2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

خیلی خوشحال شدم 

تا آخرش بارداری راحتی داشته باشی گلم 

دستت روی سر ما منتظر ها 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نیلدا جان خوبی ، نی نی خوبه؟ عزیزم یه سوال، شما چطور متوجه شدی که مینور هستی؟

سلام عزیزم، خوبیم خداروشکر

والا من واسه عقد آزمایش دادیم اونجا گفتن، بعد از همسرمم آزمایش گرفتن که اون خداروشکر سالم بود، قبل سیکل میکرو هم آزمایش دادم فکر کنم تو اونام مشخص بود چون همونو بردم برای دکتر تو حاملگیم از رو اون گفت مینوره باید اسیدفولیک بدیم بهش اهن نیاز نداره

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انتقال سوم بود. دکترم میگفت هیدروکسی ضد التهابه خراش دادن باهاش فایده ایی نداره

عزیزم میشه بگی کدوم فاکتورات در آز ایمنی مشکل داشتن؟؟

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
اره عزیزم هرهفته مرتب بخور من یه دوسه هفته ای نخوردم کردمش یکماه یبار باز کمردرد وپادرد اومدسراغم&nb ...

ممنون از راهنماییت گلم

باشه حتما هر هفته یکی میخورم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوز مصرف روزانه قرص ت چقدر هست و چه ساعتی میخوری؟

هر روز ۵ میل میخورم. من شبا میخورم ساعت ۸ ولی میگن ظهر بخوری بهتره. من دکترم برام تجویز کرده بازم مشورت کن با دکترت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
حالا من فکر میکنم ماله من زیاده 🤦🏻‍♀️ چقدر سخت بوده هنوز تهوعت بهتر نشده ؟ بچه موقعیتش خوب بو ...

قربونت اره اینقدم ملق وارو میزد تا دستگاهم گذاشت جنسیت و گفت الت و اینارو دید تازه من از شب قبلش هیچی نخورده بودم صبشم که اونجوری

نه والا بهتر هیچی نشدم عین روز اول هروز امپول میزنم با امپولا فقط حالت تهوع دارم و بعضی روزا انگار تاثیر نداره حتی! تا دو هفته دیگه هروز بازم باید امپول بزنم😭

اخه اینجا بچه ها اکثرا۱۷۰ اینان حتی برای سونو قلبم ۱۳۴ بودم که بچه ها ضربانسون بیشتر بود

ایشالا که برا همهمون خیر باشه

قربونت اره اینقدم ملق وارو میزد تا دستگاهم گذاشت جنسیت و گفت الت و اینارو دید تازه من از شب قبلش هیچ ...

عزیزم کاملا نرماله الکی بابته این قضیه دغدغه برا خودت درست نکن برا هرکسی فرق میکنه بسته به خیلی شرایط

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍