2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
عزیزم ،شما کدوم مرکزمی ری؟خودشون دونر دارن وهزینش چقدر شد؟

من  مام رفتم براویزیت اولیه و داروها اما خب زمان پانکچرگفتن دکترنصروزن بالای ۸۰ رو پانکچرنمیکنه ک اونجا واسطه شون مارو برد پیش دکتر مهدی زاده و پانکچرو...تو بیمارستان پیامبران .من دونر دوست خودم بود ولی اره خودشون دارن ک معرفی کنن پارسال ک ۱۸میلیون بود با پانکچر و دارو و ازمایش و هزینه واسطه الان نمیدونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی بی ندارم خاطره خوبی هم ازش ندارم

شوره جان عزیزم استرس سمه برا ماها دراصل ماها باید اول روح مون رو اروم کنیم بعدبریم دنبال درمان.توالانم میتونی بری ازمایش بدی یاخودت رو کنترل کن و استرس نداشته باش یابرو ازمایش بده.اینجوری بهش نگاه کن ک اگر مثبت باشی خب استرس سمه برای نی نی اگرهم خدایی نکرده منفی باشه ک کاری ازدستت برنمیاد و خواست خدابوده .مدیتیشن کن خودتواروم کن.من خودم مطپعنم سقطم بخاطر همین استرسای لعنتی بوده

سلام دوستان جواب ازمایش غربالگریم اومده. چه فاکتور و عددی و باید ببینم؟ فقط  low risk زده دوتا ...

عزیزم همون low risk زده یعنی خداروشکر مشکلی نیست 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام دوستان جواب ازمایش غربالگریم اومده. چه فاکتور و عددی و باید ببینم؟ فقط  low risk زده دوتا ...

ببین عددش برا هرکسی متفاوته برا شما که low risk زده احتمال خیلی زیاد عددش مثلا ۱ به چندهزاره 

خداروشکر عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
شوره جان عزیزم استرس سمه برا ماها دراصل ماها باید اول روح مون رو اروم کنیم بعدبریم دنبال درمان.توالا ...

واقعا سخته. مگه میشه استرس نداشت هر چی هم سعی کنم خودمو آروم کنم تمام سختی ها دونه دونه جلو چشمم رژه میره. چطور باز همه اینا رو دوباره از نو میشه شروع کرد

خدایا شکرت
عزیزم مطمعنی؟ بلاخره ریسک پایین که زده یعنی مورد خاصی نداره؟ حالا بعداز ظهر میرم پیش دکترم ببینم چی ...

آره عزیزم خیالت راحت ببین تو این آزمایش کلا برا همه یا میزنن ریسک پایین یا ریسک متوسط یا ریسک بالا که ریسکای متوسط وبالارو میفرستن برا آزمایشای تکمیلی تر ولی ریسکای پایین نه الحمدالله خوبه آزمایشت الکی براخودت دغدغه درست نکن

واقعا سخته. مگه میشه استرس نداشت هر چی هم سعی کنم خودمو آروم کنم تمام سختی ها دونه دونه جلو چشمم رژه ...

خیلی سخته خیلی خیلی .من تواین راه ذخیره تخمدانم رو ازدست دادم اعصابموازدست دادم بچم رک ازدست دادم اعتمادم ب شوهرم رو ازدست دادم خیانت دیدم در ب دری دیدم کمبودمحبت ب شدت دیدم .تنهایی اومدن و رفتن ب دکترا رو دیدم حتی تو دوز سقطم.تنهایی و غربت ک دیگه ب کنار.....هممون تواین راه سختی دیدیم و کشیدیم اما تهش بازم شکر ک خدایی هست ک راه درمانی هست.

شوره شاید باورت نشه اما ب جرات میگم ک هیشکی هیشکی ب اندازه من تواین راه سختی نوشیده و آسیب ندیده هیشکس.اما همشون فدای یه ثانیه دیدن بچم تنها ارزوم داشتنشه ک بیاد و اروم دلم بشه حتی توذهنمه یه روزی اگر خدابهم لطف کرد و بچه داد داستان زندگیم رو بنویسم.

آره عزیزم خیالت راحت ببین تو این آزمایش کلا برا همه یا میزنن ریسک پایین یا ریسک متوسط یا ریسک بالا ک ...

فدات شم مرسی که ارامش دادی بم. انشاله خودت دیگه بدون هیچ مشکلی ۹ماه و تموم کنی نی نی نازتو بسلامت بغل کنی💕

خیلی سخته خیلی خیلی .من تواین راه ذخیره تخمدانم رو ازدست دادم اعصابموازدست دادم بچم رک ازدست دادم اع ...

واقعا که ماها خیلی سختی کشیدیم انشاءالله خدا کمکمون کنه هیچکسی جزماها که همدردیم درکمون نمیکنن.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
🥺🥺🥺چقدر هممون سختی کشیدیم

خیلی خیلی سختی کشیدیم فکرکن من همه اینایی ک نوشتم رو تویکسال ونیم تجربه کردم خودمم گاهی ب خودم میگم توچقد قوی بودی 😔😔😔من از۲۳سالگی توراه درمان بودم البته براهمسرم تاپارسال ک دراستانه ۲۵سالگی بودم و همه این اتفاقایی ک نوشتم افتاد