2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلدا جان سلام عزیزم شبت بخیر  من امروز رفتم سونو گرافی شریان رحمیم خیلی بالا بود سمت چپ ۳ سمت ...

فردا زنگ بزن رویان ازشون بپرس. ان شالله بچه صحیح و سالم باشه. اب هم بیشتر بخور. 

خدایا شکرت
سلام.شوره جان شما درد سینه تو دوران انتقال داشتید؟درد یا علایمی؟ چون شما تازگی‌ها باردار شدی خدارو ش ...

سلام. اصلا درد سینه نداشتم هنوزم ندارم. ماه قبل که ال دی و بولسرین داشتم خیلی درد گرفته بود. 

خدایا شکرت
مرسی مامان خانوم مهربون خیلی خوشحالم که اینقد تغییر کردم به کمک دوستای اینجا تونستم واقعا از همه ممن ...

قربونت عزیزم واقعا هروز از ته دلم برای همه منتظرا دعا میکنم چون هممون این راه و رفتیم میدوونیم... از خدا میخوام به زودی زود خبرای خوبی هم تو هم بقیه دوووستان بهمون بدن همینجا😍😍😍😍 دیگه کم کم اسم تاپیک و عوض کنیم😜

قربونت عزیزم واقعا هروز از ته دلم برای همه منتظرا دعا میکنم چون هممون این راه و رفتیم میدوونیم... از ...

انشالله الهی آمین. ممنون مهربون جان. ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@favali     عزیزم از این به بعد پیش دکتر خودت برو. نگران‌نباش اگه کیست باشه میره. فقط ب ...

سلام عزیزم 

آره دیشب همسرم یکم دعوام کرد گفت چرا پیش دکتر خودت نمیری اون بهتر سونو می‌کنه 

سارا بنظرت امروز برم سونو پیش دکتر خودم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برامنم اکوی قلب نوشتن اتفاقا با سونوی آنومالی بدم  سارا جون تو سونوی آنومالی همه جای بدنشو قشن ...

نه عزیزم دونه دونه که به من نشون نداد خودش داشت میدید منم نگاه میکردم همینجوری چون همینجوری ۲۰ دقیقه اینا طول کشید اگه می خواست دقیق به منم نشون بده فک کنم یه ۴۵ دقیقه میشد😂

من طبق سونو ۱۷ هفته و ۶ روز بودم ولی طبق انتقال ۱۷ هفته و ۲ روز با اینکه مخچه نرمال بود ولی گفت چون زود اومدی سه هفته بعد دوباره بیا بیشتر با سن انتقال کار دارن انگار زود نرو بزار طبق انتقال ۱۸ هفتت پر شه

معمولا باید بریم داپلر ولی دکتر من میگه حتما باید برم پیش مشفقی چون هر دفعه طول سرویکس اینامو اندازه میگیره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واویلای قبل مصیبت چرا میکنی دختر ...؟؟؟ خدارو هزار بار شکر که الان وضعیت خودت و جنین و ضربان و همه ...

آنوکسا رو از قبل انتقال دارم میزنم عزیزم گفت این ۴۰۰۰ کمه تا ۳ هفته دیگه بیا ببینم اگه همینجوری بود برات بیشترش کنم . نمیدونم دکتر یه دفعه اینجوری گفت استرس گرفتم ترسیدم برا این یه دونه برام دعا کن خیلی ❤️ایشالا خدا هممونو کمک کنه 🤲🏻

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
آخه از رو سونو غربالگریم گفت خونرسانیم این مشکلو داره نمیدونم همش میگم نکنه طوری بشه این جنینم که سا ...

عزیزم نگران نباش دوباره احتمالا دو هفته دیگه میفرستت اگه کم باشه بهت اسپرین اینا میده فک کنم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
ماشالا جون چرا دوباره بعده غربالت رفتی سونو؟ و اینکه اگه شکمی بوده غربال معمولا واژینال دوتا کم ...

عزیزم ببخشید که من جواب میدم اگه تو غربالگری طول سرویکس کم باشه واسه ۱۶ هفته دوباره دکتر میفرسته سونو واژینال که اندازه گرفته بشه طول سرویکس