2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
ان شالله.  ازمایش دادم اومدم خونه یکی گفته بود ۷ عصر رفتم جای دیگه گفته ۲ آماده میشه. ان شالله ...

ممنون شوره جان

انشالله به حق پنج تن خدا امروز دلتو شاد کنه

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 

سلام دوستان من روز دوشنبه انتقال دارم . دکتر بهم هپارین داده از دیروز میزنم . من سری قبلی هپارین نداشتم الان انگار به همه میدن من از عوارضش میترسم واقعا واسه همه نیازه؟

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه ها یه چیزی ذهنم رو درگیر کرده میگم بعداز انتقال جنین مجبورم تا شهر خودم که تقریباً دو ساعت راه تو ماشین باشم.از درمانگاه هم پرسیدم میگه نهایتاً بیست دقیقه اونجا میتونم دراز بکشم بعد مرخص میکنن.

چیکار کنم اشکال ندارد به نظرتون

شوره جان شماره ای برا من‌نیومده

02123562144 این خط مستقیم کارشناسیه

۰۲۱۲۳۵۶۲۰۰۰ بعدش ۰ بگیری وصل میشی به اپراتور هر قسمت بخوای اپراتور وصل می کنه شماره مستقیم هر قسمت هم بخوای اپراتور بهت میده

خدایا شکرت
جنینم سه روزه بود طبق گفته دوستان ۴انتقال دادم دکتر گفت بیستم ازمایش بده

توکل به خدا شنبه حتما برو آزمایش بده

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
پس ادامه میدم عزیزم چیزی که نمیشن  نیلدا جون برای خرید لباس بچه یه راهنمایی میکنی منو؟ مثلا س ...

نه عزیزم هیچی نمیشه خیالت راحت اسید فولیکت تا ماه دیگه قطع میکنه من چون مینور بودم گفت ادامه بدم،نینی سیستم عصبیش کامل شه همون دوزی که تو مکمل و قرص آهنت هست کافیه. 

ببین سایز 0 اصولا برای 0 تا 3 ماهه  سایز 1 میشه 3تا 6 اما انقد برندای مختلف قواره هاشون فرق میکنه ها آدم میمونه 

اما بعضی برندا کلا از 1 شروع میشن، که میشه 1 تا 4 ماه و سایز دو میشه 4 تا 8 ماه

یه مدلم هست که کلا 0 بیمارستانی معروفه اون کلا برای 3 هفته نهایت اندازس. 

من 3 دست 0 تا 3 ماه گرفتم 3 تیکه، یعنی زیردکمه رکابی مانتویی و شلوار، 3تا هم سرهمی جورابدار 0 تا 3 گرفتم 

یه دست هم صفر بیمارستانی 

2 دست 3 تا 6 یعنی سایز 1، دوتا هم سرهمی سایز 3 تا 6

1 دست بلوز شلوار سایز 2، و سرهمی جورابدار سایز 2

بچه شما تابستون میاد لباس نباید زیاد تنش کنی پریروز دکتر داشت صحبت میکرد میگفت لباس بچه نباید تو خونه ای که دماش 27 درجه هست زیاد باشه حتی تو زمستون چون عرق میکنه و بدنش آب از دست میده

فقط ازین 19 تیکه ها به هیچ وجه نگیر چون با توجه به فصلی که بچه به دنیا میاد فقط یه تعداد تیکه هاش اندازه بچه میشه

من رفتم خیابون احد تو عبدل آباد اونجا خیلی خرید این لباس تیکه ای ها راحت بود

ببخشید خیلی طولانی شد این فعلا تجربه منه، 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

وااااای شوره خداروشکر خدایا هزاران بار شکرت چقدر خوشحال شدم الهی که بارداری خیلی راحتی داشته باشی و سروقت وصحیح سلامت بیاد بغلت

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

بچه هاااا من الان خییییییلی بد عصبی شدم با یه نفر دعوام شد جوری که تمام تنم میلرزه الان میگم نکنه یه دفعه قلب بچم وایسه از این همه شوکی که بهم وارد شد😭😭😭😭😭😭😭

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دخترا جواب اومده مثبت شدم خدایا شکرت . ان شالله قسمت دوستای عزیزم 

عدد بتات چنده؟

اگه اروم میشی حتمابرو .میدونی من ۸سالگی مشهدرفته بودم وقتی این مشکلا برام پیش اومد حس میکردم تامشهدن ...

ان شالله که نتیجه میگیری.بین زمین واسمونم که چیکارکنم.ممنون که جواب دادید.خداکنه جوربشه

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
اگر باهاش ارامش میگیری و حس میکنی اثر خوبی تو مثبت شدنت داره چرا که نه حتما برو انشاالله امام رضام ...

توکل به خدا.ممنون که جواب دادید.ان شالله دسته گل هاتون سالم بیان بغلتون

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.