2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046034 بازدید | 684497 پست

دوستان عزیزم

من یه نظری دارم که نمیدونم چقدر درسته

همه تو این راه سختی کشیدن اما یکم تمرکزتون را از این مشکل بردارین. تو مسیر بهبودی و درمان باشین اما همه زندگیتون این نباشه. اینکه از صبح که بیدار میشی فقط به بچه فکر کنی و گریه کنی مشکلی را حل نمیکنه

زندگیم کنیم. درس بخونیم. کار کنیم . کلاس بریم. آشپزی کنیم. نمیدونم هر کاری. حیف عمرمون نیست

این مسیله هم بسیاااار مهمه و به فکر باشیم

شما دو دوست عزیز  که درد دل کردید. 10 سال از من کوچکترید و هنوز یک مسیر طولانی پیش رو دارید. موفق میشید به امید خدا

يَا عِبَادِىَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَى أَنفُسِهِمْ لاَ تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَهِ اللَّهِ
دوستان عزیزم  من یه نظری دارم که نمیدونم چقدر درسته همه تو این راه سختی کشیدن اما یکم تمرکزتو ...

اره عزیزم حرفت درسته منم دارم همینکارو میکنم اززندگی لذت میبرم باوجود همه سختی هاش چون مطمعنم اخرش یه روزی میشه و منم دارم همه تلاشم رو میکنم ک مدیون دلم نباشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترا جواب ازمایش آنتی تی پی او هم اومد نرمال بود ۲بود ک ازصفرتا۹نرماله.کم کم دارم مطمعن میشم ک تنهامشکل من کنترل نکردن استرسمه.نه هیسترو نه سونو نه چکاپ نه روماتولوژی هیچکدوم مشکل نداشته فقط مونده سی دی ها ک فردا امادس.ک دکترم گفت ب احتمالا ۹۰درصداونم مشکلی نداره

دیردز زنگ زدم‌تشیدی . گفت فرتیل اید خانومها رو دارم . آقایونو تموم‌کردم

اندرو فرتی میگم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
خیلی سخته خیلی خیلی .من تواین راه ذخیره تخمدانم رو ازدست دادم اعصابموازدست دادم بچم رک ازدست دادم اع ...

😭😭😭😭😭😭😭

از ته دلم واست دعامیکنم خیلی خیلی زود حاجتت رو بگیری و مادر بشی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خیلی سخته خیلی خیلی .من تواین راه ذخیره تخمدانم رو ازدست دادم اعصابموازدست دادم بچم رک ازدست دادم اع ...

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
من الان خودم هشت ساله دربه در دکترام از همون اول ازدواج خیلی سختی کشیدم حتی از یه خانمی که شاید۲۰ ۳۰ ...

چقدر هممون شبیه هم هستیم

کنار بقیه باید ظاهرمون رو حفظ کنیم اما درونمون....😔

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

ای خدا ما همه دلمون پر  یه رحمی کن ماهم بشیم  خودت راها رو باز کن برامون    

واقعا که ماها خیلی سختی کشیدیم انشاءالله خدا کمکمون کنه هیچکسی جزماها که همدردیم درکمون نمیکنن.

میدونی من خودم چند وقت پیش از یکی که همدرد خودم بوده  طعنه شنیدم  تو فککن کسی مثل ما بود مارو نمیفهمه چه توقعی از بقیه داریم  خیلی گریه کردم  امروزم حتی  سرم درد گرفته من دیگه از هیچکی توقع ندارم  دیگه حالم به هم میخوره از دلسوزی دیگران  بسه دیگه ۳۴ سال عمرمون رفت هیچ به هیچ، بچه انگار یه تیکه از قلبه ادم اگه نشه یه تیکه از قلبون انگار خالیه تا همیشه ، توکل بر خدا باید راصی باشیم به رصای خدا   

دیشب ک خواب بارداری میدیدم. انقد تو خواب ذوووق داشتم میگفتم وای ببین دوستام تو نی نی سایت میگفتنا بر ...

انشاالله به زودی زود خوابهات تعبیر میشن عزیزم دلگیر نباش امیدوار باش حتما خدا ی حکمتی تو کارهاش هست ما خبر نداریم مطئمن باش خدا کسی رو که بهش اعتماد میکنه و توکل میکنه بی جواب نمیزاره 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .

عزیزم همه اینجا رنج کشیده ایم شاید یکی بیشتر ولی درد همو بهتر میدونیم خدا به زودی زود حاجت دلت بده و دلت آروم وشاد بشه
من خودم همه چی رو توی زندگی به سختی بدست آوردم همیشه میگم حتما من خدا رو خیلی صدا میزنم اونم خیلی دوس داره صداش بزنم خوشش میاد زیاد معطل میکنه تا بیشتر صداش کنم تا حاجتمو مبده و اینکه میخاد شکر نعمتهاش رو بیشتر بجا بیارم و بیشتر خدارو بشناسم 

امیدوارم همه منتظرا هر چه زودتر حاجت روا بشن و دلشون راضی و خشنود بشه 

خدایا ازت سپاسگذارم . نمیدونم به چه طریقی برایت بندگی کنم تا شکر گزار نعمتی که بهم دادی باشم .
دوستان عزیزم  من یه نظری دارم که نمیدونم چقدر درسته همه تو این راه سختی کشیدن اما یکم تمرکزتو ...

عزیزم حرفت درسته، ما هم سعی میکنیم از زندگی لذت ببریم، ولی خیلی وقت ها این حرف ها برامون میشه شعار

مگه میشه بهترین روزهای زندگیت تو دکترها باشی، هر روز استرس یک چیزی رو داشته باشی،  یک روز مشکل اسپرم ، یک روز ذخیره تخمدان، یک روز وضعیت ایمنی، یک روز وضعیت رحم، یک روز وضعیت سینه، یک روز نگران سن و ……  بعد بتونی مثل یک ادم عادی زندگی کنی😥😥😥

خدارو هزاران بار شکر، که برای هممون میشد شرایط سخت تر باشه و خدا بهمون رحم کرده، ولی سخته دیگه😥😥😥 

توکل به خودش ، یا الرحم الراحمین کمکمون کن

دخترا جواب ازمایش آنتی تی پی او هم اومد نرمال بود ۲بود ک ازصفرتا۹نرماله.کم کم دارم مطمعن میشم ک تنها ...

عزیزم منم انتی تی پی او و اینا همه چی خوب بود سی دی ها رو دادم سی دی ۱۹ بالا بود

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍