم آروم بگیره از امشب یه شب ۲تا میخورم ۱ شب ۱ دونه تا هفته بعد که برم پیشش میگم برام آنوکسا بنویسه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اصلا هم مزاحم نیستی،نزن لطفا این حرفارو،  منم تمام این روزا و استرسارو گذروندم، خوشحال میشم اگ ...

این از خانومی ومحبتته نیلدا جونم خیلی خوش قلبی بخدا دورت بگردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
والا سلفری خودشون که گفتن ۲۰ روز دیگه ولی بچه ها میگن معمولا یه هفته ای میاد  دیروز خودم گفتم ...

رزیاد نکنی خدایی نکرده به لکه بیینی بیوفتی اون موقع یه مشکل دیگه برات درست میشه وقتی گفته نه میخوای به حرف خودش گووش بده یا زنگ بزن مرکز بپرس تا هستن

اره 5،خودمم تعجب کردم دکتر بهش گفته بود احساس نمیکنی بچت داره میاد پایین گفته بوده نه، اورژانسی فرست ...

بازم خداروشکر 

سلام بچه ها این سونو nt منه خوبه یا مشکل داره لطفا کسی اطلاعات داره بگه خیلی نگرانم دو قلو ...

کسی میدونه اینو جواب بده خواهشاً 😢

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
سلام عزیزم تو خوبی؟ چی شد نتیجه سلفری ؟ والا از آنومالی سونو نرفتم 10 آذر آنومالی دادم و دکتر بر ...

فدات بشم بخوبیت عزیزم هنوز جوابش آماده نشده سلفری 

باز همینکه به لکه بینی رسیده خیلی خوبه تا چندوقت دیگه اونم قطع میشه خداروشکر برامنم ۱۲ دی آنومالی نوشته 

سرویکست خوبه عزیزم معمولا زیر ۲۸ بیاد میگن سرکلاژ ولی خب براشما که کلا خونریزی ولکه بینی داری نمیشه سرکلاژ کرد فقط نیلدا جون به من گفت شیافتو واژینال بذار که دهانه رحمت بسته بمونه شمام اینکارو کن

آخه خیلی عددش بالاس من تو تاپیکا دیدم نوشتن زیر ۱.۵ باید باشه نرماله برامن جفتش خیلی بالاس

زنگ بزن کارشناسی بگو تو سونو اینطوره دکتر نباید دارو میداد؟ ببین نظرشون چیه 

خدایا شکرت
بچه ها من  روز 9 انتقالم از بیرون جوجه خریدم خوردم اون یکم زعفرون یا ادویه ای که توش هست ممکن ...

نه عزیزم یه لیوان زعفرون غلیظ خطرناکه. بیرون که مطمین باش نصفش رنگه. ولی سعی کن پشت هم این چیزها رو نخوری تا چند روز غذای زعفرونی نخور

خدایا شکرت