2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
میدونی من خودم چند وقت پیش از یکی که همدرد خودم بوده  طعنه شنیدم  تو فککن کسی مثل ما بود م ...

حرف مردم به خدا بیشتر ادمو میرنجونه فکرمیکنن که ما خودمون توفکر نیستیم آخه به شما چه اگه شعور داشتن هی راه به راه هروقت ادمو دیدن نمیپرسیدن بچه داری یانه.من یه خواهرشوهری دارم یعنی خون به جیگرم کرده هروقت میاد ای نی نی نداری چقد حوصله داری و و و....خیلی حرفای دیگه واقعا خیلی دلمو شکونده با این پرسوجو کردنای بیخودش سنشم بالاست نمیتونم هرفی بهش بزنم یه بار گفتم اگه بچه داشتیم خوالان بغلم بود لازم به گفتنش دیگه نیست ناراحت شد

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دیشب ک خواب بارداری میدیدم. انقد تو خواب ذوووق داشتم میگفتم وای ببین دوستام تو نی نی سایت میگفتنا بر ...

عزیزم چه خواب خوبی😍😍😍😍

بنظر من که نشونس

من اخرین بار می خواستم برم انتقال از یکی دوماه قبلش خواب میدیدم باردارم یا بچه دارم که مثبت شدم😍😍😍😍

ان شاالله شما هم بزودی باردار میشی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان عزیزم  من یه نظری دارم که نمیدونم چقدر درسته همه تو این راه سختی کشیدن اما یکم تمرکزتو ...

حرفت درست عزیزم ولی چه کنیم که بیشتر وقتمون تو دکترا گذروندیم دیگه جایی برای لذت برامون نذاشتن من دیروز ساعت ۲دکتر بودم تاساعت۸شب اومدم خونه باز بایدالان برم ببینم باز کی میام خونه اینم وقت گذروندن ما

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
میدونی من خودم چند وقت  پیش از یکی که همدرد خودم بوده  طعنه شنیدم  تو فککن کسی مثل ما بود م ...

اخ اخ چقد این حرف شنیدنا سخته. اشکالی نداره اینم جهاد ماست که چندین بار شهید میشیم از حرفا و کنایه ها. مطمئن باش اینا هیچ کدوم از دست خدا در نمیره و ضبط میشه ان شاالله عوضش اونور دستمونو خودش بگیره.

منم یکی از فامیل خودم که مشکل داشت خودش دو بار سقط کرده بود و تو ای یو ای دومش شکر خدا بچه دار شد و موند براش ینی خودش درد کشیده بود و در جریان کار منم بود برگشت بهم گف چقد بی عرضه ای. اون لحظه دلم شکست واقعا. ولی بعدش گفتم خدایا بخشیدم نکنه به تاوان این حرفش اتفاقی برا بچه اش بیفته. خیلی میترسم ازین چیزا.

منم 35 رو تموم کردم رفتم تو 36. ان شاالله ی روز روز ما هم میرسه اونم مطمئنم تو بهترین زمانی که خیره برامون. از خدا جز این بر نمیاد فقط ما چون تو حال و گذشته زندگی می کنیم خیلی وقتا نمیتونیم تفسیرش کنیم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبی جان گل دخترات خوبن؟ عزیزم لک و خونریزی بعداز زایمانت چند روز طول کشید؟ من‌ امروز ۴ روزه و‌همچنا ...

دست بوسن عزیزم.بچه های من دختروپسرهستن عزیرم.چیکاجون من زایمانم طبیعی بود و اوایل بیشتر بود بعد کمترشد۴۰روز کامل لک وخونریزی دیدم تا۴ماه هم لک اینادهرازگاهی میدیدم و بعد۳ماه ایناهم پریود شدم خیلیییی سخت بود بابچه داری پریود بشی.البته همچنان هم سخت هست😂

انشاالله به زودی زود خوابهات تعبیر میشن عزیزم دلگیر نباش امیدوار باش حتما خدا ی حکمتی تو کارهاش هست ...

قطعااا همین طوره. ممنونم عزیزم  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم حرفت درسته، ما هم سعی میکنیم از زندگی لذت ببریم، ولی خیلی وقت ها این حرف ها برامون میشه شعار ...

درد عمیق تر از حرفه

نمیشه با حرف بیانش کرد

زندگی ادامه داره و ماهم باید ادامه بدیم 

اما آناشید حرف خوبی زد،یه تکه از قلبمون خالیه،جاش درد میکنه میخوای فکر نکنی بهش میخوای یه روزم که شده واسه خودت زندگی کنی اما اون درده مثه آتیش شعله وره و هی یادآوری میکنه...

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه ها من از صبح ک بیدار شدم شدیدااا پهلوی راستم درد داره و بشدت هم لرز دارم. ینی کرونا گرفتم به نظرتون؟ از کجا میشه فهمید؟

بچه ها من از صبح ک بیدار شدم شدیدااا پهلوی راستم درد داره و بشدت هم لرز دارم. ینی کرونا گرفتم به نظر ...

شاید داری پریود میشی اینجوری شدی؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اخ اخ چقد این حرف شنیدنا سخته. اشکالی نداره اینم جهاد ماست که چندین بار شهید میشیم از حرفا و کنایه ه ...

اره واقعا  چه قدر قشنگ گفتی اینا که گفتی حرفای دل خودمم هست ولی گاهی نیاز داره ادم یکی براش تکرار کنه که یک درصدم یادم نره خدا میبینههه شاید باید دلم بشکنه که بشه   انشاالله شمام بشین به زودی 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
شاید داری پریود میشی اینجوری شدی؟

اره احتمالش هس. چون دیشبم دلدرد داشتم. ولی تا حالا اینجوری نشده بودم. کاش زودتر پریود بشم بلکه این لرزه بره. خیلی حالمو بد کرده

دست بوسن عزیزم.بچه های من دختروپسرهستن عزیرم.چیکاجون من زایمانم طبیعی بود و اوایل بیشتر بود بعد کمتر ...

اره فداتشم حواسم نبود تا اومدم ادیت کنم بنویسم دختر و پسرت خوبن دیدم تایم ادیت تموم شده بود😂خدا براتون حفظشون کنه الهی 😘😘❤️❤️واسه منم کم شده اما همچنان هست ۴۲ روزه😩

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم منم انتی تی پی او و اینا همه چی خوب بود سی دی ها رو دادم سی دی ۱۹ بالا بود

منم سی دی ۱۹و۵۶و hlaدادم فردا جوابش حاضرمیشه.ببینیم خدا چی میخواد و گره کار هرجاهست بازبسه.شما سرم زدید یا پردنیزولون خوردید

اره احتمالش هس. چون دیشبم دلدرد داشتم. ولی تا حالا اینجوری نشده بودم. کاش زودتر پریود بشم بلکه این ل ...

چایی نبات بخور بهتر میشی