2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا شکرت،چقد برات خوشحالم عزیزدلم،الهی به سلامتی به دنیا بیاد یا بیان😁😁

ممنون عزیزم الهی آمین. ان شالله بسلامتی زایمان کنی بچتو صحیح و سالم بیاری خونه

خدایا شکرت
نه نگفت گفت ۴دی بیا دوباره که میشه ۱۰ هفته تقریبا ...واقعا ۳تا شیاف و ۲تا استرادیول زیاده اینقدم تهو ...

اشکال نداره تحمل کن دیگه چیزی نمونده عزیزم استرادیول خودش باعث حالت تهوعه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
قربوونت برم. اره. دیشب آزم مثبتشد ان شاالله با دعاهای شما خوب میشم

وایی مبارکت باشه ایشالله سالم نی نی هاتو بغل کنی

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ممنونم گلم نه دومین بار بار اول مرکز خصوصی رفتم این بار رویان رفتم 

عزیزم‌بی‌بی‌چک‌ننداختی؟

ببخش‌گلم‌زیادسوال‌میپرسم

مرکزخصوصی‌که‌میرفتید‌‌‌دیگ‌جنین‌نداشتید؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
من سونو هیسترو و سونو داپلر انجام دادم مسئله ایی نبود عکس رنگی هم دو سال قبل گرفته بودم

شوره‌جونمم

مبارکه‌مامانی

خدایااااشکرت‌چقدرخوشحال‌شدم..

مامان‌شدنت‌مبارک

میخاستم‌دیشب‌بهت‌بگم‌لک‌لانه‌گزینی‌هستااا

عزیزم‌سونوهیستروباخودهیسترو‌که‌بیهوشی‌داره‌فرق‌داره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عه مرسی عزیزم.ان شاالله مشکل هممون حل بشه .خدابخیر کنه والا استرس گرفتم پاهام یخ زده .خوشحالم ک مشکل ...

رکسانا جون مرکز مام اصلا سی دی مارکرها و سرم رو قبول نداره، میگن تاثیرش ثابت شده نیست، من حتی دکتر ایمونولوژی این سینا هم رفتم برای ازمایشات ایمنی، اصلا برام سی دی ها رو ننوشت، گفت اصلا قبول ندارم🥴

اره واقعا😔😔😔ولی ماخودمون باید پیگیرم باشیم.مثلا من براانتقال دوم ب دکترم گفتم بنویس گفت لازم نیست ...

ایمنیم بده ایندفعه اصلا بعصی مراکز به همه پردینوزول میدن 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
اره واقعا😔😔😔ولی ماخودمون باید پیگیرم باشیم.مثلا من براانتقال دوم ب دکترم گفتم بنویس گفت لازم نیست ...

رکسانا تو مگه عارفی نبودی اون میفرسته همرو ابمنی انعقادی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم