2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
کلا کسی میدونه دلیل توقف رشد جنین بعد از تشکیل قلب چیه ؟؟؟؟ اصلا چرا اینجوری میشه ؟؟؟ وقتی قلبم داره ...

وای وای چقدر پست هات رو خوندم ناراحت شدم😭😭😭

یاد اون روز خودم افتادم، انقدر حالم بد شد اصلا نفهمیدم در مورد دارو هام چی گفت...سه بار فقط برگشتم سوال کردم بازم انگار گوشم نمیشنید😔😔😔😔

خیلی حال بدیه، به قول تو انگار آدم بهشون دل میبنده، بعد که یکی میره.....

میدونم چه حالی داری الان، من هنوزم بهش فکر میکنم بغضم میگیره 😔

خدا اون یکی رو صحیح و سالم برامون حفظ کنه انشاالله 🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خانووما کسی میتونه آزمایشapka و سی دی مارکر منوتفسیر کنه؟؟ممنون میشم

خدایا شکررت❤لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤انشالله به حق حضرت ام البنین خدا  تو اوج ناامیدی خوشحالتون کنه💞
کلا کسی میدونه دلیل توقف رشد جنین بعد از تشکیل قلب چیه ؟؟؟؟ اصلا چرا اینجوری میشه ؟؟؟ وقتی قلبم داره ...

ببین من خیلیییی رفتم خوندم از اوناع و اقسام مقاله های خارجی و ...

کلا ۳۰ درصد بارداری های دو قلو این اتفاق زیر ۱۲ هفته براشون میوفته، بدون دلیل!! یعنی کاری از دست من و تو برنمیومده اصلا

بدن خودش تصمیم میگیره، به قول دکترم میگه بدن به سمت یه قلویی تمایل داره، حالا یا جنین واقعا مشکل کرونوزومی داره مثل یه قلو ها که بعضی موقع ها بدون دلیل سقط میشن، یا بدن اصمیم میگیره یه قل رو فقط نگه داره

خلاصه معلوم نیست چرا! ولی دست ما هم نیست....

جالبه که درصد این اتفاق تو دوقلویی طبیعی بیشتره! حالا شانس من و تو که آی وی اف کردیم ....

فقط یه چیزی بهت میگم که یه وقت بیخود نترسی، اون قل که رشد نکرده تا یه جایی تو خون مادر ترشح داشته برای همین تو آزمایش غربال ممکنه یهو مثلا بتا زیادی بالا در بیاد و ریسک بالا بزنه، یه وقت جواب اینجوری بهت داد آزمایشگاه نترس. اینا اثر همون قل از بین رفته است معمولا

کلا دقت آزمایش غربالگری اول و سلفری برای ماها میاد پایین🤦🏻‍♀️

به این یکی یدونه دردونه تو دلت فکر کن و حرکت های نازش که امروز تو سونو دیدی😍 باهاش حرف بزن و ..‌‌که ایشالا زودتر دلت آروم شه ❤️

مرسی عزیزم  34تا تخمک

چقدر خوب میشه بگی چه داروهایی داشتی که زیاد شدن

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
علائمت فقط معده درد بود فقط؟لک بینی نداشتی؟یاکمر دردو سینه درد نداشتی؟

من هماتوم داشتم و از همون روز نهم افتادم به خونریزی و لکه بینی

علائمم هم بخاطر لکه بینی درد تخمدان و پریودی شدید بود

ولی اصلا به علائم توجه نکن

همه که مثل هم نیستن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
مرسی عزیزدلم برام دعا کن 🤲🏻❤️

عزیزم همه چی نی نی خوب بوده خداروشکر انشالا تا آخرشم خوب پیش میره 

قسمتت یه دونه نی نی ناز بوده 😘

خدایا عزت با تو بودنم را سپاس،خداوندا بیادتوکه باشم تمام دورها نزدیکند...
من هماتوم داشتم و از همون روز نهم افتادم به خونریزی و لکه بینی علائمم هم بخاطر لکه بینی درد تخمدان ...

اهان،نمیدونم والا من از روز ۵,۶تا۹,۱۰یکم علائم داشتم الان یکی دوروزه هیچی نیست دیگه نگرانم .انشاالله خیره دلم طاقت نمیاره تا شنبه که موعد ازمایشمه وایسم خسته شدم روزا نمیگذره

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲
میدونی خیلی امید داشتم به هردو اگه از اول یه دونه بود انقدر دلم نمیشکست اونجا که گفت قلبم کنده شد بع ...

الهی عزیزم فدات شم خدا به دلت آرامش بده درکت میکنم ❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
چند تا جنین داشتید ؟ قبلش ivf هم کرده بودید؟ مشکل از همسرتون یا خودتون؟

هشتا تخمک سه جنین شوهرم 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
مرسی عزیزم حرفات حقه واقعا همینه که میگی بازم خداروشکر واقعا خودم هیچ موقع فکر نمیکردم یه دونشم بشه ...

ایشالا که این یکی برات قلبش صد و بیست سال میزنه

خدا بزرگه از الان به اینده فک نکن😍😍😍ایشالا سلامت بعلش کنی

مشکل از شوهرت بود نه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم