2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045444 بازدید | 684468 پست
من پارسال انجام دادم و فقط ویزتای اولیه مام بود اطلاعی ازهزینه ندارم.ولی مثلا من پارسال ک رفتم سونوک ...

ممنون بله تکمیلی هستیم 

هزینه داروها رو چی 

میشه لطفا هزینه کلی رو بفرمایید به نظرتون چقدر میشه راسته بعضی ها میگن ۷۰ ملیون 😔

فدات عزیزم ❤️ میگم فردا باید برم دکتر به نظرت بگم دوباره سونو کنه خیالم راحت شه ؟ یا صبر کنم تا سونو ...

نه دیگه همین هفته تازه سونو بودی نترس عزیز دلم ایشالا ماه دیگه انومالی میریم سونو میشیم❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدات عزیزم راستی هیوا جان شما موقعی که رفتی برا آزمایش پروژسترونتو قطع کرده بودی یانه؟ هفته پیش فق ...

عزیزم من چون طبیعی شدم اصلا دارو ندارم فقط یکی دوهفته یه دونه شیاف پروژسترون بهم داد که بعده قلب قطعش کرد

اما فککنم دیگه قطعش کنه برات

نظرات دکترا باهم فرق میکنه قربونت برم، هر دکتری یه روشی داره،بودن دکترایی که قطع نکردن تو زمان انتقا ...

بله عزیزیم دیگه مجبوریم اعتماد بهشون کنیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبی من الان ازدکتر برگشتم سونوکرد شکرخدامشکلی نبود و اندومتر ۹بود ک گفتن نرماله و اینکه ...

عزیزم بسلامتی انشاءالله که خدابخوادو طبیعی باردار بشی.اره ماشاءالله سونوت خوب بوده استرس نداشته باش واقدام کن انشاءالله که برات بگیره.درمورد آزمایش ایمنینت چیزی نگفت؟؟

از دکترت بپرس عزیزم،شاید با هیسترو مدلش فرق بکنه، منم تو همین تاپیک خوندم که دکترا گفتن چون پردنیزول ...

باشه ممنون عزیزم اره دیدم بچه ها میگفتن حالا هرچی که خیره پناه برخدا

ایول سه نفرمون ان شاالله مثبت میشیم 😍👌 شما علائمی چیزی نداری؟

مرسی گلم انشالله که مثبتیم 

من همیشه ترشحات ابکی دارم مرطوبم همیشه،و روز ۶ و ۷ شدیدا کمر و پاهام درد میکرد من بار سوم انتقالم اخرین جنین هامو انتقال دادم سه تا ولی گریدشو نمیدونم شما چی؟راستی شماهمش دراز کش هستید یا غذا و ظرف میشورین

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
نه شیاف داده سه تاروزی باامپول پرولوتون داده هفته ای یک بار

شاید هماتوم داری باعث لکه بینی میشه، استراحتتو بیشتر کن.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
باشه‌عکسشوبرات‌میفرستم وااای‌بعدایمنی‌بایدبرم‌روماتولوژی؟🤦‍♀️ نمیدونی‌روماتولوژی‌چندشننبه‌هاس‌تور ...

روماتولوژی دکتر ایمنی نامه میده اگه لازم باشه بری ممکنه لازم نباشه. می فرسته مرکز روماتیسم ایران

خدایا شکرت