2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست
فک نمیکنم به این سرعت تاثیر بذاره با ۳ روز نخوردن .. ولی بنظر من باید آنوکسان بزنی والا شکم من سورا ...

عزیزم من بخاطر مشکل انعقادیم دکتر خون گفت اسپرین ولی دکتر خودم انوکسا هم داد چون دکتر خون گفته بود نیاز نیست ۲۰ هفته برام قطع کرد ان شاالله واسه شمارم تا ۲۰ هفته قطع میکنه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من رفتم دکتر جواب غربالگریمم بردم خداروشکر مشکلی نداشت جنینم اما دکتر گفت شریان رحمی چپم خونر ...

خداروشکر همه چی خوب بوده از الان استرس میخوای بکشی تا سه هفته!! طفلک گناه داره

دکترا مجبورن همه چی و بگن اگه نگن بعدا خود ما بهشون میگیم چرا نگفتی پس فلان

پس اصلا استرس به خودت وارد نکن عزیزم❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها جونم شبتون بخیر من انقدر فکرم درگیره خواب به چشمام نمیاد😔😔😔 الان تو تاپیکای نی نی سایت مر ...

عزیزم عکسشو میزاری؟به منم گفت بالاس ولی نمی دونم عددش کدومه 

اصلا خودتو ناراحت نکن اسپرین بخوری مشکلی نیست

راجب اون سوال پروژسترون من از اول ۱۲ هفته شبی یدونه شیاف دارم بدن خودش پروژسترون تولید میکنه 

فعالیت داشته باشی سرویکست کم میشه باید استراحت کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من خونریزیم بند نیومده چکار کنم درست مثل پریودیم

سلام عزیزم بیا از حالت خبر بده چیشد؟ خونریزیت قطع شد؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
فردا زنگ بزن رویان ازشون بپرس. ان شالله بچه صحیح و سالم باشه. اب هم بیشتر بخور. 

شوره جان دیروز سونومو که انجام دادم مستقیم بردم دکتر دید حتی بهش گفتم آسپرینم دوتا بکنم گفت نه احتیاجی نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا جون چرا دوباره بعده غربالت رفتی سونو؟ و اینکه اگه شکمی بوده غربال معمولا واژینال دوتا کم ...

هیوا جونم من تو غربالگریم طول سرویکسم ۳۰ بود دکتر دوباره برام نوشته بود هفته بعدم دوباره دارم گفت اگه پایینتر بیاد وجواب سلفریت خوب باشه سرکلاژت میکنم 

برامن پایینه مدام باید چک بشه

واینکه طول سرویکس و شریان رحمی ارتباطی به دوز پروژسترون داره یانه بنظرتون؟ من تقریبا ۱ هفته ای میشد ...

شریان رحمی ربطی به پروژسترون نداره عزیزم

نه عزیزم دونه دونه که به من نشون نداد خودش داشت میدید منم نگاه میکردم همینجوری چون همینجوری ۲۰ دقیقه ...

پس هفته بعد رفتم باید ازش بپرسم پیش کی برم احتمال زیاد منم بگه برو پیش مشفق...

برا من ۱۲ دی تاریخ داد برا غربال تاکید کرد که زودتر از این تاریخ نرو یکی دوروز بعدش شد عیبی نداره ولی زود نرم پس بخاطر این چیزا بوده  

عزیزم عکسشو میزاری؟به منم گفت بالاس ولی نمی دونم عددش کدومه  اصلا خودتو ناراحت نکن اسپرین بخور ...

سارا جونم این عکسشه ردیف بالا چپو زده ردیف پایین راستو 

درسته عزیزم فکرِ دیگه همش میاد تو سر آدم 

پس هفته بعد رفتم باید ازش بپرسم پیش کی برم احتمال زیاد منم بگه برو پیش مشفق... برا من ۱۲ دی تاریخ د ...

اره عزیزم اصلا زودتر نرو واسه من با اینکه همه چی نرمال بود چون گفت دوباره بیا استرس گرفتم البته باید واسه سرویکس میرفتم دوباره ولی خب واسه تکامل مخچه گفت استرس گرفتم چون مخچه حدود هفته ۲۲ کامل میشه

حالا فردا باید برم هم واسه سرویکس هم تکامل مخچه دعا کن خوب باشه 

سارا جان من برا غربالگری رفتم ضربان قلب زده بود ۱۷۰ دیروز زده بود ۱۵۰ این کم شدنه در عرضِ ۳ هفته طبیعیه بنظرت؟