2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
عزیزم انشالله که جوابش میاد و نی نی سالم و سلامته .  عزیزم دکتر برام‌اسپرین نوشته فعلا دوماه م ...

انشاءالله با دعای خیرت عزیزم

والا تو تاپیک دیدم بچه ها میگن پردنیزولونو ظهر بخورید آسپرینو شب من خودمم شب میخورم پردنیزولون ندارم البته فقط آسپرین

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
عزیزم پروژسترون نیازی نیست قطع کنی، منم قطع نکردم

والا خانمه که پذیرش میکرد اینجوری گفت فکرمو درگیر کرد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنونم سلامت باشی. من سومین انتقال با اخرین جنین هام بود. همسرم آزواسپرم بود با تسه نمونه پیدا کردیم ...

سوره جان منم همسرم آزو..قبل پانکچر همسرتون مکمل خوردن دکتر مکملی داد؟؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
مرسی گلم انشالله که مثبتیم  من همیشه ترشحات ابکی دارم مرطوبم همیشه،و روز ۶ و ۷ شدیدا کمر و پاه ...

نه من استراحت مطلق نیستم کسی پیشم نیست

دیشب غذا گذاشتم امروز ظرف اینا شستم

استرتحت نسبی دارم

ممنونم عزیزم می شه شمارش هم بهم بدی و اینکه کدوم مراکز ناباروری کار می کنه ؟ من فقط می خوام ازمایش ه ...

فک کنم ابن سینا کار میکنه،آره قبول میکنه منم رفتم فقط آزمایش ایمنی و انعقادی واسم نوشت دیگه براساس اون دارو 

۰۲۱۲۲۷۲۹۷۵۲

فک کنم ابن سینا کار میکنه،آره قبول میکنه منم رفتم فقط آزمایش ایمنی و انعقادی واسم نوشت دیگه براساس ا ...

خییلی خییلی ممنون عزیزم واقعا لطف کردی انشالله ک خیلی زود نتیجه بگیری و مامان بشی 

ببخشید خیلی سوال پیچت کردم می شه هزینه ازمایش هم بگی 

خواهش میکنم  من بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی داشتم دومیلیون و پنجاه هزار شد،اگه بیمه تکمیلی نداشته باشی فک کنم چهارونیم بشه

بخاطر دیدن پیامت اومدم نی نی سایت صفحه ها رو ورق زدم تا خبر خوشت رو ببینم وای که چقدر خوشحال شدم ...

سلام عزیزم ممنون. ان شالله قسمت تو. واقعا خودم هنوز باورم نمیشه. امیدورام این حس شیرین رو بزودی همه دوستام داشته باشن 😍 

خدایا شکرت
سوره جان منم همسرم آزو..قبل پانکچر همسرتون مکمل خوردن دکتر مکملی داد؟؟؟

مکمل اصلا نخوردیم ولی بنظر من بهتره هر دو بخورین. بدون تاثیر نیست ۳ ماه قبل پانکچر تغذیه و مکمل خوب داشته باشین

خدایا شکرت
وااا پس چرا امروز به من اینجوری میگه کلی فکرمو درگیر کرد که نکنه یه وقت تکرار بشه

نمی دونم چرا اینجوری گفتن، حالا اگه کسی هم بخواد سلفری بده و هماتوم و خون ریزی داشته باشه که نمی تونه پروژسترونشو قطع کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ممنون بله تکمیلی هستیم  هزینه داروها رو چی  میشه لطفا هزینه کلی رو بفرمایید به نظرتون چق ...

سلام

ان شاالله موفق باشی

من مام میرم

نه عزیزم ۷۰ تومن نمیشه. اما حدود ۳۰ تومن با دارو و آزمایش ها در نظر بگیر

اونم ان شاالله بتونی بخشی اش را از بیمه ات پس بگیری

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم و خیلی زوود ه برا قلب هفته پنجم من شش هفته و پنج روز رفتم ندید!! هشت هفت ...

خدا بهت ببخشه

ممنون که گفتی

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ