2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
صفحه۲۴۷۸۱  توضیح دادم عزیزم 😍

عزييييزم چقد خوشحال شدم ديدم مامان شدي😍 خيلي خيلي تبريك ميگم🌸 ان شاالله بارداري خوب و راحتي داشته باشي مامان گلي😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تقویتیا برااینن ک سیستم ایمنی رو اوکی کنن ک مریض و..نشی

عزیزم مکمل ها فقط سیستم ایمنی بدن رو بالانس میکنن 

این بالا بودن ایمنی برخورد بدن با هرجسم خارجی هست که وارد بدن میشه و اونو به عنوان مخرب میشناسه و دفعش میکنه، مکمل ها اگر تاثیر داشت که استروئید ها تجویز نمیشدن برای ایمنی بالا. نگران نباش و مصرف کن، من اینو از دکتر ایمونولوژی پرسیدم و خود من تو سیکلم هم کیوتن داشتم هم کلی دیگه مکمل با وجود ایمنی بالا

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
نیلدا جون کیوتن ۱۰ ، برای من که انتی تی پی او ۳۱ هست (رنج   آزمایشگاه ۰ تا ۱۶ ) خوبه یا نه ...

عزیزم من خودم tpo نزدیک 90 بود اما تو سیکل جدید میخواستم برم دکتر طرازی کیوتن و مکمل برام نوشت، برای رکسانا جان توضیح دادم، درمان ایمنی بالا فقط با استروئیدهاس این مکملا ربطی به ایمنی بالا ندارن،

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
اره عزیزم. با مرکز حرف زدم گفتن دو ماه بعد کرونا باید برم چون رو نتیجه اثر میذاره. گف نهایت ی جلسه ل ...

سلام عزیزم خدا بد نده مگه کرونا گرفتی وقت نمیکنم بیام سایت خوب شد انتقال ندادی  مواظب خودت باش ایشالا زود خوب میشی خدارو شکر واکسن زدی اسیب نمیرسونه بهت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
ممنونم مهربونم الهی آمین مرسی از دعای قشنگت. انشالله خودتم به زودی زود مامان میشی گلم

سارا جون پریود شدی یان

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها اوناییکه بیمارستان بهمنن ابنکه جنین دو تا دوتا فریز بشه ما میتونیم به دکتر بگیم  یا هم رو سه تای فریز میکنن  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزييييزم چقد خوشحال شدم ديدم مامان شدي😍 خيلي خيلي تبريك ميگم🌸 ان شاالله بارداري خوب و راحتي داشته ...

ممنون عزیزم سلامت باشی. الهی امین. شما کی زایمان می کنی؟ دیگه باید نزدیک باشه

خدایا شکرت
سلام من لک بینی دارم ۴هفته هستم ازروز۱۲انتقال دارم لک بینی دکترم سه تاکرده شیاف ولی قطع نمیشه میادمی ...

من تا قبل سونو آنومالی داشتم.استراحتتو بیشتر کن انوکسا آسپرینم قطع کن بعد قطع لکه بینی دوباره شروع کن

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........