2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
عزیزم بعد انتقال که فقط پروژسترون و استرادیول رو دارین اونم بر اساس شرایط هر فرد فرق داره.....  ...

سلام انا حونم خوبی؟....من الان تو هفته ۸ بارداری هستم از ده روز پیش لک بینی ام شروع شده ....یه وقتایی قطع میشه مثلا یکی دو روز بعد دوباره لک دارم الان روزی دوتا امپول و یک شیاف دارم .....شما هم لک داشتین ؟علتش چیه؟ 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
سلام عزیزم، خوبیم خداروشکر والا من واسه عقد آزمایش دادیم اونجا گفتن، بعد از همسرمم آزمایش گرفتن که ...

ممنونم که جواب دادی، یعنی کلا چون مینور هستی آهن نباید مصرف کنی یا تو آزمایش فریتین هم بالا بود؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زدم دیشب ولی اشتباهی چهار انگشت فاصله دادم ایندفعه پس دوتا  اوکی    

به فاصله ۴ انگشت خوبه دردش کمتره بهترم هست فقط نباید دیگه خیلی نزدیک ناف بزنی 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم‌بی‌بی‌چک‌ننداختی؟ ببخش‌گلم‌زیادسوال‌میپرسم مرکزخصوصی‌که‌میرفتید‌‌‌دیگ‌جنین‌نداشتید؟

نه کلا سه تا جنین داشتم که انتقال دادم الان هم سه تا داشتم انتقال دادم، الان روز چهارده انتقال از صبح لکه بینی دارم 

بچه ها یه سوال الان ک من ایمنی بدنم بالاس دیگه کیوتن نخورم؟

رکسانا جون‌منظورت از ایمنی ، همون انتی تی پی او ؟ منم دوبرابر مقدار قابل قبوله . تو روخدا فهمیدی به منم بگو 

خدای من خدای معجزه هاست .