2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
دولتی هم همین قدر میشه؟

نه عزیزم دولتی 80 درصد هزینه ها رو دولت پرداخت میکنه، البته شرایط داره، برای زیر 40 سال هستش و فرزند اول 

8 تومن تموم میشه با داروها 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان گلا منو راهنمایی میکنید

دکتر برا عفونت کرم واژینال داده بهم ولی یادم رفت طریقه مصرفشو بپرسم چقدر اپلیکاتورو پر کنم؟ چقدر داخل ببرم؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ممنون عزیزم سلامت باشی. الهی امین. شما کی زایمان می کنی؟ دیگه باید نزدیک باشه

آخر اين ماه معلوم ميشه، بايد برم سونو نهايي كه بعدش بر اساس اون بهم تاريخ بده

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام، بهت آمپول پروژسترون نداده؟ آمپول لکه بینی رو زودتر قطع می کنه.

نه شیاف داده سه تاروزی باامپول پرولوتون داده هفته ای یک بار

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
نه فدات شم هنوز نشدم. خودت چیکار کردی نرفتی برای انتقال؟

اي جانم ان شاالله به زودي انتقال ميدي و خبراي خوب ميدي بهمون😍 منو تگ كنيا، انقد پيام زياده نميشه همه رو خوند🌸

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من تا قبل سونو آنومالی داشتم.استراحتتو بیشتر کن انوکسا آسپرینم قطع کن بعد قطع لکه بینی دوباره شروع ک ...

یک روزدرمیون کرده دکتر،پس بعضیاداشتن نگران نشم

مامان دوقلوهای شلوغ هستم خدابعدسختی وتلاش امیرعباس وآوامودادخدایاخودت مراقبشون باش نفس های منن سپردم به خودت خدایا....
اي جانم ان شاالله به زودي انتقال ميدي و خبراي خوب ميدي بهمون😍 منو تگ كنيا، انقد پيام زياده نمي ...

سلام فدات شم قربونت برم چشم حتما انشالله که دفعه بعد که بهت پیام میدم مامان شده باشم. انشالله به سلامتی زایمان کنی عزیزم مرسی که به یادمی 😘😘😘😘😘😘

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

سلام بچه ها

من امروز روز 7 انتقال هستم

نگرانم که چرا علائم ندارم . ..

البته روز. 4 از ظهر تا عصر پهلوی راستم تیر کشید

روز 5 و 6 هم گهگاهی تیر کشید

به نظرتون میتونه علامت خوبی باشه؟.کسی بوده اینجوری شده باشه و مثبت بشه؟

خوب عزیزم وقتی ایمنی بالاس که برید هم فایده نداره، باز باید ببینی دکترت چی صلاح میدونه اما استروئید ...

نیلدا جون دکتر برای من اینطوری نکرد با وجود آزمایش که دادم باید سرم هم داشته باشم اصلا نگفت باید یکماه پرد بخورم همین ماهی که انتقال میدم دارم از اول پریودی میخورم تازه قطع هم نمیکنه یکسره میخورم آخه آزمایشمم خیلی مشکل داشت 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بعد یه مسئله دیگه اینه که کلا پردنیزولون یا هیدروکسی چون ضد التهاب هستن بیشتر دکترا معتقدن که اثر خر ...

وای من خراشم دادم یعنی اثرش رفته😥

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنون عزیزم. ان شالله قسمت شما بزودی 😍

شوره‌جان‌fanaبرامن‌زده‌۱.۸۰‌  جلوش‌رنجش‌زده‌upto ۱.۴۰

این‌یعنی‌بالاس؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
نه عزیزم دکتر توکلی معتقد بود باید سرم هم داشته باشم اما چون اوج کرونا بود و اصلا سرم گیر نمیومد ایش ...

سلام نیلدا جون یعنی از چهار ماهگی به بعدتون دیگه هیچ دارویی برای ایمنی نخوردین؟ آخه من فقط و فقط anaبالا بود و بقیه فاکتورای ایمنی همشون نرمال بود ولی دکتر روماتولوژی میگه تا آخر بارداری باید یدونه هیدروکسی و روزی نصف پردینزون رو بخوری.

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
شوره‌جان‌fanaبرامن‌زده‌۱.۸۰‌  جلوش‌رنجش‌زده‌upto ۱.۴۰ این‌یعنی‌بالاس؟

کاش عکس میفرستادی فکر کنم یه خورده بالاس. فاکتور دیگه ایی بالا نبود؟ برای من ana بالا بود fana لب مرز بود. برای همین به روماتیسم ارجاع دادن

خدایا شکرت