2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
اخه عزیزم، بدنت داره مدام پروژسترون تولید میکنه اگه نکنه که جنین نمیمونه میتونی به بدنت بگی پروژسترو ...

نیلدا جون من امروز رفتم دکتر ، جواب آزمایشمو دید برام پردنیزیون با آسپرین نوشته . باهم تداخل ندارن ؟ بعد اینکه چه ساعتی مصرفشون کنم عزیزم ؟ 

خدای من خدای معجزه هاست . 
والا نمیدونم . برای تعیین جنسیته . فرش یعنی فریز نکنن  درسته ؟

اره فریز بهتر ولی به هر حال کلی دارو مصرف میکنیم تو سیکل بدن اماده نیست ، البته فرشم مثبت زیاد میشن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیلدا جون من امروز رفتم دکتر ، جواب آزمایشمو دید برام پردنیزیون با آسپرین نوشته . باهم تداخل ندارن ؟ ...

دکترت کیبود یادم رفت عارفی؟

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره فریز بهتر ولی به هر حال کلی دارو مصرف میکنیم تو سیکل بدن اناده نیست ، البته فرشم مثبت زیاد میشن& ...

راستی اینو یادم رفت بگم تی پی او رو دید اینو نوشت ‌ دو برابر رنج نرمال بود 

خدای من خدای معجزه هاست . 
سلام ،ببخشید این که اخبار می گه هزینه های درمان ناباروری کم شده ودولت کمک می کنه راسته؟؟

انگار وام 50تومنی میخوان بدن برا هزینه سه دوره درمان

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
راستی اینو یادم رفت بگم تی پی او رو دید اینو نوشت ‌ دو برابر رنج نرمال بود 

تیرویدم داری ؟ انتی پی ا  پردینوزول داده اسپرین برا انعقادیته 

سلام عزیزم خوبی من الان ازدکتر برگشتم سونوکرد شکرخدامشکلی نبود و اندومتر ۹بود ک گفتن نرماله و اینکه ...

رکسانا جان شما یائسگی نداری چون فولیکول داری پریود میشی سنت هم کمه هزار ماشاالله اندومتر نرماله

ان شاالله این ماه طبیعی باردار میشی 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام دوستان اولین سونو را رفتم . ۵ هفته و ۵ روز ساک دیده شد. فتال پل دیده شد .  اما قلب ر ...

۵ خیلی زوده عزیزم 

من ۷ هفته و ۲ روز بودم

ان شاالله دو هفته دیگه میری قلبشم میبینی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه هایی که هپارین دارین و باردارین  اگه ساعت تزریقش بعضی روزها عوض بشه واسه بچه ضرر داره ؟؟؟

من انوکسا دارم

بهتره ساعت تزریقش یکسان باشه حالا ی روز نیم ساعت اینور اونور شد اشکال نداره ولی کلا منظم باشه بهتره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بچه ها من جواب آزمایش خون غربالگریم اومده از کجا بفهمم که مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیا مهمه؟؟؟؟؟؟

نموداراش عزیزم مهمه

عکسشو بزار

نه همون مرکز خودم مام دادم  همه رو زده low risk مشکلی داشته باشه میزنه ریسکشو؟

عالیه عزیزم😍😍😍نگران نباش

انشاءالله با دعای خیرت عزیزم والا تو تاپیک دیدم بچه ها میگن پردنیزولونو ظهر بخورید آسپرینو شب من خو ...

سلام خوبی عزیزم، منم چند روز پیش سلفری دادم اصلا ازم نپرسید چ دارویی استفاده میکنی خودمم یادم نبود بپرسم، من انوکساپارین دارم و شیاف ک هیچکدومو قبل ازمایش قطع نکردم،شما انوکسانتو قطع کردی قبل ازمایش؟

اللهم صلی علی محمد وآل محمد