2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045349 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزم خدا بد نده مگه کرونا گرفتی وقت نمیکنم بیام سایت خوب شد انتقال ندادی  مواظب خودت باش ...

اره عزیزم. شکر خدا خیلی بهترم. توکل ب خدا

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا روشکر . انشالله سالم و سلامت بیاد بغلتون .  مرسی عزیزم . پروفرتیل رو پیدا کردم ولی دکتر گف ...

فرتيل ايد چيز خاصي نيست فقط يه مولتي ويتامين هست اما پروفرتيل ، ال كارنتين ، ال ارژنين ، سلنيوم ، زينك و از همه مهمتر 

Glutathione داره كه گلوتاتیون قوي ترين انتي اكسيدان در جهان هستش 

البته پروفرتيل هم سخت پيدا بشه

نه فدات شم هنوز نشدم. خودت چیکار کردی نرفتی برای انتقال؟

نه هنوز یه جلسه لنفوسیتم مونده هنوز فکر کنم انتقالم بیوفته اولای بهمن

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
شماسرم زدی عزیزم؟رنج ازمایشگاهد نرمال سی دی مارکر۵۶باید۵باصه مال من ۷

نه عزیزم دکتر توکلی معتقد بود باید سرم هم داشته باشم اما چون اوج کرونا بود و اصلا سرم گیر نمیومد ایشون گفت اگه تجویز کنم همون استرس گیر نیاوردنش باعث میشه منفی بشی، فقط پردنیزولون داشتم که منفی شدم، قرار بود تو سیکل جدید جاش هیدروکسی کلروکین داشته باشم که خدا خواست و طبیعی حامله شدم و از همون روز که متوجه شدم تا 4ماهگی قرص دگزا داشتم که اونم یه نوع استروئیده اما ضعیف تر، برای شما هم احتمالا فقط همون پردنیزولون یا هیدروکسی تجویز میشه 1 ماه قبل شروع سیکل

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
میشه لطفا ب من بگید هزنیه میکرو الان چند هست 

عزیزم هزینه مراکز مختلف متفاوت هستش، اما حداقل 20 میلیون باید درنظر بگیرید برای داروها، عمل پانکچر فریز جنین، و هزینه انتقال 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اخه من این ماه باید برم توسیکل چون خراش داشتم

خوب عزیزم وقتی ایمنی بالاس که برید هم فایده نداره، باز باید ببینی دکترت چی صلاح میدونه اما استروئید معمولا از 30 تا 40 روز قبل انتقال مصرف میشن، 1 هفته قبل انتقال قطع میشن دوباره 1 هفته بعد انتقال تا معمولا 12 هفته بارداری ادامه دارن

ای جانم پسره به سلامتی عزیزم❤️ چقدر خوب که گفته من همش میخوام بدونم چیه دل توو دلم نیست 🤩 نگرا ...

ای جان شمارو هم ایشالا زودی متوجه میشی چیه هرچی باشه ایشالا سالم و سلامت باشه فقط😍❤️❤️❤️ مرسی عزیزم سعی میکنم چششم

اخه من این ماه باید برم توسیکل چون خراش داشتم

بعد یه مسئله دیگه اینه که کلا پردنیزولون یا هیدروکسی چون ضد التهاب هستن بیشتر دکترا معتقدن که اثر خراش رو از بین میبرن و اونایی که قرصای این شکلی دارن براشون اصلا خراش نمیدن،چند روز پیشم یکی از بچه ها اتفاقا تو گروه گفت دکترشونم اگه اشتباه نکنم دکتر مشایخی بودن