2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045337 بازدید | 684459 پست

دوستان من امروز رفتم سلفری دادم میگم آزمایش غربالگری دومو باید برم یا احتیاجی نیست ؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم برای طول سرویکس سونو واژینال انجام میدن من از اول بارداری استراحتم فقط کار واجب دارم بلن ...

عزیزم تووی غربالگری اول طول سرویکس و شکمی به من گفت۳۸ یعنی خیلی دلم خوش نباشه به اون ؟ کی واژینال انجام میدن؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیوا جون کلا ترشحات تو بارداری زیاد میشه اون طبیعیه من ترشحات زرد رنگ داشتم که رو شورتم لک مینداخت و ...

اخه ترشح همیشه لک میندازه سفت میشه مال من!

به سلامتی عزیز دلم ایشالا چندروز دیگه میگی اخیش راحت شدم الکی اینهه استرس کشیدم😍اره به منم گفتن بیست روز دیگه اما۶ روزه دادن!

بچه ها من جواب آزمایش خون غربالگریم اومده از کجا بفهمم که مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیا مهمه؟؟؟؟؟؟

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام دوستان اولین سونو را رفتم . ۵ هفته و ۵ روز ساک دیده شد. فتال پل دیده شد .  اما قلب ر ...

عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم و خیلی زوود ه برا قلب هفته پنجم

من شش هفته و پنج روز رفتم ندید!! هشت هفته دید 😍😜😜

دوستان من امروز رفتم سلفری دادم میگم آزمایش غربالگری دومو باید برم یا احتیاجی نیست ؟

خونش نیاز نیست البته به من فت خون دومو نده اولیو هم بهم گفت نیاز نیست میدادی که من دادم! اما سونورو باید رفت

نیلو دادی؟من اونو یاد گرفتم😂

نه همون مرکز خودم مام دادم 

همه رو زده low risk مشکلی داشته باشه میزنه ریسکشو؟ 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
نه همون مرکز خودم مام دادم  همه رو زده low risk مشکلی داشته باشه میزنه ریسکشو؟

اره پس خداروشکر عزیزم چون مال نیلو چارت بندیه خیلی سخته اصلا نمیشد خوندش اونو از مامای دکترم پرسیدم کامل برام توضیح داد که چارت و چطوری میخونن فککردم چارتیه مال شما

اره پس خداروشکر عزیزم چون مال نیلو چارت بندیه خیلی سخته اصلا نمیشد خوندش اونو از مامای دکترم پرسیدم ...

چارت داره ماله منم 

بچه ها من جواب آزمایش خون غربالگریم اومده از کجا بفهمم که مشکلی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟ چیا مهمه؟؟؟؟؟؟

عکس بذار

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها عکس غربالگریمو گذاشتم ببینین هرکی بلده بهم بگه مشکلی نداره؟؟؟؟؟

نه عزيزم من رزاقي هستم به رزاقي گفتم گفت با جنين شناس صحبت كنم منم نميتونستم حضوري برم تلفني هم گفت ...

شماره جنین شناس یا شماره ای که باهاش زنگ زدی داری وقت گرفتن چجوریه ، غلط میکنن  یکی جنینش کم میشه براش یبار دیگه امتحان میتونه بکنه ، اصلا دروغ بگن چی  برا انتفال ندن  دوتا بزارن چی مااز کجا میخاییم بفهمیم    

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مام هم دو تا فریز نمیکنه😀مگه این که کیفیت همشون a باشه، برای من سه تایی فریز کرده بودن

اخه من ا هم بودم اون سری سه تا فریز شد مرکز دیگه  هر سه تام گرفته بود به نظرم چون سه تا تیکه بزرگ افتاد با درد زیاد بعدش دیگه درد رفت

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم