2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

سلام خانما کسی پودر اندروفرتی نمیخواد؟

چند وقت پیش برا شوهرم گرفتم فقط یه ساشه اش رو خورد، نمیتونه بخوره داروی خارجی بهش نمیسازه

هر کسی خواست پیام بده

۶۰ تا توش بود ک فقط یکیشو خورده و تا ۲۰۲۳ تاریخ داره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارك باشه عزيزم خيلي خوشحال شدم كه نتيجه گرفتيد انشالله تا اخرش براتون به خوبي و خوشي پيش بره 🙏

ممنون سیلویا جان. الهی آمین. ان شالله زایمان راحتی داشته باشین بسلامتی فرزندتون رو بیارین خونه 

خدایا شکرت
من بغلا میزنم بالا پایین نه.به فاصله دو بند انگشت از ناف بزن

زدم دیشب ولی اشتباهی چهار انگشت فاصله دادم ایندفعه پس دوتا  اوکی   

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
چیکار کنم اخه، رفتم پیش توکلی گفت اصلا قبول ندارم، تو مام هم اصلا قبول ندارن😢😢میترسم سر خود کاری ک ...

برو زرنانی توکلی معمولا اسون میگیره 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اشکم دراومد دختر. ان شاالله همینا بزودی برا خودت اتفاق بیفته

مگه کرونا گرفتی شما 

دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

عزیزم تبریک میگم، انشاءالله به سلامتی بارداریتو طی کنی.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

شوره جان انشاالله بسلامتی بغل بگیریش عزیزم،بتات چندبود؟

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲

سلام لطفا راهنماییم کنید دوشنبه قرار برم غربالگری اول ازهفته شیش تا الان هفته ۱۲ همش لکه قهوه ای گاهی قرمز میبینم روزی دوتام شیاف میزارم خسته شدم از لکه بنظرتون علتش چیه کسی مثل من بود لطفااا جواب بدین

ممنون عزیزم سلامت باشی. ان شالله بزودی قسمت شما باشه. بتا ۲۲۰۰ بود

سلامت باشی عزیزم انشاالله بادعای شما دوستان،بالاام بود انشاالله دوقلوعه😍❤️

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
قربونت اره اینقدم ملق وارو میزد تا دستگاهم گذاشت جنسیت و گفت الت و اینارو دید تازه من از شب قبلش هیچ ...

ای جانم پسره به سلامتی عزیزم❤️ چقدر خوب که گفته من همش میخوام بدونم چیه دل توو دلم نیست 🤩 نگران نباش کلا به نظرم مال هرکس متفاوته عزیزم ❤️

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
سلام عزيزم ممنون از احوالپرسيتون 😘 من هفته ٣٤ هستم ٨ ماه ميشه فكر كنم  شما چيكار كرديد ؟ ...

سلام سیلویا جون .نی نی کوچولو خوبه ؟ عزیزم‌ ال آرژنین رو چند وقت قبل پانکچر استفاده کنم بهتره ؟ راستی همسرم همیشه استفاده میکنه ایرادی نداره ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
زدم دیشب ولی اشتباهی چهار انگشت فاصله دادم ایندفعه پس دوتا  اوکی    

خوبه اشکال نداره عزیزم نزدیکتر از دو انگشت نباشه دیگه حله توی گوگل بزنی فاصلشو با عکس نشون داده

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤