2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046103 بازدید | 684498 پست
من الان نگاه کردم جمعس ۱ بهمن اگه ۲ بهمن برم میشم هجده هفته و شش روز دیر نیست؟زودتر برم؟

اگر خدای نکرده خدای نکرده مشکلی باشه و نیاز به سقط باشه فقط تا ۱۸ هفته و ۶ روز برای سقط قانونی وقت هست

برای همین دکتر ها میگن چند روز زودتر بری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنم واژینال هردوسری گرفتن عزیزم  سرویکسش ۵ شده بود؟ اونوقت بچه نیومده بود پایین؟

اره 5،خودمم تعجب کردم دکتر بهش گفته بود احساس نمیکنی بچت داره میاد پایین گفته بوده نه، اورژانسی فرستاده بودش حلقه گذاشته بود، واقعا تا خدا نخاد هیچ اتفاقی نمیفته، بنده خدا 14 سال بچه دار نشده بود

بچه ها کسی اینجا دکتر بهش گفته باید آمپول رگام بزنه ؟؟؟؟؟؟؟ من خودم گروه خونیم منفیه همسرم مثبته دکتر گفت اگه لکه بینی و خونریزی داشتی همون موقع باید اورژانسی بزنی اگه نداشتی ۲۸ هفته باید بزنی . کسی تجربه ایی داره؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
اخه واقعا چیزی نیست که بخوای به خاطرش خودتو و اون طفل معصومو اذیت کنی، فقط باید حواست به چیزایی که گ ...

فدات بشم عزیزم واقعا وجود نازنین شماها وحرفای انرژی بخشتون باعث میشه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
این چه حرفیه عزیزم ماهم فقط اینجارو داریم من خیلی پیام هارو می خونم اما چون تجربه ای ندارم حواب نمید ...

آره عزیزم درست میگی انشاءالله این روزای ماها هم همگی به خیر وخوشی میگذره ونی نی میاد بغلمون 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
اره منم شنیدم ان شاالله که خیره من که عاشق دخترم الان نی نیم دختره انگار دنیارو بهم دادن😍

ناشکری نباشه واینکه نی نی تو دلم ناراحت نشه😅😅😂 من خودمم عشق دخترم

سلام بچه ها این سونو nt منه خوبه یا مشکل داره

لطفا کسی اطلاعات داره بگه خیلی نگرانم دو قلو بود که یکی 9هفته 4 روز رشدش متوقف شده خدا کنه همین یکی سالم باشه 

عدد 90کنار ان تی یعنی چه؟؟

🌺 خدایا شکرت 🌺                                        
بچه ها من  روز 9 انتقالم از بیرون جوجه خریدم خوردم اون یکم زعفرون یا ادویه ای که توش هست ممکن ...

عزیزم زعفرانی که نباید مصرف کنی منظورشون دمنوش زعفرانه، اونم نه با یه لیوانش، دو سه لیوان. بخدا من تو اکثر غذاهام از اون اول زعفران بوده یا چنتا دونه زرشکی که زرشک پلو هیچی نیست زرشکی که باعث سقط میشه 1 لیتر آب زرشک منظورشه، خودتو اصلا درگیر غذا ها نکن عزیزم، ایشالله که مثبتی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اگه نمی تونه سرکلاژ کنه فقط همون پروژسترون باید مصرف کنی و استراحت مطلق باشی اره عزیزم دو هفته ...

دکترم گفت یک ماه دیگه سونو بده من زودتر برم بدم ب نظرت سارا جون؟

سلام عزیزم حالت خوبه؟ بهتر شده هماتومت؟

سلام عزیزم

تو خوبی؟

چی شد نتیجه سلفری ؟

والا از آنومالی سونو نرفتم

10 آذر آنومالی دادم و دکتر برای 13 دی سونو چکاب نوشته

و گفته فقط تکون نخور

اما خونریزیم ب لکه بینی رسیده بالاخره بعد از دو ماه

من سرویکسم اول 44 بود بعد شد 37 آنومالی هم ک 31

اما چیزی نگفت راجع ب کم بودنش